Ja sam bijela ko zid, ma ko da sam iz groba ustala!! A evo ljeto vec naveliko odmice...al dzaba, ne mogu ja lezati mirno na suncu nema teorije. ucrva se! plus toliko postanem nervozna i zivcana kad mi upece da je to nepodnosljivo.
Samo se 'fatam hlada i vjecito ostanem bijela, eventualno malo pocrvenim.
Prosle godine u proljece sam navalila u solarij i dobijem ja boje, dok mi nisu pocele neke flekice izbacivati po tijelu..pa kad sam to vidjela pobudalila sam jer nisam u zivotu imala na tijelu ni najmanju packu..i shvatim da je to od nehigijene solarija pa prestanem ici...boja se, naravno, isprala vrlo brzo, kao i flekice koje sam dobila.
Kako rece pustopoljina (cini mi se), trebalo bi mi mjesec dana da boravim na moru da bih imala zadovoljavajuce rezultate, al to je naprosto nemoguce u ovakvim okolnostima jel
Zbog bjeline mojih nogu, ne nosim ni suknjice ni sorceve..vjecito u hlacama...i pravo mi krivo...jer i dok je majica sa bretelicama na meni, ljudi me cudno gledaju ko da sam dosla sa sjevernog pola

kakve bih tek poglede dobila (ako ne i komentare) da obucem sorc

hajd ebo narod ne ugadjam njima, al posto se ja neugodno osjecam, onda radije nosim lagane pantalone.
pa eto...mozda bude nekad nafake da se utalim mjesec dana na kakvom primorju i usrecim se. jel tako pustopoljina?