da,samo sto imas jedan problem...mnogo teze ih je zadovoljiti nego mrsaveKENJAC wrote:Rekla bi moja zena - Buce, da bi opstale moraju da rade cuda u krevetu. Ove zgoljave, em boli 'vako em boli 'nako ,em nemoj tako ma paso bi se ja tih zajebancija. Uzmes bucu i na sedmom si nebu odma ! Defintivno BUCE !!!!
Mrsavice ili krupnije žene???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
crni jaguar
#751 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
-
drekalica28
#752 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Haj' pojasni ovu teoriju živ bio.crni jaguar wrote:da,samo sto imas jedan problem...mnogo teze ih je zadovoljiti nego mrsaveKENJAC wrote:Rekla bi moja zena - Buce, da bi opstale moraju da rade cuda u krevetu. Ove zgoljave, em boli 'vako em boli 'nako ,em nemoj tako ma paso bi se ja tih zajebancija. Uzmes bucu i na sedmom si nebu odma ! Defintivno BUCE !!!!
-
crni jaguar
#753 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
nije to teorija vec nepisano pravilo.mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.drekalica28 wrote:Haj' pojasni ovu teoriju živ bio.crni jaguar wrote:da,samo sto imas jedan problem...mnogo teze ih je zadovoljiti nego mrsaveKENJAC wrote:Rekla bi moja zena - Buce, da bi opstale moraju da rade cuda u krevetu. Ove zgoljave, em boli 'vako em boli 'nako ,em nemoj tako ma paso bi se ja tih zajebancija. Uzmes bucu i na sedmom si nebu odma ! Defintivno BUCE !!!!
-
drekalica28
#754 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
crni jaguar wrote:nije to teorija vec nepisano pravilo.mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.drekalica28 wrote: Haj' pojasni ovu teoriju živ bio.

evo ti jedno drugo nepisano pravilo.
koliko uložiš, toliko i dobiješ nazad.
-
crni jaguar
#755 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
hahaha,pa ne bih bas rekao ali ne bih se ni prepravljao,vec cu pokusat dalje istrazit i volio bih da ti se kasine mogu izvinuti na grescidrekalica28 wrote:crni jaguar wrote:nije to teorija vec nepisano pravilo.mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.drekalica28 wrote: Haj' pojasni ovu teoriju živ bio.
evo ti jedno drugo nepisano pravilo.
koliko uložiš, toliko i dobiješ nazad.
-
Nuclear Winter
#756 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
[/quote][/quote]KENJAC wrote:Rekla bi moja zena - Buce, da bi opstale moraju da rade cuda u krevetu. Ove zgoljave, em boli 'vako em boli 'nako ,em nemoj tako ma paso bi se ja tih zajebancija. Uzmes bucu i na sedmom si nebu odma ! Defintivno BUCE !!!!
nije to teorija vec nepisano pravilo.mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.
Dečko POJMA TI NEMAŠ
-
crni jaguar
#757 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
[/quote]Nuclear Winter wrote:KENJAC wrote:Rekla bi moja zena - Buce, da bi opstale moraju da rade cuda u krevetu. Ove zgoljave, em boli 'vako em boli 'nako ,em nemoj tako ma paso bi se ja tih zajebancija. Uzmes bucu i na sedmom si nebu odma ! Defintivno BUCE !!!!
nije to teorija vec nepisano pravilo.mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.
Dečko POJMA TI NEMAŠ
pogledaj sliku iznad,ja sam za djevojke poput te u sredini,zlatna sredina,ne za mrsave..jebi ga,ne volim ni ja kad zulja
-
drekalica28
#758 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
šta ne bi rekao? da sam u pravu?crni jaguar wrote: hahaha,pa ne bih bas rekao ali ne bih se ni prepravljao,vec cu pokusat dalje istrazit i volio bih da ti se kasine mogu izvinuti na gresci
pa naravno da ne bi.
-
crni jaguar
#759 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
kad vidim da sam pogrijesio,rado priznamdrekalica28 wrote:šta ne bi rekao? da sam u pravu?crni jaguar wrote: hahaha,pa ne bih bas rekao ali ne bih se ni prepravljao,vec cu pokusat dalje istrazit i volio bih da ti se kasine mogu izvinuti na gresci
pa naravno da ne bi.ko to još dobrovoljno priznaje da nije u pravu.
-
drekalica28
#760 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
živi bili pa vidjeli.crni jaguar wrote:kad vidim da sam pogrijesio,rado priznamdrekalica28 wrote:šta ne bi rekao? da sam u pravu?crni jaguar wrote: hahaha,pa ne bih bas rekao ali ne bih se ni prepravljao,vec cu pokusat dalje istrazit i volio bih da ti se kasine mogu izvinuti na gresci
pa naravno da ne bi.ko to još dobrovoljno priznaje da nije u pravu.
-
crni jaguar
#761 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
šta ne bi rekao? da sam u pravu?
pa naravno da ne bi.
ko to još dobrovoljno priznaje da nije u pravu.
[/quote]
kad vidim da sam pogrijesio,rado priznam
[/quote]
živi bili pa vidjeli.
[/quote]
a ako budem ja u pravu?
pa naravno da ne bi.
kad vidim da sam pogrijesio,rado priznam
živi bili pa vidjeli.
a ako budem ja u pravu?
-
drekalica28
#762 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ali ti nečeš biti u pravu.crni jaguar wrote:a ako budem ja u pravu?
-
Gospoda Ministarka
#763 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ovo za mršavice nije pravilo ali ima istine.crni jaguar wrote:mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.
Bravo jaguar.
-
crni jaguar
#764 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
hahaha,previse si samouvjerenadrekalica28 wrote:ali ti nečeš biti u pravu.crni jaguar wrote:a ako budem ja u pravu?jer sad već nisi u pravu.
-
crni jaguar
#765 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
bar neko iz vlasti da me podrziGospoda Ministarka wrote:Ovo za mršavice nije pravilo ali ima istine.crni jaguar wrote:mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.
Bravo jaguar.
-
drekalica28
#766 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
nemam razloga da ne budem.crni jaguar wrote:hahaha,previse si samouvjerenadrekalica28 wrote:ali ti nečeš biti u pravu.crni jaguar wrote:a ako budem ja u pravu?jer sad već nisi u pravu.
-
Gospoda Ministarka
#767 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Znam po sebi, 5 kg manje ne bi silazila nikad po 5x, a 5 kg više ....crni jaguar wrote:bar neko iz vlasti da me podrziGospoda Ministarka wrote:Ovo za mršavice nije pravilo ali ima istine.crni jaguar wrote:mrsave djevojke su vecinom mnogo zivahnije i aktivnije tokom sexa nego krupnije,koje samo legnu i rasire noge,ili se popnu i ljuljaju..jeste da je prednost sto imas za sta uhvatit,ali ako trazis bas pravi sex,onda je bolja varijanta sa zgodnijom,prosjecnom djevojkom a ne bucom.
Bravo jaguar.
-
crni jaguar
#768 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ovo za mršavice nije pravilo ali ima istine.
Bravo jaguar.[/quote]
bar neko iz vlasti da me podrzi
[/quote]
Znam po sebi, 5 kg manje ne bi silazila nikad po 5x, a 5 kg više ....[/quote]
ehh to bas nisam znao,da je jedan put po jednoj kili :p
salim se.a da promjenis poziciju?
Bravo jaguar.[/quote]
bar neko iz vlasti da me podrzi
Znam po sebi, 5 kg manje ne bi silazila nikad po 5x, a 5 kg više ....[/quote]
ehh to bas nisam znao,da je jedan put po jednoj kili :p
-
Gospoda Ministarka
#769 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
crni jaguar wrote:ehh to bas nisam znao,da je jedan put po jednoj kili :p
-
crni jaguar
#770 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
pozu sam mislioGospoda Ministarka wrote:crni jaguar wrote:ehh to bas nisam znao,da je jedan put po jednoj kili :p
salim se.a da promjenis poziciju?Kakvu poziciju?
-
Gospoda Ministarka
#771 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Koju?crni jaguar wrote:pozu sam mislioGospoda Ministarka wrote:crni jaguar wrote:ehh to bas nisam znao,da je jedan put po jednoj kili :p
salim se.a da promjenis poziciju?Kakvu poziciju?
I kakve veze ima poza s kilama, malo si mi nedorecen.
- bez_ideje
#772 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
ima s jakim nogama

-
Gospoda Ministarka
#773 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Mozda ja nisam u nekom raspolozenju, pa nemogu da vizualiziram pa mi je sve sto pricate nepoznatobez_ideje wrote:ima s jakim nogama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Boom71
#774 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
Ma neka kombinacija izmedju mrsavice i one srednje je dobitna
!

-
MmeDeLafayette
#775 Re: Mrsavice ili krupnije žene???
A vala za ovo par kilica sto imam na sebi ne mislim da odudaram kompletan muski svijet od sebe majke mi 
A vala nije se taj rodio,a niti ce se roditi koji ce da mi zabrani da barem jednom hefticno zavijem onak fin japrak i sogan dolmu uz to i makar jednom rasukam krompiracu!
Pa vi hairlije izvol'te - imamo i mi principe

A vala nije se taj rodio,a niti ce se roditi koji ce da mi zabrani da barem jednom hefticno zavijem onak fin japrak i sogan dolmu uz to i makar jednom rasukam krompiracu!
Pa vi hairlije izvol'te - imamo i mi principe