Mrsanje-preparat
Moderator: anex
- -danTe-
#1 Mrsanje-preparat
E ovako...tebam skinuti nekih 6-7 kg u sto kracem roku...i to ugl.salo sa stomaka...cuo sam za razne stvari,ali me zanima sta bi mi najvise pomoglo...i to po mogucnosti nesto sto se moze koristiti bez da se ide u teretanu,vec samo nekih pola sata-sat trcanja dnevo i termini svakih 4-5 dana...(a ako bi morala teretana i to cemo skontati)samo mi je bitno znaci u sto kracem vremenu izgubiti to...jer mi je hica sad...
- ryan
#3 Re: Mrsanje-preparat
imas u zadnjem FHM-u neki program od 7 dana,al to ti je ubistvo
i koliko je to 'u sto kracem roku' , ako je 7-8 sedmica/hefti/tjedana mozda bi i mogao
inace
tesko i opasno
i koliko je to 'u sto kracem roku' , ako je 7-8 sedmica/hefti/tjedana mozda bi i mogao
inace
- -danTe-
#4 Re: Mrsanje-preparat
pa eto...max.mjesec ipo,mozda 2 mjeseca,ali cuo sam da bi sa nekim preparatima i do mjesec bilo dovoljno...ali ne bih da se igram i na svoju ruku uzmem...vec ako ima neko ko zna...ryan wrote:imas u zadnjem FHM-u neki program od 7 dana,al to ti je ubistvo![]()
inacetesko i opasno
@pOZz-
- Op3r4t0r
#5 Re: Mrsanje-preparat
Liposukcija-danTe- wrote:E ovako...tebam skinuti nekih 6-7 kg u sto kracem roku...i to ugl.salo sa stomaka...cuo sam za razne stvari,ali me zanima sta bi mi najvise pomoglo...i to po mogucnosti nesto sto se moze koristiti bez da se ide u teretanu,vec samo nekih pola sata-sat trcanja dnevo i termini svakih 4-5 dana...(a ako bi morala teretana i to cemo skontati)samo mi je bitno znaci u sto kracem vremenu izgubiti to...jer mi je hica sad...
u slucaju kako si ti to zamislio nista drugo ti ne moze pomoci
- -danTe-
#6 Re: Mrsanje-preparat
e jbg.kume,ako nema nesto sto mi moze pomoci da u 2 mj skinem 6 kila,onda...Op3r4t0r wrote:Liposukcija![]()
u slucaju kako si ti to zamislio nista drugo ti ne moze pomoci
- ryan
#7 Re: Mrsanje-preparat
pa eto...uz spartansku disciplinu i trening mozda bi i mogao-danTe- wrote: pa eto...max.mjesec ipo,mozda 2 mjeseca
ti preparati...mani se toga..nego promijeni nacin ishrane i vise treniraj i to je to
- Rauber
#8 Re: Mrsanje-preparat
Kad vec hoces preporuku, izvoli

Mada ja ovo nikad nebi uzeo, ali citajuci o ovom preparatu po raznim web site-ovima i po izgledu jednog druga iz teretane, preparat RADI
Mislim da kosta oko 90 km, uglavnom raspitaj se jos i za ovakve i slicne preparate prije svega moras biti zdrav, srce da je ok,pritisak... Jer kazu da od ovog preparata hoce srce lupati ko ludo
Ipak ja bih ti preporucio zdraviju varijantu,trening uz sredjenu ishranu, ujutro da bude ugkljikohidrata a navecer da se vise fokusiras na preoteinsku ishranu, jedes salatice bez hljeba...

Mada ja ovo nikad nebi uzeo, ali citajuci o ovom preparatu po raznim web site-ovima i po izgledu jednog druga iz teretane, preparat RADI
Mislim da kosta oko 90 km, uglavnom raspitaj se jos i za ovakve i slicne preparate prije svega moras biti zdrav, srce da je ok,pritisak... Jer kazu da od ovog preparata hoce srce lupati ko ludo
Ipak ja bih ti preporucio zdraviju varijantu,trening uz sredjenu ishranu, ujutro da bude ugkljikohidrata a navecer da se vise fokusiras na preoteinsku ishranu, jedes salatice bez hljeba...
- Bosanac sa dna kace
#9 Re: Mrsanje-preparat
dobar dorucak: cimbur ili jaja na oko, sir i kajmak, mores i pogace, pura za rucak ili kuhani kompir a more i nako przeni, salata od kupusa ili paradajza ili mrkve za veceru, ponekad jedno mesce da zagrizes, makarone, pite, pice i ostalu tjesteninu ni pod razno ne dodiruj pogotovo ne iza podne, uz to malo vise sportske discipline, tj. redovno hodanje, trcanje, sklekovi, tbusnjaci, plivanje, zgibovi i sl. da vidis kako mrsas ko rukom da neko odnese

- clav
#10 Re: Mrsanje-preparat
Prvo trebas da znas da nije moguce skinuti salo sa samo jednog dijela tijela, jer tvoja genetika naredjuje masnom tkivu gdje da se odlaze. Da skines salo sa stomaka, moraces izgubiti puno vise od toga. U principu moze, ali ti treba trening i volja i volja i volja i volja. U tom procesu se neces osjecati najbolje. Moras i ustanoviti da li je to zdravo za tebe. U svakom slucaju po 4 solje kvalitetnog zelenog caja bez secera dnevno uz apsolutno minimalne kolicine ugljikohidrata i masti, a maksimalne kolicine proteina i vlakana. Zeleni caj ce ti ubrzati metabolizam generalno, a proteinska ishrana posjpjesiti dalje sagorjevanje masti. Trebao bi trositi i b-complex vitamine, ali oni otvaraju apetit. Uz to moras raditi aerobne vjezbe, znaci biciklo, steper, trcanje, plivanje. Svaku vjezbu moras raditi lagano i dovoljno dugo(maratonski) u pravilu duze od pola sata da se aktivira aerobni metabolizam u misicima. Trbusnjake apsolutno ne moras raditi, neces istopiti salo na stomaku, osim ako ne zelis da ojacas trbusne misice. Ovakvim rezimom jako brzo gubis kilazu, ali mozes zavrsiti i u bolnici tako da pazis.
Ovi manijaci po teretanama koriste efedrin i derivate i neke steroide poput winstrola, ali to je vec prica za sebe i moj ti je savjet da u to ne ulazis nikako.
Ovi manijaci po teretanama koriste efedrin i derivate i neke steroide poput winstrola, ali to je vec prica za sebe i moj ti je savjet da u to ne ulazis nikako.
-
beautifullshinyb.
#11 Re: Mrsanje-preparat
Rauber wrote:Kad vec hoces preporuku, izvoli![]()
Mada ja ovo nikad nebi uzeo, ali citajuci o ovom preparatu po raznim web site-ovima i po izgledu jednog druga iz teretane, preparat RADI![]()
Mislim da kosta oko 90 km, uglavnom raspitaj se jos i za ovakve i slicne preparate prije svega moras biti zdrav, srce da je ok,pritisak... Jer kazu da od ovog preparata hoce srce lupati ko ludo![]()
probala...bacanje novaca
voljela bih i ja saznati za neki cudesni preparat....
a inace pravilna prehrana plus vjezbanje uvijek daju rezultat
- johnny_blazze
#12 Re: Mrsanje-preparat
idi na temu p90x pogledaj to ne samo da ces smrsati a ne trebaju preparati vjezbas kod kuce svaki dan 1h
-
Rambo-Amadeus
#13 Re: Mrsanje-preparat
sta li si ti probala Boga pitajbeautifullshinyb. wrote:
probala...bacanje novaca![]()
voljela bih i ja saznati za neki cudesni preparat....
odes fino kod Sikija na Skenderiju (u one podzemne radnje
-
suspect_zero
#14 Re: Mrsanje-preparat
-danTe- wrote:E ovako...tebam skinuti nekih 6-7 kg u sto kracem roku...i to ugl.salo sa stomaka...cuo sam za razne stvari,ali me zanima sta bi mi najvise pomoglo...i to po mogucnosti nesto sto se moze koristiti bez da se ide u teretanu,vec samo nekih pola sata-sat trcanja dnevo i termini svakih 4-5 dana...(a ako bi morala teretana i to cemo skontati)samo mi je bitno znaci u sto kracem vremenu izgubiti to...jer mi je hica sad...
Kombinacija redovnog treninga i regulisanje prehrane donijet će ti siguran rezultat........ali ne baš u tako kratkom roku
-
TheMule
#15 Re: Mrsanje-preparat
Evo clav ti dade nejbolji odgovor. Ljudsko tjelo moze izgubiti odprilike 1 kg masnoce sedmicno, a sve sto izgubis vise od taga je voda, misici, i energija koja se drzi u misicima i odmah se povrati nakon sto prekines sa dijetom. Dijeta je najbolja za mrsanje, pa tek onda vjezba, a najbolje naravno kombinacija tih dvoje da ne bi izgubio to malo misicne mase sto imasclav wrote:Prvo trebas da znas da nije moguce skinuti salo sa samo jednog dijela tijela, jer tvoja genetika naredjuje masnom tkivu gdje da se odlaze. Da skines salo sa stomaka, moraces izgubiti puno vise od toga. U principu moze, ali ti treba trening i volja i volja i volja i volja. U tom procesu se neces osjecati najbolje. Moras i ustanoviti da li je to zdravo za tebe. U svakom slucaju po 4 solje kvalitetnog zelenog caja bez secera dnevno uz apsolutno minimalne kolicine ugljikohidrata i masti, a maksimalne kolicine proteina i vlakana. Zeleni caj ce ti ubrzati metabolizam generalno, a proteinska ishrana posjpjesiti dalje sagorjevanje masti. Trebao bi trositi i b-complex vitamine, ali oni otvaraju apetit. Uz to moras raditi aerobne vjezbe, znaci biciklo, steper, trcanje, plivanje. Svaku vjezbu moras raditi lagano i dovoljno dugo(maratonski) u pravilu duze od pola sata da se aktivira aerobni metabolizam u misicima. Trbusnjake apsolutno ne moras raditi, neces istopiti salo na stomaku, osim ako ne zelis da ojacas trbusne misice. Ovakvim rezimom jako brzo gubis kilazu, ali mozes zavrsiti i u bolnici tako da pazis.
-
beautifullshinyb.
#16 Re: Mrsanje-preparat
pa samo kod sikija i kupujemRambo-Amadeus wrote:sta li si ti probala Boga pitajbeautifullshinyb. wrote:
probala...bacanje novaca![]()
voljela bih i ja saznati za neki cudesni preparat....![]()
odes fino kod Sikija na Skenderiju (u one podzemne radnje) ili kod Terze (mislim da on drzi) u Robot na Hrasnom i oni ce ti dati, sta se bezze sikiras
![]()
hocu reci sa nema carobnog napitka
-
Rambo-Amadeus
#18 Re: Mrsanje-preparat
mozda se i znamo ondabeautifullshinyb. wrote:
pa samo kod sikija i kupujem![]()
hocu reci sa nema carobnog napitka
-
modesti
#19 Re: Mrsanje-preparat
Jedino dugoročno rješenje je promjena prehrambenih navika, kratkoročno možeš probati bilo šta ali će ti se kile vjerovatno vratiti brzo nakon povratka na stari režim. Ako si zainteresovan za pomoć u dugoročnoj promjeni, javi se na PP.
- badalpur
#20 Re: Mrsanje-preparat
Probaj zelenu kafu!! Efikasno suzbija gladmoderator wrote:Od dijete - nista!
Samo budne noci provodim jer od gladi zaspati ne mogu.
O kakvim preparatima pricate?
- shalla
#21 Re: Mrsanje-preparat
E i to bi volio da vidim, mislim da se još nije proizvelo čudo koje bi meni suzbilo gladbadalpur wrote:Probaj zelenu kafu!! Efikasno suzbija gladmoderator wrote:Od dijete - nista!
Samo budne noci provodim jer od gladi zaspati ne mogu.
O kakvim preparatima pricate?! Meni licno malo poskupa (60 KM), ali od mnogih sam cula da funkcionise!!