opa22 wrote:nikad vise u zivotu cevape iz mrkve necu pojesti, do neki dan su mi bili omiljeni cevapi u mrkvi, i narucim ja da mi donesu cevepe, donjeli oni cevape

uzmem cevapcic , kad okolo pecen a unutra siiirooooov ko ne znam sto aj ostavim taj reko drugi je bolji razrezem drugi sirov treci sirov cetvrti sirov peti sirov itd do desetok, i lijepo uzmem cevape sjednem u auto i odnesem im, i neka odvratna sto za kasom radi kao pa gospodine necemo u svaki cevap zavirivati da li je pecen ili nije, i lijepo nakon viseminutne svadje mi vrate mojih 7KM i za te pare se svratim u Zmaj koji je s kocio na prvo mjesto na mojoj ljestvici

Eto bolje da si odmah otisao kod Zmaja, naravoucenije, ne narucujte cevape kod Mrkve
Svaka cast ako si otisao tamo.
Dead Man Walking wrote:Ma ne mora se ni jesti cevap u autu ako bas narucujes cevape. Ako zelis u autu jesti uzmes pljesku, burger, sendvic... Sto se tice cevapa ideja je dobra ako uzimas za ponijeti, ne moras traziti parking, klapati do objekta, izgubiti pola sata. Fino na prozorce i fala, dov'djenja.
Pa sta ce mi za ponijeti, ako ima kucnu dostavu, onda bolje da pare koje ulaze za ovo cudo, ulozi u par dobrih automobila i za plate dostavljacima.
U autu se ne moze jesti nista sto se prodaje u cevabdzinici, iza svega ostaje miomiris luka
Jedino da nabavljaju dalmatinsku kapulu, onu slatku, onda je ok.
Niko da kaze, gdje ce ovo biti locirano, i znaci li to da sarajevski gurmanski trougao, postaje cetverougao?