Mreža ex Mreža plus
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#76 Re: Mreža ex Mreža plus
mreza se razlikuje od plusa jer mreza ce imati 10ak televizija a plus samo 2. Cak atv i hayat imaju isti desing ttx. Vidjet cemo na sta ce to liciti
- arx
#77 Re: Mreža ex Mreža plus
mreza pokriva vise od programa plus i tu je njena prednost.
sto se mene tice meni je sad dobro/gledam novu mrezu na tv hit brcko i k3 i zadovoljan sam.staru mrezu plus nisam mogao pratit a nemogu ni ovaj program plus. jutros denis reko da ocekujemo nova sportska iznenadenja od tv1 i mreze.!! samo nek oni nas iznenaduju al ugodno
sto se mene tice meni je sad dobro/gledam novu mrezu na tv hit brcko i k3 i zadovoljan sam.staru mrezu plus nisam mogao pratit a nemogu ni ovaj program plus. jutros denis reko da ocekujemo nova sportska iznenadenja od tv1 i mreze.!! samo nek oni nas iznenaduju al ugodno
-
StupskaBitanga
#78 Re: Mreža ex Mreža plus
da o tome sam pisao na temi TV1 i vjeruj mi kada sam čuo o čemu se radi bio sam pozitivno iznenađenmreza pokriva vise od programa plus i tu je njena prednost.
Mislim da će svi oni koji uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu doći na svoje
A osim sporta biće iznenađenja i u serijskom programu
Zbog svega navedenog ovolike TV ulaze u Mrežu
-
leon25
#79 Re: Mreža ex Mreža plus
mislis na seriu AStupskaBitanga wrote:da o tome sam pisao na temi TV1 i vjeruj mi kada sam čuo o čemu se radi bio sam pozitivno iznenađenmreza pokriva vise od programa plus i tu je njena prednost.
Mislim da će svi oni koji uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu doći na svoje
-
StupskaBitanga
#80 Re: Mreža ex Mreža plus
Neću ništa demantovati samo ćuleon25 wrote:mislis na seriu AStupskaBitanga wrote:da o tome sam pisao na temi TV1 i vjeruj mi kada sam čuo o čemu se radi bio sam pozitivno iznenađenmreza pokriva vise od programa plus i tu je njena prednost.
-
leon25
#81 Re: Mreža ex Mreža plus
kad vec pricas reci ljudima konkretno na sta mislis ili suti
vjerovatno ide seria A prica se nesto tako
vjerovatno ide seria A prica se nesto tako
- delfin-79
#82 Re: Mreža ex Mreža plus
Hoce li od toga ista biti na internetu
- arx
#83 Re: Mreža ex Mreža plus
mislim da sta god bude bit ce dobro.ja bi najvise volio bundesligu,primeru ali ni itakijanska seria a nije za bacit.
kakva god da bude nama je dobro jer ovako imamo samo englesku ligu na bht,i to nema derbija.

kakva god da bude nama je dobro jer ovako imamo samo englesku ligu na bht,i to nema derbija.
- arx
#84 Re: Mreža ex Mreža plus
imal kakvih novih info u vezi mreze 
-
StupskaBitanga
#86 Re: Mreža ex Mreža plus
To se odavno već znatreger wrote:jeste, ide serija A
Omiljena liga urednika sporta TV1 pa mislim da ćemo svi prisustvovati tom strastvenom kometiranju
-
StupskaBitanga
#87 Re: Mreža ex Mreža plus
Mreža ima i svoj site
mrezatv.ba
mrezatv.ba
-
ProBank
#88 Re: Mreža ex Mreža plus
cool websiteStupskaBitanga wrote:Mreža ima i svoj site
mrezatv.ba
- arx
#89 Re: Mreža ex Mreža plus
meni izbaci mrezu wisp za internet
mozel lin za mreza website-nemogu da nadem ima jedino od one stare mreze plus site.na fb su rekli uskoro.
ako postoji novi website molim link da pogledam

mozel lin za mreza website-nemogu da nadem ima jedino od one stare mreze plus site.na fb su rekli uskoro.
ako postoji novi website molim link da pogledam
-
ljubicica1
#90 Re: Mreža ex Mreža plus
Pa jel ima nesto od ovoga? U programu nigde ne stoje prenosi Seije A.StupskaBitanga wrote:To se odavno već znatreger wrote:jeste, ide serija A
Omiljena liga urednika sporta TV1 pa mislim da ćemo svi prisustvovati tom strastvenom kometiranju
Forumska patka ili......?
- arx
#91 Re: Mreža ex Mreža plus
to se samo šuška-zvanicno niko nista nije reko

-
ProBank
#92 Re: Mreža ex Mreža plus
Mislim da jos nije gotov website pa ne reklamiraju, ostavili su jos mjesta za televzije koje dolaze.
-
Bloger
#93 Re: Mreža ex Mreža plus
Nadam se da će Mreža proizvoditi barem dio zajedničkog programa. Valjda postoje teme koje podjedanko interesiraju ljude u Mostaru,Gradačcu, Bajanluici, Trebinu, Bihaću...
-
alex00
#94 Re: Mreža ex Mreža plus
ne postojeBloger wrote:Valjda postoje teme koje podjedanko interesiraju ljude u Mostaru,Gradačcu, Bajanluici, Trebinu, Bihaću...
-
StupskaBitanga
#95 Re: Mreža ex Mreža plus
Kada je počela ova nova Mreža govorili su neće biti turskih sapunica niti sapunica uopšte
Ali čitam da direktor programa TV Alfa najavljuje u program Mreže upravo tursku sapunicu

Ali čitam da direktor programa TV Alfa najavljuje u program Mreže upravo tursku sapunicu
-
alex00
#96 Re: Mreža ex Mreža plus
ja i?StupskaBitanga wrote:Kada je počela ova nova Mreža govorili su neće biti turskih sapunica niti sapunica uopšte
![]()
![]()
- arx
#97 Re: Mreža ex Mreža plus
nek bude neka ko ezel dobra i nesmeta mi

- arx
#98 Re: Mreža ex Mreža plus
trebaju jos ponesto ubacit da popune program-neki projekat zajedno da urade,ali mozda na jesen!
-
StupskaBitanga
#99 Re: Mreža ex Mreža plus
to govori o stavovima koji se kršealex00 wrote:ja i?StupskaBitanga wrote:Kada je počela ova nova Mreža govorili su neće biti turskih sapunica niti sapunica uopšte
![]()
![]()
Mislim da treba stajati iza svojih riječi i principa
Ali vidim da je to nemoguće
- arx
#100 Re: Mreža ex Mreža plus
izgleda da mreza nema vise iznenadenja.