Povjerenje wrote:udrch wrote:Povjerenje wrote:Hmm, ne vjerujem da se plaća jer čovjek ima više nego dovoljno simpatizera, ljudi zdravog razuma i dobre volje.
A koliko mogu zakljuciti it tvoga posta, ti bi za pare i kapu mijenjao.

Ispravno zaključivanje - volim kape i rado ih nosim, samim tim rado i mijenjam. A ti si se ragistrovao samo da bi hvalio Ibra onako, iz čista mira? Divim ti se, najiskrenije.
Ne moraš vjerovati ali bas je tako. Imao sam srecu da upoznam covjeka i cujem kako razmislja. Ostao sam bez teksta i rekoh, koliko mogu, ja cu pomoci. Ovo je mali doprinos. Tako se gradi kula

Lijepo je slušati obrazovane ljude koji nisu nacionalno optereceni, vole omladinu i žele nas zaposliti.
Neznam kad cu ja doci na red za posao ali bar cu svojim glasom pomoci ostalima koji su u istoj gabuli.
Cheers
Pričo sam mu ja sa bratom..ne reče ništa dobro o njemu..
Čitava se jedna familija Đedovića iz Kikača stidi ostalih, ponajviše Sakića i Fatića zbog ovog uhljupa od čovjeka..
Vodi ga kući i posadi ga na šilte..nabijem ovakve Bošnjake na ku.ac..[/quote]
Zašto lažeš, kad jednostavno možeš reći da nisi za tu opciju i to je to. Vidi se bolest u tvojem postu. Najvjerovatnije i nisi Bošnjak nego si došao ovdje da siješ mržnju. Gotovo je nema više toga.[/quote]
Vidim da si odmah požurio meni da odgovoriš, a nećeš da odgovoriš čovjeku koji ti deset puta ponavlja isto pitanje..
Ibrahima Đedovića je moglo hiljadu sudova da oslobodi odgovornosti, ali on će u historiji Bošnjačkog naroda ostati rame uz rame sa Fikretom Abdićem najvećom sramotom koju su Bošnjaci ikad doživjeli..
Ne znam odakle ti pišeš i dali si ikada bio u rodnim Kikačima dotične spodobe, ali ja sam u Kikačima redovan kod Seida i Senada, niko osim njih dvojice mi nikad nije dotakao nijedno auto..
Ovo što sam rekao sam čuo iz razgovora koji su vodili on i Seid prije otprilike jedno dvije godine..ako znaš Seida pitaj njega, pa provjeri..
A naravno da nisam za političku opciju koja u svojim korijenima ima IZDAJU vlastitog naroda..
Ja hvala Allahu jesam Bošnjak što se za vas fikretovce ne bi moglo reći..
I ništa nije gotovo, vi ćete zauvijek biti izdajice vlastitog naroda, to vam niko nikad neće zaboraviti..
U mene amidža kad dođe iz Amerike kad god spomene nekog našeg čovjeka tamo kaže: "on je fikretovac" ili "on nije fikretovac"..toliko o zaboravu..