MP3 Sprema

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
mp3sprema

#1 MP3 Sprema

Post by mp3sprema »

[email protected]

Evo ekipa se slozila idejom pa bi mogli krenut

Mali opis
Uglavnom, netko na forumu trazi neku pjesmu, recimo Zabranjeno pusenje- zenica blues i ostavi svoj mail (pozeljno bi bilo da ima mail na gmailu ili yahoo-u jer imaju preko 2gige prostora, ostali od 5 od 10 MBa). Ti,recimo, imas tu pjesmu i zelis mu je poslat i upises njegov mail, recimo, [email protected] i samo dodas mail od spreme (izgledalo bi ovako...
[email protected], [email protected]) i kopija pjesme se salje i u mp3spremu i kasnije ako netko bude trazio tu pjesmu lako mu je netko(tko bude imao pristup) moze poslat. pjesme ili albumi se mogu i ovako uploadat ako tko ima viska vremena :-D samo da se ne pretrpava s svim i svacim

znaci sprema je zamisljena kao jedna arhiva pjesama koje su se trazile po forumu i koje ce se trazit
Ako kome treba nesto iz spreme il neka druga pjesma neka napise pa ako ko ima nek mu je salje na mail i u spremu

Volio bi da se ovo stavi u sticky

Pozdrav,

[email protected]

trenutno u spremi su ove stvari :

Chemical Brothers - Galvanize
TBF - Super Gut
Cubismo - Giljan dade feat. Saban Bajramovic
U2 - Trumbs From Your Table
U2 - One Step Closer
U2 - All Because Of You
U2 - A Man And A Woman
U2 - City Of Blinding Lights
U2 - Sometimes You Cant Make It On Your Own
U2 - Love And Peace Or Else
U2 - Vertigo
U2 - Miracle Drug
Urban - Zena dijete
Urban - Odlucio sam da te volim
Urban - Ruzina (Bridge)
Urban - Samo
Urban - Previše
Urban&4 - Live - OTV dom
Miroslav Skoro - Svetinja (cijeli album)

21.8.05

Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Bos il' hadzija
Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Jugo 45
Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Kanjon Drine
Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Lijepa Alma
Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Mozes imat moje tijelo
Zabranjeno Pusenje 2004 LIVE in St.Louis - Pisonja i zuga
Last edited by mp3sprema on 21/08/2005 19:43, edited 1 time in total.
T

Post by T »

Slanje pjesme traje isto kao i uploadovanje pjesme na neki link. Osim toga, tako objavljen link sa uploadovanom pjesmom, na istoj temi gdje je neko zatrazio neku pjesmu koju zeli, moze downloadovati svako ko cita tu istu temu. Mislim da bi bilo bolje uploadovati pjesme, nego ih slati nekome na e-mail (koji je takodjer, ogranicenog prostora), a download pjesme sa nekog takvog linka, takodjer ne podrazumjeva nekog posrednika, koji bi meni slao neku pjesmu koja mi se svidja, i koju bih zelio da imam.

Ovo je samo prijedlog, a uz njega saljem link za free download:
http://rapidshare.de

Upload je veoma jednostavan:
1. klik na "browse"
2. otvori se novi prozor u kojem nadjemo folder sa pjesmom koju zelimo downloadovati, a onda dva puta kliknemo na nju
3. klik na "upload"
4. kad se zavrsi upolad, u dnu stranice, dobijemo dva linka. onaj koji treba da iskopiramo je gornji
The_Fluid

Post by The_Fluid »

rapidshare i nije bas najbolji izbor iz vise razloga: ogranicen limit download-a, ako dijelite ip adresu moze se desiti da druga osoba potrosi vas dnevni kredit, no obje ideje nisu lose, te ih vrijedi podrzati, pored rapidshare-a tu su i mnoge druge stranice koje nude upload vasih pjesama, knjiga, programa itd.
mp3sprema

Post by mp3sprema »

na rapidshare.de link koji nije aktivan neznam koliko dana automatski se brise dok ovdje ostaje sve na svom njestu i u tome je prednost

Recimo, otvorena je tema u kojoj je netko trazio neku pjesmu i ti mu je uploadas na rapidshare i netko nakon 2 mjeseca vidi tu temu i hoce skinut pjesmu a link je mrtav i ti mu, recimo, moras opet uploadat tu pjesmo.... ipak mislim da je ovako lakse Image
rashomon

Post by rashomon »

The_Fluid wrote:rapidshare i nije bas najbolji izbor iz vise razloga: ogranicen limit download-a, ako dijelite ip adresu moze se desiti da druga osoba potrosi vas dnevni kredit, no obje ideje nisu lose, te ih vrijedi podrzati, pored rapidshare-a tu su i mnoge druge stranice koje nude upload vasih pjesama, knjiga, programa itd.
Ako ti nije problem jedan ili dva ta servisa sa većim kapacitetom linkove da proslijediš...
vedderedi

Post by vedderedi »

Probajte sa yousendit.com
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

malo se ne mogu ukljuciti :) u shvatanje ovog postupka. Uglavnom, Urban i OTV dom, ako moze, bilo bi lijepo........ali kako? hvala
mirza977

Post by mirza977 »

Ni ja ne kužim ništa....uglavnom ja bi Super Gut od TBF?
Jel treba moj mail, [email protected]
Post Reply