mp3 podforum?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply

treba?

da
16
80%
ne
3
15%
samo chetvrtkom
1
5%

Total votes: 20

alek

Post by alek »

zasvirajte 'we are the world' :? :D
alek

Post by alek »

moderatori nemaju sluha :D za takve prijedloge :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Pa imate mp3 new ...mp3 djerdan...mp3 dnevnik...sta je sad problem :D ?
alek

Post by alek »

preformulisi bobi :D ne trazim ja :D ne glasam ja :D osluskujem :D
Nina-x

#5 Re: mp3 podforum?

Post by Nina-x »

stochar wrote:gledam na iskonu imaju mp3 podforum, nesto poput newsgroup, ljudi traze pjesme, nude, kurche se linkovima za nove hitove i nije lose... pa eto, prijedlog je tu...

http://www.iskon.hr/forum/forum.jspa?forumID=13&start=0
..ali mi zato imamo mp3Spremu, mp3Djerdan, mp3Dnevnik, mp3NewStuff, mosorov mp3kutak za stare prdonje itd itd :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

alek wrote:preformulisi bobi :D ne trazim ja :D ne glasam ja :D osluskujem :D
zacepljenih usiju :D
Saian

#7 Re: mp3 podforum?

Post by Saian »

stochar wrote:
Nina-x wrote:
stochar wrote:gledam na iskonu imaju mp3 podforum, nesto poput newsgroup, ljudi traze pjesme, nude, kurche se linkovima za nove hitove i nije lose... pa eto, prijedlog je tu...

http://www.iskon.hr/forum/forum.jspa?forumID=13&start=0
..ali mi zato imamo mp3Spremu, mp3Djerdan, mp3Dnevnik, mp3NewStuff, mosorov mp3kutak za stare prdonje itd itd :)
Tachno, ali te teme imaju po 500 odgovora, ko ce to sve iscitati? :-)
neko koga zanima, ja sam recimo sad primjetio da na onom "Dobra stara muzika" nema Velvet Undergrond-a :D :D :D to recimo moramo
da ispravimo
The_Fluid

Post by The_Fluid »

stocharu,
onaj koga to zanima

saian,
preciziraj sta te zanima od V.U.? :D
Nina-x

Post by Nina-x »

stochar wrote:Ocito me ne razumijete... Zasto da izmisljamo toplu vodu kad mozhemo preuzeti nesto sto jako dobro funkcionise (pogotovo kako su sjebali newse)... Zar nije lakse napisati temu 'Treba mi pjesma Ta-i-ta' nego vrsljati po 546 postova trazheci nesto sto me zanima?
Da, ali po tvojoj liniji ce umjesto malo strpljenja i izdrzljivosti u vrsljanju u vrh glave sest mp3 tema da se stvori njih 546. :roll: Pored toga, ne bi bilo naj bolje za pregled podforuma, koji moramo priznati, je jako popularan. :D

:music:
Nina-x

Post by Nina-x »

stochar wrote:
Nina-x wrote:
stochar wrote:Ocito me ne razumijete... Zasto da izmisljamo toplu vodu kad mozhemo preuzeti nesto sto jako dobro funkcionise (pogotovo kako su sjebali newse)... Zar nije lakse napisati temu 'Treba mi pjesma Ta-i-ta' nego vrsljati po 546 postova trazheci nesto sto me zanima?
Da, ali po tvojoj liniji ce umjesto malo strpljenja i izdrzljivosti u vrsljanju u vrh glave sest mp3 tema da se stvori njih 546. :roll: Pored toga, ne bi bilo naj bolje za pregled podforuma, koji moramo priznati, je jako popularan. :D

:music:
Jesi ti vidjela kako izgleda ovo na iskonu? vrlo jednostavno... da se rok trajanja temama i ako za desetak dana niko ne postavi link ili mailom posalje pjesmu, ona se ukine i rjesena guzhva... lakse je prelistati deset strana tema nego deset strana nechega sto se zove mp3djerdan i traziti pjesmu, ili postaviti zahtjev kao 478 post i cekati 956 da neko postavi link. de ba, niste normalni... dao sam konstruktivan prijedlog, vise je glasova 'za', a do tada, naravno, imam Iskon i sta me briga...
Znam da si dao konstruktivan prijedlog, zato sam ti i konstruktivno odgovorila. :D
Proslijedit cu glavnom Shabanu, samo da mi se ne ljutis. :)

:D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Jaoooooooo...pa ja ako trazhim neku pjesmu na djerdanu...kliknem na Pretraga...upishem naziv pjesme ili grupe i u sekundi je ili nadje ili ne nadje :D .Neko bi iskoristavao novi podforum i samo trazhio pjesme a za uzvrat nista ne bi ponudio..uvijek se nadje kakva budala koja svakom izlazi u susret :-) .
Post Reply