mp3 dijeljenje
Moderator: _BataZiv_0809
-
mrak
#1 mp3 dijeljenje
U proteklih pola godine ili slicno, nakupio sam 10-20 gigabajta mp3ica, obavezna kolekcija koju manje/vise svako od nas ima.
Pitanje je - kako se osjecate kada vam neko dodje sa hard-diskom i presnimi sve sto ste skidali mjesecima za manje od pola sata. Znam da sam ih i ja sve dobio besplatno i da je taj kome snimam moj poznanik/drug, ali opet, cudan osjecaj.
Pitanje je - kako se osjecate kada vam neko dodje sa hard-diskom i presnimi sve sto ste skidali mjesecima za manje od pola sata. Znam da sam ih i ja sve dobio besplatno i da je taj kome snimam moj poznanik/drug, ali opet, cudan osjecaj.
-
Ludi_Milojko
osjecam se...mocno
glavni sam u raji poslije toga 
glavni sam u raji poslije toga 
- Soul_Sista
Saian:" jest nekako kao kad dijete odlazi od tebe na skolovanje ili tako nesto , pretpostavljam, nemam djece"
..uh gore brate, onako kao kad ti se djeca sele od kuce...
..(ali neki su mozda happy tada)..

-
virtual XI
Nakupilo se oko 320 Gb
i nije problem podijelit.
Jedino me nerviraju tipovi sa nastupom "de mi snimi" gdje se podrazumjeva snimanje na moj cd (jer je jeftin, al oni nemaju kad otić kupit). Em skidaj, kupuj, nabavljaj još mu i snimi. ma odjebi.
Jedino me nerviraju tipovi sa nastupom "de mi snimi" gdje se podrazumjeva snimanje na moj cd (jer je jeftin, al oni nemaju kad otić kupit). Em skidaj, kupuj, nabavljaj još mu i snimi. ma odjebi.