Da rade neodgojeni primitivci i destruktivci, ali biti primitivac ili destruktivac ne zavisi od toga je li se rodjeno u Sarajevu ili ne. To sto vi ne poznajete ne znaci da ne postoje osobe koje bi uradile to. Mogu i ja reci ne poznajem nikoga ko nije rodjen u Sarajevu da bi dosao unistavati po njemu.bitanga_sa_otesa wrote:pa povrati,niko ne kaze da su svi cvjecke,ali ja ne poznajem nikog ko je rodjen u sarajevu da bi uradio ovako nesto.ovakve stvari rade samo neodgojeni primitivci i destruktivci ...i nisam rodjen juce, vec prije 40 godina.i ne poznajem nikakve age i begovske familije,vec normalnu raju...bhnapoleon1 wrote: Da svi rodjeni u Sarajevu su fina gradska raja, ne daj boze da je nko rodjen i odrastao u Saraj'vu propalica dok su svi oni koji dođu sa strane huligani. Povraća mi se od ovakvog pisanja na forumu i razmišljanja.
Na osnovu čega ste zaključili da ovo nije uradio neko ko upravo ne potice od tih sarajevskih "aga i begova".
Svi gradovi na svijetu imaju huligane, klošare, propalice samo se neku znaju nositi sa tim problem , a naši znaju reci Sigurnosna situacija je zadovoljavajuća.