moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
- alica.k
#1 moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
hoce li peticija pomoci da napravimo da se vise ovaj festival papanluka ne moze organizovati? ima li bilo sta sto mozemo da uradimo? kome se obratiti?
hoce li peticija pomoci da napravimo da se vise ovaj festival papanluka ne moze organizovati? ima li bilo sta sto mozemo da uradimo? kome se obratiti?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Ista ti je situacija i sa razvikanim "festivalom prijateljstva" u Goraždu. Papanijada žestoka. Tamo još seljake dovlače u grad džabnim autobusima (koje ovi svake godine demoliraju). I kada bi neko pokušao da ukine to sranje, digla bi se kuka i motika.alica.k wrote:svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
Tako da sumnjam da će iko ukinuti i te Vogošćanske dane. Znaš, ono "hljeba i igara". A zna se kakve igre vole papci (čitaj: većina naroda). Tužno, ali tako nam je.
-
lolo_lolo
#3 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
izvini,ali vogoscanski je festival iznio mnoge zvijezde nase estrade,tako da ga uopste nemas pravo pogrdno nazivati,i pozivati na njegovo ukidanje
srami se
srami se
- alica.k
#4 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
sramim selolo_lolo wrote:izvini,ali vogoscanski je festival iznio mnoge zvijezde nase estrade,tako da ga uopste nemas pravo pogrdno nazivati,i pozivati na njegovo ukidanje![]()
srami se
ima li neko jos neki prijedlog?
pera trta: najgore mi je sto i ovi sto se zale, izgleda mi se da se zale samo reda radi, imam osjecaj da uzivaju u ovome. sumnjam i kad bih pokusala nesto uraditi da bi mi se neko pridruzio.
Last edited by alica.k on 20/06/2009 15:31, edited 1 time in total.
-
lolo_lolo
#5 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
ocigledno nema,ljudi se ne slazu sa tobom,tema je bezveze,pa kao takvu,molio bi nadlezne da je ukinu
hvala
hvala
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#6 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
majka priroda je podarila dva uha
prvenstveno da bi na jedno ulazilo a na drugo izlazilo
ako imas ispite najbolje je natakarit slusalice na usi
prvenstveno da bi na jedno ulazilo a na drugo izlazilo
ako imas ispite najbolje je natakarit slusalice na usi
- alica.k
#7 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
evo kupila sam one....zacepnike za usi
- Troll_Happens
#8 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
pametan potezalica.k wrote:evo kupila sam one....zacepnike za usi
vidis da ti dusmani ne daju da zavrsis fakultet sram ih bilo... a da ih sve skupis pitanje jel bi imali i srednju skolu
- Panthera
#9 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
i kakve su cijene gumenjaka i cizmi?alica.k wrote:svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
- Troll_Happens
#10 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
rekao bih u blagom paduPanthera wrote:i kakve su cijene gumenjaka i cizmi?alica.k wrote:svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
- vjesticanametli
#11 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
eh da ti je cuti evroviziju kod crkve u ist sarajvu
ĐŽiberi teski a ori se do 12 navecer 
- alica.k
#12 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
draga vjestice, slusala sam i to dok sam zivjela na dobrinji...vjesticanametli wrote:eh da ti je cuti evroviziju kod crkve u ist sarajvuĐŽiberi teski a ori se do 12 navecer
- tatjanamster
#13 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Zanimljiva si pravo,alica.k wrote:svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
misliš da će neko ukinuti ovu manifestaciju koja bogzna odkad traje
jer tebi započinju ispiti?
Bosna - zemlja svega i svačega
-
lolo_lolo
-
Lesli Eldridž
#15 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Preporučujem da što prije završiš taj fakultet, pa će ti manje smetati.
Šalim se, nemam namjeru da te uvrijedim, ali seoskih đžilkoša
ima više nego normalne raje tako da nema šanse da ih pobijediš... 
- alica.k
#16 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
tatjana, procitaj ostatak. to je bila samo jedna OD primjedbi, a ispiti ne pocinju samo meni.tatjanamster wrote:Zanimljiva si pravo,alica.k wrote:svake godine sve veci teror i teror, muzika tresti do nekih doba, da ne pricam da su to neki dzikanski narodnjaci, nemas se gdje u vogosci parkirat jer svaki papak sa autom mora doci na te vogoscanske dane, a autom (a bogami i pjeske) jedva se prodje jer po citavoj ulici setaju pjesaci, postavljeni su standovi sa kukuruzima, balonima, gacama, carapama, suknjama, gumenim cizmama, cevapima..uzas. za nas koji zivimo tu, to je pravi pravcati terorizam nad stanovnistvom. za 10 dana mi pocinju ispiti, ne mogu da ucim od ovog s*anja. i tako SVAKE GODINE.
misliš da će neko ukinuti ovu manifestaciju koja bogzna odkad traje
jer tebi započinju ispiti?![]()
bože, bože....
![]()
Bosna - zemlja svega i svačega
lolo, ako ti volis vogoscanske dane ovo onda jednostavno nije tema za tebe, so otkaci.
-
lolo_lolo
#17 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
ti direktno napadas na vogoscanske dane,vrijedjas ljude koji to dolaze da gledaju,kao i one koji nastupaju,i ja necu dozvoliti da se to nastavi
zato opet pozivam administratore da ukinu ovu temu
ti direktno napadas na vogoscanske dane,vrijedjas ljude koji to dolaze da gledaju,kao i one koji nastupaju,i ja necu dozvoliti da se to nastavi
-
Lesli Eldridž
#18 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
lolo_lolo wrote:ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
-
dugacki
#19 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
Moj prijedlog ti je da i ti otvoris stand i prodajes cizme il' sta drugo...zaradis koju paru za morealica.k wrote:sramim selolo_lolo wrote:izvini,ali vogoscanski je festival iznio mnoge zvijezde nase estrade,tako da ga uopste nemas pravo pogrdno nazivati,i pozivati na njegovo ukidanje![]()
srami se
pera trta: najgore mi je sto i ovi sto se zale, izgleda mi se da se zale samo reda radi, imam osjecaj da uzivaju u ovome. sumnjam i kad bih pokusala nesto uraditi da bi mi se neko pridruzio.
- vjesticanametli
#20 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
- Troll_Happens
#21 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
jasta ima vise para da zgrne prodavajuci gaca carapa cizama ustipaka nego sa diplomom fakultetadugacki wrote:Moj prijedlog ti je da i ti otvoris stand i prodajes cizme il' sta drugo...zaradis koju paru za morealica.k wrote:sramim selolo_lolo wrote:izvini,ali vogoscanski je festival iznio mnoge zvijezde nase estrade,tako da ga uopste nemas pravo pogrdno nazivati,i pozivati na njegovo ukidanje![]()
srami se
nazalost
- hakazvaka
#22 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
lolo_lolo wrote:ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
jes' ti onaj sto ga je Treca gim. unistila ?
- alica.k
#23 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
et kak si obavijestenlolo_lolo wrote:ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
danas je citav bozji dan nekakva trubacka muzika vristala.
- vjesticanametli
#24 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
sjeca li se iko onog stuba na iliĐŽi prije rata
cini mi se kod DZ raja isla da sjede na njemu jer je navodno bio ljekovit 
-
lolo_lolo
#25 Re: moze li se nekako ukinuti manifestacija (vogoscanski dani)
danas je vikend a vikendom se ne ucialica.k wrote:et kak si obavijestenlolo_lolo wrote:ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
danas je citav bozji dan nekakva trubacka muzika vristala.
a koji si ti?hakazvaka wrote:lolo_lolo wrote:ja volim tu manifestaciju prije svega,i ne mogu dozvoliti da se tako pljuje po njoj,uci po danu,a uvece se veseli sa rajom i pjevajte zajedno
zato opet pozivam administratore da ukinu ovu temu![]()
![]()
![]()
jes' ti onaj sto ga je Treca gim. unistila ?