Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- starii
#1 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
lakse ti je zovnuti policiju da mu napise kaznu za parkiranje..nakon nekoliko placenih kazni odustace od parkiranja pred kapijom...
- -Romeo-
#2 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
možda leži na paramastarii wrote:lakse ti je zovnuti policiju da mu napise kaznu za parkiranje..nakon nekoliko placenih kazni odustace od parkiranja pred kapijom...
Last edited by -Romeo- on 26/10/2009 12:54, edited 1 time in total.
- illuminated
#3 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
ma jarane ti zovi..pa on nek parkira...
a ima i ona varijanta "pauka" gdje mu stave nesto na tockove i zakljucaju, i dok ne plati kaznu ne mice...
a ima i ona varijanta "pauka" gdje mu stave nesto na tockove i zakljucaju, i dok ne plati kaznu ne mice...
- jazzer
#4 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Jesi li siguran da to ima kod nas? Mislis na blokadu tocka?illuminated wrote:ma jarane ti zovi..pa on nek parkira...
Ja to jos nisam vidio kod nas (Sarajevo).
- illuminated
#5 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
e to je sad od grada do grada. grad odabere...nisam ni ja vidio, al kontam da pita, mozda imaju...to je komad zeljeza sa nekom bravom ili tako nesto...jazzer wrote:Jesi li siguran da to ima kod nas? Mislis na blokadu tocka?illuminated wrote:ma jarane ti zovi..pa on nek parkira...
nazovi dva-tri puta pauka...ako nastavi uzmi oicnu najlon kesu, u nju naspi kilu dvije bilo kakve farbe i onda zviz u auto
i onda
bar ga nece biti dok mu auto bude na farbanju..
- Cholina_Lokica
#6 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
zoves pauka, ako ga ne mogu podici, doce mu uredno kazna...
- Bakir1
#7 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
ako budes zvao/la pauka,ispadas p....,jer to ne rjesavas onako licem u lice,ili ne barem direktno,mozda nije pohvalno sa moje strane ali poslije par posjeta vulkanizeru radi eksera u gumi,ili par montiranja rezervnog tocka zbog onako ispuhane gume,a ako to ne upali kupovina nove gume sigurno hoce.mozda zvuci primitivno ali sa gamadi moras tako sve drugacije je privremeno,nazalost,a iz tvog posta se da zakljuciti da je rijec o nekom govnetu.
ps: uka ulje na haubi ostavlja najbolji podsjetnik
ps: uka ulje na haubi ostavlja najbolji podsjetnik
- cute poison
#8 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
To ti se zove "lisice" za tockove, ondje gdje ne moze pauk da udje ili ako je mala ulica to ti stavi na tocak, ja mislim da je oko 50KM dan!jazzer wrote:Jesi li siguran da to ima kod nas? Mislis na blokadu tocka?illuminated wrote:ma jarane ti zovi..pa on nek parkira...
- pirmin
#9 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=J13zjDEbSro
- cute poison
#10 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
E seljacine braco milapirmin wrote:Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
- Edin H.
#11 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
pirmin wrote:Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
Odvali sebi tocak frajer
- Troll_Happens
#12 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Edin H. wrote:pirmin wrote:Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
![]()
Odvali sebi tocak frajer![]()
![]()
sreca nije debil
Nepropisno parkiranje, lisice na automobilu i amaterski snimak mladića koji ih bukvalno trga s automobila, objavljen na internet-stranici YouTube nedavno je po riječima Aleksandra Jeftića, šefa Odjeljenja za saobraćaj i parkinge u Prijedoru, dobio i sudski epilog.
- Umjesto 40 maraka kazne, mladić koji je potrgao lisice je nakon sudske presude platio 650. Za lisice i troškove suda - kazao je Jeftić.
-
zonbirile
#13 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
--------------------------------------starii wrote:lakse ti je zovnuti policiju da mu napise kaznu za parkiranje..nakon nekoliko placenih kazni odustace od parkiranja pred kapijom...
i ona komšijska,kada mu ostavi obavijest uzmi je i baci.Papak ni ne zna da je kažnjen,dok ne pođe po pasoš,ličnu i sl.
- respo
#14 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
i jesi procitao koliko ga je izaslo parkiranje? 650 marakapirmin wrote:Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
- pirmin
#15 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Jesi li siguran da je platio?respo wrote:i jesi procitao koliko ga je izaslo parkiranje? 650 marakapirmin wrote:Jesi li siguran da ne mice?illuminated wrote:
- cute poison
#16 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Ma ne mora on platiti, al' zato nece ni zdravstvenu knjizicu moci ovjeriti 
-
dugi
#17 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Ima i suptilnijih metoda, npr. kupis malo vecu konzervu ribe, naravno losije kvalitete koja malo "tukne"illuminated wrote:e to je sad od grada do grada. grad odabere...nisam ni ja vidio, al kontam da pita, mozda imaju...to je komad zeljeza sa nekom bravom ili tako nesto...jazzer wrote:Jesi li siguran da to ima kod nas? Mislis na blokadu tocka?illuminated wrote:ma jarane ti zovi..pa on nek parkira...
nazovi dva-tri puta pauka...ako nastavi uzmi oicnu najlon kesu, u nju naspi kilu dvije bilo kakve farbe i onda zviz u auto
i onda![]()
bar ga nece biti dok mu auto bude na farbanju..
i onda fino izlijes ulje iz konzerve u ventilacijski otvor izmedju haube i sofersajbe, tamo gdje ulazi zrak u auto kad upalis grijanje ili hladenje.
Mislim da ce komso da uziva u svakom kilometru voznje
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#18 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Uh, skuša!!!
- Troll_Happens
#19 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
Nije mu merc cemu kad nije u stanju ni vrata otvoriti iznutra nego mora prozor otvarati da bi to s vana ucinio koji klotz 
pravi shaner u trenerci da ne kazem pijacar
pravi shaner u trenerci da ne kazem pijacar
-
krusty
#20 Re: Moze li pauk podici auto sa straznje strane?
kako mislis sa straznje strane ?
ne mora pauk bit paralelan sa autom koje dize, ako si na to mislio ?
ne mora pauk bit paralelan sa autom koje dize, ako si na to mislio ?