Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možda bi moglo uspjeti, čak i podržavam svaki poziv omladini i priliku da sjedenje zamjeni bilo kakvim kretanjem.
Što se mene lično tiče ova vrsta muzike mi izaziva rekaciju kao i kada slušam narodno kolo. Jedan te isti ritam sa par varijacija na temu tip tip tip ili možda tip tip tip.
Mada i kada su se Bitlsi pojavili bilo je ovakvih komentara. Meni jednostavno ne leži, čak i kad sam bila mlađa.
azdralovic wrote:Ako ti festival dolazi u grad ne znaci da ti moras biti na njemu... da su i svi na drogama, ako marku potrose to je marka vise nego sada... ne vidim da je Splitu napravljena neka steta
btw. ista prica je i za Exit u Srbiji koji su se izgradili u prilicno jak festival, dok kod nas ex-yu rocks sve losiji i losiji...
Pa zbog toga i pricam posto novi sad nema nikakve finansijske koristi od tog jakog festivala
Izvoz Dj-a kao Armin I Tiesto donese NL 589 MILONA EURA (pola miliarde ) i raste svake godine 20%
Mislim neberu pare ko Dalmatinci na sobama i kampinzima ali izvuce se dinar za NL
Ako se ne varam oni su trebali imati ono jednom koncert ovdje pa je otkazan zbog slabog interesovanja. Ili je to bio neko drugi, halalite ako griješim.