Može li konpjuter da radi bez struje ?
Moderator: Benq
-
frupi
#1 Može li konpjuter da radi bez struje ?
Kaže jedan moj prijatelj, da može, ali da kod nas u Bosni prodavci imaju ugovor sa Elektroprivredom da ih nekako namjeste da rade samo na struju. Moj prijatelj kaže da Amerikanci i Rusi sa satelita emituju struju, pa samo konpjuter treba staviti pored prozora (ne na sunce) i da će sam da radi.

-
u Fatime vise Jajca
-
neko iz mase
jest jest cuo sam to i ja, i prica raja da se moze i avaz bez struje na njemu citati.
eh da mi je taj konfljuter
eh da mi je taj konfljuter
-
kub lajkan
Ali samo ako je americki konpjuter. Ako nije, uvijek ispada himber od borovnice i ne moze nijedan drugi.Uh wrote:Ma jasta vec da moze,,,,,,,zalij ga vodom mozda mognes dobit himber.
-
neko iz mase
ako budes laptop zalijevao, rodice serveriUh wrote:Ma jasta vec da moze,,,,,,,zalij ga vodom mozda mognes dobit himber.
treba to znati kalemiti da i scsi raid dobijemo
-
Meyra
Ma,sto je super biti na ovom Forum, covjek toliko toga novog nauci!!!
A, molim Te bil ja mogla na tom Kompjuteru (bez struje) koji stavim blizu peci (na drva!) skuhati kafu....
Stavila bih je na Scaner, ali mi je multifunkcionalni - skupa sa printerom i kopirerom ujedno, pa se bojim napravice mi vise soljica kafe, a meni treba u jutro samo jedna.
Zahvalna Meyra

A, molim Te bil ja mogla na tom Kompjuteru (bez struje) koji stavim blizu peci (na drva!) skuhati kafu....
Stavila bih je na Scaner, ali mi je multifunkcionalni - skupa sa printerom i kopirerom ujedno, pa se bojim napravice mi vise soljica kafe, a meni treba u jutro samo jedna.
Zahvalna Meyra