Gradonacelnik bilo kojeg grada u Bosni i Hercegovini ?
Moze li Gradonacelnik Sarajeva biti Peder ?
-
Djula
#1 Moze li Gradonacelnik Sarajeva biti Peder ?
Naravno da se pitam Moze li biti homoseksualac
-
St.Germain
pa haman da jesam
. i ovaj je ljepsi od ovog pored :-(
-
St.Germain
pa samim tim sto si upotrijebila taj naziv i iskoristila ga kao sinonim za politicare uvrijedila si homoseksualceNe bih da vrijedjam homoseksualce, ali rijec peder u znacenju sarajevskom, oslikava sve nase politicare
-
nineac
Ej ljudi, homosexualci su ljudi, sisari, toplokrvna bića kao i mi, i jednaki su sa nama, a naši političari (neću da vrjeđam životinje) su paraziti, hladnokrvna bića, bezkičmenjaci!
Kada bi došao na vlast jedan homosexualac sigurno bi bolje nam bilo nego sad!
Kada bi došao na vlast jedan homosexualac sigurno bi bolje nam bilo nego sad!
-
hananah
Ova me djulka cesto podsjeti na jednu staru pjesmu od Riblje corbe - Kako je lijepo biti glup
ono bas joj pristaje bolje nego ikome, ma taman su mi nekako i par ona i Bora Corba, nekako mi tu lice i slicno razmisljaju a on joj eto i pjesmu napisao 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mislim da sexualno opredjeljenje ne bi trebalo da utiice na politicki angazman.Jer nece nitko spavati s njim niti bi koga trebalo biti briga s kim spava ili zivi.
Ako je pametan i progresivan covjek, ako ce donijeti boljitak gradu neka bude i cileanac ako hoce
Ako je pametan i progresivan covjek, ako ce donijeti boljitak gradu neka bude i cileanac ako hoce
-
novalic
ma da, u bosni nije vazno kakav je politicki i ekonomski program gradonacelnika, vaznije je da li se puca u guzu ili ne, nije vazno da li ce njegov izborni program pomoci sirotinji, smanjiti kriminalitet, izgraditi novu cestu ili most, skolu, obdaniste, to nije vazno, vaznije je da li se puca u guzu ili ne...
eh, bem ti nas bosanski mentalitet, prioriteti nikako iz guzice u glavu...
eh, bem ti nas bosanski mentalitet, prioriteti nikako iz guzice u glavu...
- horns&drums
imas pravo novalic.
Evo zamisljam sebe, ja bih bio gradonacelnik samo zbog toga sto bih zaposlio bar 10 sekretarica
.
Jebes grad i program...
Evo zamisljam sebe, ja bih bio gradonacelnik samo zbog toga sto bih zaposlio bar 10 sekretarica
Jebes grad i program...
- horns&drums
U formi sam novoooo...

- Bas_ta
Svugdje u svijetu ili tacnije SKORO svugdje...neka potencijalni gradonacelnik ili bilo koji drugi kandidat (za nesto "vazno") moze imati super program (nezaposlenost, skole i sl.), ali ako se "provali" da se puca u guzu...e tu je vec problem.:s Tako da Sarajevo nije nesto bas posebno u tome.
-
mucsa
#24 Moze li Gradonacelnik Sarajeva biti Peder ?
Ne samo Berlina, nego i Hamburga i Pariza, s tim sto se za gradonacelnike Berlina i Pariza znalo da su homosexualci i prije nego sto su izabrani na te funkcije. Mnogi ugledni politicari/ke su npr. u Njemackoj homosexualci, neki su i predsjednici parlamentarnih partija.
A sto se nas tice? Hm, pa ne znam!
Mozda i moze, mozda je i bio, mozda ce i biti, al da niko ne zna!!! Pa kod nas jos niko i nije rekao javno da je homosexualac. Mozda bi to i trebao da ucini neki politicar!!!
Pa nek bude sta ce biti, od mene ce dobiti glas, ako ni zbog cega ono zbog hrabrosti i odvaznosti. 
A sto se nas tice? Hm, pa ne znam!