... mozda u nestanak!"
-
BECHO
Primarni ciljevi SDP i SDA stranke su da se docepaju odnosno da sacuvaju vlast. S jedne strane imamo galamdziju Lagumdziju koji se vec jednom javno izjasnio o 'posljedicama po BiH ukoliko dodje do realizacije tuzbe protiv SERiMO za agresiju i genocid' a s druge strane je tu nasa maskota Mr. Timmy i propali prijeratni maticar Tihic, koji konstatno (a najcesce pred izbore) opanasa primarnog branioca svega u Bosnjaka a paralelno se nerijetko organizuju iftari i koalicije sa koljacima tog isto naroda kojeg isti tako cesto 'brani'. Sacuvaj me boze njihovog patriotizma i politike jer moj glas poltroncine, licemjeri i bjelosvjetske dvorske budale (a vjerujem poslije ove ustavne veleizdaje ni glas mnogih Bosnjaka) zasigurno nikad dobiti nece kao ni politicke partije koje ova dvojica zastupaju. Naposljetku, bice mi najiskrenije drago da SDA i SDP dozive najveci izborni debakl u historiji BiH.
-
privremeni
da pamtis wrote:iz aviona se moglo primjetiti da ce u koaliciju.......... jos prije godinu dana......niste zeljeli da vidite.......zlajo i dodik najveci "sminkeri" ......kud nas vode?
eto vode nas u zagrljaj pravednom harisu, postenom mirnesu i slicnim ublehama.
tanko, moze se i bolje voditi kampanja
-
da pamtis
Ako se sutra i probudi u državi koju nije želio, još mu ostaje Amerika koja je vazda uz njega. Naročito ako se tamo iseli!
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=46Ovo prodavanje magle me podsjeti na masovno okupljanje „građanske opozicije” u Skupštini RBiH aprila ’92. kad su tražili smjenu „nacionalne vlasti” i mir u BiH (sic!), sve dok im se nije pojavio Dragan Vikić i objasnio: Gospodo, u toku je agresija na BiH, manite se praznih priča, moramo braniti domovinu!
sta da ti pricam evo ti citav clanak citaj......ili je to mozda samo "tanko, moze se i bolje voditi kampanja" ??????
-
senada
....ma jok bolan.....zlaja nece da nas naglo cementno razvreci...nego nam skida postupno pa muti, mijesa ga s' ustavom (mislim cement) za navlacenje po entitetima i kantonima a u talu s' kompanjonima, tvrtkama sda&snsd....&sds....privremeni wrote:da pamtis wrote:iz aviona se moglo primjetiti da ce u koaliciju.......... jos prije godinu dana......niste zeljeli da vidite.......zlajo i dodik najveci "sminkeri" ......kud nas vode?![]()
![]()
-
privremeni
senada wrote:....ma jok bolan.....zlaja nece da nas naglo cementno razvreci...nego nam skida postupno pa muti, mijesa ga s' ustavom (mislim cement) za navlacenje po entitetima i kantonima a u talu s' kompanjonima, tvrtkama sda&snsd....&sds....privremeni wrote:da pamtis wrote:iz aviona se moglo primjetiti da ce u koaliciju.......... jos prije godinu dana......niste zeljeli da vidite.......zlajo i dodik najveci "sminkeri" ......kud nas vode?![]()
![]()
i ko je nevin???
bosanski kongres...
SDU...
-
Vingo
ZNA SE!privremeni wrote:senada wrote:....ma jok bolan.....zlaja nece da nas naglo cementno razvreci...nego nam skida postupno pa muti, mijesa ga s' ustavom (mislim cement) za navlacenje po entitetima i kantonima a u talu s' kompanjonima, tvrtkama sda&snsd....&sds....privremeni wrote:![]()
![]()
tanko, moze se i bolje voditi kampanja![]()
i ko je nevin???
bosanski kongres...
SDU...
-
privremeni
da pamtis wrote:eto vode nas u zagrljaj pravednom harisu, postenom mirnesu i slicnim ublehama.
tanko, moze se i bolje voditi kampanja![]()
ti si puko..
Ako se sutra i probudi u državi koju nije želio, još mu ostaje Amerika koja je vazda uz njega. Naročito ako se tamo iseli!Ovo prodavanje magle me podsjeti na masovno okupljanje „građanske opozicije” u Skupštini RBiH aprila ’92. kad su tražili smjenu „nacionalne vlasti” i mir u BiH (sic!), sve dok im se nije pojavio Dragan Vikić i objasnio: Gospodo, u toku je agresija na BiH, manite se praznih priča, moramo braniti domovinu[/color]!
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=46
sta da ti pricam evo ti citav clanak citaj......ili je to mozda samo "tanko, moze se i bolje voditi kampanja" ??????
Hvala, mirnes i haris me ne trebaju braniti,
a mozda sam i puko, ne bi bilo cudo kad procitam da vas matorci od pedeset i vise kuka "brane" , oni isti koji su mladost ove zemlje upropastili 90-te.
-
senada
.....da se ja pitam oba 'patriotska bloka' politicki, dzavnicki, finansijski blokirala bih jednom zauvijek....
....mislim da je sda 'patriotama' pun kufer orgijanja.... ali tu je zlajina intelektualno moralna infuzija.... da im produzi rok trajnosti.....dzaba naravno....sda-ovci racunaju samo jos na zlajin 'nepotroseni' kredit kod naroda....
....mislim da je sda 'patriotama' pun kufer orgijanja.... ali tu je zlajina intelektualno moralna infuzija.... da im produzi rok trajnosti.....dzaba naravno....sda-ovci racunaju samo jos na zlajin 'nepotroseni' kredit kod naroda....
-
privremeni
Pa mozda za pocetak mozes probati, skupa sa svojom djecom, izaci pred Parlamet i pridruziti se onoj omladini Subotom u 12 ako se ne moze od 17-18 svaki dan. I vikni D O S T A !senada wrote:.....da se ja pitam oba 'patriotska bloka' politicki, dzavnicki, finansijski blokirala bih jednom zauvijek....
-
Stitch__
ni pojma nemas koliko si u pravuBECHO wrote:Primarni ciljevi SDP i SDA stranke su da se docepaju odnosno da sacuvaju vlast. S jedne strane imamo galamdziju Lagumdziju koji se vec jednom javno izjasnio o 'posljedicama po BiH ukoliko dodje do realizacije tuzbe protiv SERiMO za agresiju i genocid' a s druge strane je tu nasa maskota Mr. Timmy i propali prijeratni maticar Tihic, koji konstatno (a najcesce pred izbore) opanasa primarnog branioca svega u Bosnjaka a paralelno se nerijetko organizuju iftari i koalicije sa koljacima tog isto naroda kojeg isti tako cesto 'brani'. Sacuvaj me boze njihovog patriotizma i politike jer moj glas poltroncine, licemjeri i bjelosvjetske dvorske budale (a vjerujem poslije ove ustavne veleizdaje ni glas mnogih Bosnjaka) zasigurno nikad dobiti nece kao ni politicke partije koje ova dvojica zastupaju. Naposljetku, bice mi najiskrenije drago da SDA i SDP dozive najveci izborni debakl u historiji BiH.
-
privremeni
mooozeeda pamtis wrote:http://www.lds.ba/ ?i ko je nevin???
-
senada
nisam za tu projekciju....ja bih to drugacije, konkretnije....efektivnije.....ucinkovitije...prije svega u vrijeme 'rada' (o glavama naroda) federalne eliteprivremeni wrote:Pa mozda za pocetak mozes probati, skupa sa svojom djecom, izaci pred Parlamet i pridruziti se onoj omladini Subotom u 12 ako se ne moze od 17-18 svaki dan. I vikni D O S T A !senada wrote:.....da se ja pitam oba 'patriotska bloka' politicki, dzavnicki, finansijski blokirala bih jednom zauvijek....
-
senada
MOZEprivremeni wrote:mooozeeda pamtis wrote:http://www.lds.ba/ ?i ko je nevin???
-
privremeni
nevin? poslije rasima?Vingo wrote:lds mi je malo previse nevin. Kao da nisu u politici.
ne koliko se prave,i
ne zaboravi
nisu pocetnici
ni u izbornoj trci (primjecujes metod?)
ni u ucescu u vlasti