Motoric centralne brave??

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
M@RKO

#1 Motoric centralne brave??

Post by M@RKO »

Pozdrav,
zanima me gdje ima kupiti motoric centralne brave u Sarajevu?? Treba mi za gepek, tako da mi je potreban samo jedan motoric a ne komplet.. Ako mozete objasniti gdje se nalazi prodavnica i br telefona, ako ne nema veze :) samo recite gdje ima :)
i koliko se krecu cijene motorica?
hvala puno
M@RKO

#2 Re: Motoric centralne brave??

Post by M@RKO »

Zar stvarno niko ne zna gdje ima?? Hitno mi treba, molim za pomoc.. hvala
Qler

#3 Re: Motoric centralne brave??

Post by Qler »

jel treba za fap-a ili tamica?

Ako je za fapa imas kod Jove Karburatora, a ako je tamic u pitanju, onda moras dalje potegnuti do Nagiba Uzbrdice, on ti ima sve za njih.
dottore

#4 Re: Motoric centralne brave??

Post by dottore »

koje je vozilo?
goran288

#5 Re: Motoric centralne brave??

Post by goran288 »

Qler wrote:jel treba za fap-a ili tamica?

Ako je za fapa imas kod Jove Karburatora, a ako je tamic u pitanju, onda moras dalje potegnuti do Nagiba Uzbrdice, on ti ima sve za njih.
LOOOOOL ......taman tako.....heheheheh
vukojebina

#6 Re: Motoric centralne brave??

Post by vukojebina »

ma *ebo jovu, nije "nas", suljo pajser ti je kralj za te sve motorice, a i nije tako daleko ko nagib, a plus cuo sam da je nagib pravo skup u zadnje vrijeme...
_ado_

#7 Re: Motoric centralne brave??

Post by _ado_ »

jesi li pokusao naci u autoshopu kod Wise? znam da prodaju alarme i centralne, pa provjeri da li ima motorica. ako ne bude tamo, onda kreni od odpada do otpada. negdje mora imati.
M@RKO

#8 Re: Motoric centralne brave??

Post by M@RKO »

tu sam i nasao.. a vidio sam poslije i na autopijaci ima.. hvala ti na pomoci.. pozdrav
goran288

#9 Re: Motoric centralne brave??

Post by goran288 »

vukojebina wrote:

ma *ebo jovu, nije "nas", suljo pajser ti je kralj za te sve motorice, a i nije tako daleko ko nagib, a plus cuo sam da je nagib pravo skup u zadnje vrijeme...
koji "nas" a koji "vas" ne kontam drug......mislim da na ovu zajebanciju nema potrebe za tim....
Post Reply