Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav,
zanima me gdje ima kupiti motoric centralne brave u Sarajevu?? Treba mi za gepek, tako da mi je potreban samo jedan motoric a ne komplet.. Ako mozete objasniti gdje se nalazi prodavnica i br telefona, ako ne nema veze samo recite gdje ima
i koliko se krecu cijene motorica?
hvala puno
Ako je za fapa imas kod Jove Karburatora, a ako je tamic u pitanju, onda moras dalje potegnuti do Nagiba Uzbrdice, on ti ima sve za njih.
ma *ebo jovu, nije "nas", suljo pajser ti je kralj za te sve motorice, a i nije tako daleko ko nagib, a plus cuo sam da je nagib pravo skup u zadnje vrijeme...
jesi li pokusao naci u autoshopu kod Wise? znam da prodaju alarme i centralne, pa provjeri da li ima motorica. ako ne bude tamo, onda kreni od odpada do otpada. negdje mora imati.
Ako je za fapa imas kod Jove Karburatora, a ako je tamic u pitanju, onda moras dalje potegnuti do Nagiba Uzbrdice, on ti ima sve za njih.
ma *ebo jovu, nije "nas", suljo pajser ti je kralj za te sve motorice, a i nije tako daleko ko nagib, a plus cuo sam da je nagib pravo skup u zadnje vrijeme...
koji "nas" a koji "vas" ne kontam drug......mislim da na ovu zajebanciju nema potrebe za tim....