Moderator: anex
trebala bi u tom slučaju inspkecija da radi svoj posaoJimmy McNulty wrote:270 sati mjesecno se otprilike radi. Slobodan dan u najboljem slucaju svakih 15 dana ili ga uopste nemas. Uvijek se ostaje duze od radnog vremena...
jbg, dzaba i da je 1000 kada je to samo kuca-pos'o
ma užas, moj drug radio za jednu ovakvu firmu u Zenici (oni su Strong Auto ali isto radno vrijeme, sve isto kao u Motorexu) i poslije 7 dana dao otkaz, meni se momak požalio i baš se bio sjebo jer mu je bilo žao napustiti posao ali jednostavno nije imao vremena ni za šta osim otići kući, jesti, istuširati se i zaspat. i ja pisao na temi Zeničani o tome, kakvi su uslovi rada, on sutra na posao kad neko iskopirao moj post sa foruma znači i napali ga kao što pričaš ovako o nama, dali smo ti hljeb u ruke. sva sreća bio je uvjerljiv jer nije ni znao da sam to ja napisaovješalica wrote:trebala bi u tom slučaju inspkecija da radi svoj posaoJimmy McNulty wrote:270 sati mjesecno se otprilike radi. Slobodan dan u najboljem slucaju svakih 15 dana ili ga uopste nemas. Uvijek se ostaje duze od radnog vremena...
ili je gazda te smetljarinske firme dobro zaštićen dok prodaje govna i takav sistem rada ima
vabe ovu omladinu daim lomi leđa pa poslije seru kako neće niko da im s ejavi a posla ima
gurbeti
Ja ti fino rekoh tad da lik može najebati zbog tvog posta.Jimmy McNulty wrote:ma užas, moj drug radio za jednu ovakvu firmu u Zenici (oni su Strong Auto ali isto radno vrijeme, sve isto kao u Motorexu) i poslije 7 dana dao otkaz, meni se momak požalio i baš se bio sjebo jer mu je bilo žao napustiti posao ali jednostavno nije imao vremena ni za šta osim otići kući, jesti, istuširati se i zaspat. i ja pisao na temi Zeničani o tome, kakvi su uslovi rada, on sutra na posao kad neko iskopirao moj post sa foruma znači i napali ga kao što pričaš ovako o nama, dali smo ti hljeb u ruke. sva sreća bio je uvjerljiv jer nije ni znao da sam to ja napisaovješalica wrote:trebala bi u tom slučaju inspkecija da radi svoj posaoJimmy McNulty wrote:270 sati mjesecno se otprilike radi. Slobodan dan u najboljem slucaju svakih 15 dana ili ga uopste nemas. Uvijek se ostaje duze od radnog vremena...
ili je gazda te smetljarinske firme dobro zaštićen dok prodaje govna i takav sistem rada ima
vabe ovu omladinu daim lomi leđa pa poslije seru kako neće niko da im s ejavi a posla ima
gurbeti![]()
slobodni dani mu rekli da može uzet nekad ako mu baš trebaplata ne sjećam se, ali mislim da je počettna oko 550 mu bila, s tim da su mu rekli da za pola godine može na 800 izaći
radno vrijeme nadrealno: pon - pet od 9 do 18 s tim da je uvijek ostajao do 19, subota do 17h a nedjelja po pravilu do 14h ako se ne varam mada je on i tu nedjelju ostao do 16 h
gamad, inspekcija se proda za siću, potplatiš tu i tamo i radi šta ti volja...
A ja ti nisam vjerovaoExNihilo wrote:
Ja ti fino rekoh tad da lik može najebati zbog tvog posta.
Standardni problem u trgovačkoj branši kod nas , kuće pos'o kuća pos'o , a za male pareJimmy McNulty wrote:270 sati mjesecno se otprilike radi. Slobodan dan u najboljem slucaju svakih 15 dana ili ga uopste nemas. Uvijek se ostaje duze od radnog vremena...
Black swan wrote:il daju male plate
il je ovo neka samoreklama
il su prezahtjevni za nezaposlenog