ma pratio sam u zlatno vrijeme kada se Max Biaggi borio za titule sa onim uhljupom Doohan-om
MOTO GP
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ja.neron
#1 Re: MOTO GP
jeli zbog broja 46
ili nešto drugo
ma pratio sam u zlatno vrijeme kada se Max Biaggi borio za titule sa onim uhljupom Doohan-om
i one sezone kada su Max-u oduzeli titulu svakakvim odlukama u zadnje dvije trke 
-
dinosaur
#2 Re: MOTO GP
Sve su klase zanimljive,ja lično pratim sve ( koliko mi vrijeme to dozvoljava) ,ali je klasa od 500 cca meni ipak najinteresantnija.
Za Rossija navijam ,fakat je lud i ne mozeš a da mu se ne diviš.
Pored njega,Lorenzo,Stoner i Pedrosa su respektabilni,svaki na svoj način i bez njih ni dottore ne bi imao s kim da se nosi.
Pored njega,Lorenzo,Stoner i Pedrosa su respektabilni,svaki na svoj način i bez njih ni dottore ne bi imao s kim da se nosi.
- Doda37
#3 Re: MOTO GP
odavno to nije klasa 500ccmdinosaur wrote:Sve su klase zanimljive,ja lično pratim sve ( koliko mi vrijeme to dozvoljava) ,ali je klasa od 500 cca meni ipak najinteresantnija.