Nije mi uspjelo slanje ove slikerogic wrote:Evo jedan Praško Prašović od mene
Lokacija:Bjelašnica,Jesen 2007[img]http://img78.imageshack.us/img78/724/pr ... b4.jpg[img][/img][/img]
Moto Foto - Moja Moto Fotografija
- rogic
#76 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
- Cile83
- Qler
#79 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
bolji ti je VR6 bio nego ovo 
- sanjex
#80 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija

Tata mu je motorista bit će i on vjerovatno
-
Rottweiler
#83 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Last edited by Rottweiler on 31/07/2008 11:19, edited 1 time in total.
- bushido
#85 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Moze li ovo proci? Ako ima zainteresovanih,slika ima jos.
- phil manzanera
#86 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Slika ima na milione na internetu, koji ce nam 'urac. Postavi sliku svoga motora, to je interesantno.
- bushido
#87 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Sa mojim motorom sam zavrsio 94g. i od tada samo gledam slike (nazalost).
- phil manzanera
#88 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Bez uvrede, ali pogledaj naslov threada: MOJA FOTOGRAFIJA! Zamisli kada bi svako skidao stotine i stotine slika sa interneta koje mu se svidjaju i stavljao na ovaj thread. Srusili bismo ne samo thread, nego i forum, sto nam nije cilj.
Mi svi koji vozimo motore znamo napamet sve ove modele koje si ti postavio, tako da je najinteresantnije i dobrodoslo postavljati svoje slike na motociklima.........
Mi svi koji vozimo motore znamo napamet sve ove modele koje si ti postavio, tako da je najinteresantnije i dobrodoslo postavljati svoje slike na motociklima.........
-
Sit svega
#89 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
A otkud ti ideja da fotografije nisu njegove. Nigdje nepiše da ako nema motora ne smije postati svoje fotografije tuđih motora. Nema motora, nema ni fotoaparata, jel to, to.phil manzanera wrote:Bez uvrede, ali pogledaj naslov threada: MOJA FOTOGRAFIJA! Zamisli kada bi svako skidao stotine i stotine slika sa interneta koje mu se svidjaju i stavljao na ovaj thread. Srusili bismo ne samo thread, nego i forum, sto nam nije cilj.
- DaysleepeR
#90 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
smisao teme je je da motiviše raju sa foruma koji voze motore da stave vlastite slike sa putovanja, vožnji, bilo sebe na motoru, bilo drugih ljudi, bilo zanimljivih mjesta na kojima su bili
kako kaže phil, modele motora poznajemo vrlo dobro, ono što ne poznajemo su razni predjeli naše i drugih država
evo jedna sa Vidikovca iznad Sarajeva kao primjer

kako kaže phil, modele motora poznajemo vrlo dobro, ono što ne poznajemo su razni predjeli naše i drugih država
evo jedna sa Vidikovca iznad Sarajeva kao primjer

- phil manzanera
#91 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Sit svega wrote:A otkud ti ideja da fotografije nisu njegove. Nigdje nepiše da ako nema motora ne smije postati svoje fotografije tuđih motora. Nema motora, nema ni fotoaparata, jel to, to.phil manzanera wrote:Bez uvrede, ali pogledaj naslov threada: MOJA FOTOGRAFIJA! Zamisli kada bi svako skidao stotine i stotine slika sa interneta koje mu se svidjaju i stavljao na ovaj thread. Srusili bismo ne samo thread, nego i forum, sto nam nije cilj.
Vidi jarane, ako si imalo pametan, kontas o cemu se radi, a posto si ti svadjalacki nastrojen - sto se vidi i iz tvog pseudonima - radite sta god hocete, stavite i sliku ovce ako hocete.
Hajd' zivio.
- bushido
#92 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Ove slike su moje i uslikao sam ih sa velikim merakom jer kao sto sam vec rekao i ja sam nekad vozio motor.Htjeo sam samo da ljepotu ovih masina podjelim sa ljudima koji to vole.Nisam bas skonto da je ovo tema; " A VIDI MI MOJ U MENE MOTOR".Evo necu vise svijumi.phil manzanera wrote:Bez uvrede, ali pogledaj naslov threada: MOJA FOTOGRAFIJA! Zamisli kada bi svako skidao stotine i stotine slika sa interneta koje mu se svidjaju i stavljao na ovaj thread. Srusili bismo ne samo thread, nego i forum, sto nam nije cilj.
- DaysleepeR
#93 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
ima jedna stara dobra izrekabushido wrote:Ove slike su moje i uslikao sam ih sa velikim merakom jer kao sto sam vec rekao i ja sam nekad vozio motor.Htjeo sam samo da ljepotu ovih masina podjelim sa ljudima koji to vole.Nisam bas skonto da je ovo tema; " A VIDI MI MOJ U MENE MOTOR".Evo necu vise svijumi.phil manzanera wrote:Bez uvrede, ali pogledaj naslov threada: MOJA FOTOGRAFIJA! Zamisli kada bi svako skidao stotine i stotine slika sa interneta koje mu se svidjaju i stavljao na ovaj thread. Srusili bismo ne samo thread, nego i forum, sto nam nije cilj.
"A bike on the road is worth two in the shop"
sve što si rekao stoji samo stoji i da su slike nezanimljive
idući put uslikaj neke bajkere na cesti, siguran sam da ti motori neće biti "stock" postavke već barem malo izmjenjeni
e to je zanimljivo vidjeti
- phil manzanera
#94 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Svaka cast momci, tako se to radi. Samo naprijed!

- DaysleepeR
#95 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
bravo momci posramiće se mnogi koji se nazivaju bajkerima
-
be highirly
#96 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
nisam bajker ali imam ogroman respekt prema istim
...evo par sliba pa kao sto rece DaysleepeR, morebitbidnu
zanimljive nekome

-
MirzaK
#97 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
@ Digital
R E S P E C T na turi !
Slažem se, BH priproda je prelijepa
Slažem se, BH priproda je prelijepa
- interface
#98 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
onda evo, malo na motoru malo poredDaysleepeR wrote:malo ste sad upali u offtopic, tema je VI na motoru negdje na planeti ili fotografija koju ste vi uslikali

andaluzija, spanija

kosovo

santa cruz, spanija

santa fe, spanija

santorini, grcka

albanija

gibraltar
- Amazonka27
#99 Re: Moto Foto - Moja Moto Fotografija
Ako me oci nevaraju, ovo mi je komsija