Nije nas co'jek naravno, ali makar je bio kod nas...mamica 31 wrote:dajte kakvih fotkica bez jela i picadajte kakvih moto skokova
Foto: http://www.stuntday.com/
Nije nas co'jek naravno, ali makar je bio kod nas...mamica 31 wrote:dajte kakvih fotkica bez jela i picadajte kakvih moto skokova

francuski ligier, 300 ccm, motor aeon 20 ks..pa sada vidi ako je to na baterijeDaysleepeR wrote:Hummer na baterije
a ovog sam vozio dugo vremena, moj prvi kupljeni skutertestdriver wrote:francuski ligier, 300 ccm, motor aeon 20 ks..pa sada vidi ako je to na baterijeDaysleepeR wrote:Hummer na baterije![]()
![]()
, do 80 te katapultira kolko je jak
šteta mi je samo jer nema 4x4...ali to bi trebali imati novi modei s više od 400 ccm

više nikad neću to napravit, e vjetar tako puše da možda 5 cm da se podigneš odletio bi u zrak, a sjećam se i jednog drugog kolege koji je dobio lovu na milijunašu kod nas, kupio si je isto hayabusu a on je visok 160 i ima oko 50 kg..jedva je sjeo na motor, mislim da je taj motor zaista za prave znalce sa velikim iskustvom u vožnji motocikalaFabridjijo wrote:@testdriver
Dobro Boga mi, jel te bilo strah s obzirom da si bio suvozac a suvozaca je cesto strah kad se tako brzo voze? I moja se hanuma vozila sa mnom na toj brzini i od tada se boji sjest na motor.![]()
Btw. A ja sam je vozio onoliko koliko moze ici - cisto iz radoznalosti da probam- a ne zato sto volim vozit tolikom brzinom