Mostar: Novi napadi na zastave hrvatskog naroda u BiH

Raikkonen

#1 Mostar: Novi napadi na zastave hrvatskog naroda u BiH

Post by Raikkonen »

Image U četvrtak večer u mjestu Vojno još uvijek nepoznate osobe crvenom bojom su išarali hrvatsku zastavu. Prema informacijama iz Ureda za odnose s javnošću MUP-a HNŽ-a, hrvatska zastava je bila ...

... pričvršćena na ogradu igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole u Vojnom, čiji je trotoar također osvanuo išaran porukama: Ustaške p..., Red army, Alija volim te, Velež, Mi smo manijaci Veleža, itd.

U petak ujutro djelatnici policije su izvršili uviđaj na licu mjesta. Kako je istaknuto iz Ureda za odnose s javnošću, MUP-a HNŽ-a, za počiniteljima se još uvijek traga.

Išarana hrvatska zastava je uklonjena, a ne odbacujući mogućnost povezanosti grafita s predizbornom kampanjom, povjerenik mjesne zajednice Vojno Anđelko Zlatić je naglasio kako je povratak hrvatskog pučanstva u Vojno ostvaren gotovo 99 posto, te da vrijeđanje hrvatske zastave i šaranje školskog nogostupa predstavlja vrijeđanje i svih žitelja Vojna.

Osnovna škola Vojno je podružnica Osnovne škole "Petar Bakula" u Mostaru i u njoj se nastava izvodi po hrvatskom planu i programu. Grafiti ispred Osnovne škole će, kako je istaknuo povjerenik mjesne zajednice Potoci, odmah biti uklonjeni.

Inače, ispisivanje grafita po mostarskim grobljima, haremima, a sada i školama, uključujući i najnovije šaranje hrvatske zastave, u posljednje vrijeme eskalira u Mostaru.

Je li u pitanju ciljana predizborna kampanja, vodena na najuvredljiviji i najružniji način, ili je to samo djelo nekolicine maloljetnih huligana, odgovor je koji se sada očekuje od policije.

(bljesak/dnevni list)
violentjack

Post by violentjack »

A Dretelj, Helioidrom, Pocitelj i razaranje starog grada i postavljanje krscine

Pa zapadni Mostar je selEndra..sve seljanke a fazon im je da su na liniji kod Mostarskog Bulevara naravili ogromnu katedralu..a ono krscinu na Humu od tridesetak metara ste zaboravili

Pa i jeste ustase i to zesce. :x
topmir

Post by topmir »

Sta ko ima postavljati hrvatske zastave na teritoriji BiH. Neka ide u "lijepu njihovu" i tamo moze da radi sta hoce!!!
margareta

Post by margareta »

Pravi Hrvati su alergični na ove fal'sifikate, poslije srba naravno jer
znaju koliko ih je koštalo kvazihrvatstvo, od novca do MN kredibiliteta.
Raikkonen

Post by Raikkonen »

violentjack wrote:A Dretelj, Helioidrom, Pocitelj i razaranje starog grada i postavljanje krscine
A Grabovica, Doljani, tko za to odgovara.
Pa zapadni Mostar je selEndra..sve seljanke
Čuj kolega, zašto onda svi sa lijeve strane dolaze na desnu stranu kada je selEndra. Zašto ljudi odlaze iz grada na selo :?
a fazon im je da su na liniji kod Mostarskog Bulevara naravili ogromnu katedralu..a ono krscinu na Humu od tridesetak metara ste zaboravili
A zašto tebi crkva i križ smetaju.
Ako ti kažeš.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

violentjack wrote:A Dretelj, Helioidrom, Pocitelj i razaranje starog grada i postavljanje krscine

Pa zapadni Mostar je selEndra..sve seljanke a fazon im je da su na liniji kod Mostarskog Bulevara naravili ogromnu katedralu..a ono krscinu na Humu od tridesetak metara ste zaboravili

Yes..yes..svi hrvati su ustashe, taj krizh treba srushiti kao i tu katedralu i svaku zastavu hrvatskog naroda u BiH zapaliti.Jap :-) .Ma ko je njima dao za pravo da stavljaju tamo neki krizh i da grade tamo neku katedralu...ma ustashe prave :D .
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

Image
margareta

Post by margareta »

JBT i dr. :? :D :?
violentjack

Post by violentjack »

Pa jesu

Taj Hum brdo dominira gradom
Kao da ja imam nesto pritiv krscanstva..naprotiv nemam
Imate Zagreb i ogromnu Zagrebacku katedralu..niusta nisam rekao protiv nje

Ovi novopeceni Hrvati koji nisu ni zauzeli lijevu obalu..cak ni svu desnu nisu mogli..obiljezavaju svoju terittoriju kao psici postavljanjem krstova

No ti fasisti to rade u Tuzli..provociraju u TUzli..psuju Bosnjake po Bihacu..samo zadnji put su vecih batina dobili kad su mahali saharama tamo

Ne radise o religiji..nego sta ona predstavlja kad se zna da Mostar je srusen grad ponajprije zahvaljuci ustaskoij artiljeriji..a i duboklo podijeljen

Zap Mostar je selo..veca je Dobrinja od Zap Mostara ili Bihac..pa se ne dizem i pominjem neki urbanizam

Upravo zbog vas Hercegovaca Bosanski Hrvati su i najvise ce ispastati..preko 200 000 se je vec naselio u Hrvatskoj..danas su Hrvati zahvaljujuci krivoustom postali nacionalna manjina u Bosni
Raikkonen

Post by Raikkonen »

violentjack wrote: Ne radise o religiji..nego sta ona predstavlja kad se zna da Mostar je srusen grad ponajprije zahvaljuci ustaskoij artiljeriji..a i duboklo podijeljen
A što to ona predstavlja?
Zap Mostar je selo..veca je Dobrinja od Zap Mostara ili Bihac..pa se ne dizem i pominjem neki urbanizam
:lol:
Upravo zbog vas Hercegovaca Bosanski Hrvati su i najvise ce ispastati..preko 200 000 se je vec naselio u Hrvatskoj..danas su Hrvati zahvaljujuci krivoustom postali nacionalna manjina u Bosni
E Bože moj, pa zar su za sve krivi Hrvati. Krivi su gdje su prognani Muslimani, krivi su gdje su prognani Srbi, a evo postadoše krivi gdje su prognani i Hrvati :shock: :? :-)
violentjack

Post by violentjack »

Upravo tako

Citaj ustav HZGB GDJE SE I BOSNJACKE SREDINE UBRAJAJU U TE KRAJEVE

MATE JE REKAO TRAVNIK I KAKANJ SU HRVATSKI..TU CE BITI ''MUSLIMANI PODREDENI''PA STA SE DESILO?
margareta

Post by margareta »

JEDITE SVI FAŠISTIČKE FEKALIJE JEDNI OD DRUGIH :HRVATI; SRBI I BOŠNJACI !!!!!!!!!!!!!!
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

violentjack wrote:Pa jesu

Taj Hum brdo dominira gradom
Kao da ja imam nesto pritiv krscanstva..naprotiv nemam
Imate Zagreb i ogromnu Zagrebacku katedralu..niusta nisam rekao protiv nje

Ovi novopeceni Hrvati koji nisu ni zauzeli lijevu obalu..cak ni svu desnu nisu mogli..obiljezavaju svoju terittoriju kao psici postavljanjem krstova

No ti fasisti to rade u Tuzli..provociraju u TUzli..psuju Bosnjake po Bihacu..samo zadnji put su vecih batina dobili kad su mahali saharama tamo

Ne radise o religiji..nego sta ona predstavlja kad se zna da Mostar je srusen grad ponajprije zahvaljuci ustaskoij artiljeriji..a i duboklo podijeljen

Nesto bih ti rekao violentjack ali necu...naljutit ce se... :D .
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

margareta wrote:JEDITE SVI FAŠISTIČKE FEKALIJE JEDNI OD DRUGIH :HRVATI; SRBI I BOŠNJACI !!!!!!!!!!!!!!
A sta si ti?
violentjack

Post by violentjack »

Ma reci to ali u Golubicu ili Obrovcu gdje su masivno naseljeni Bosanski Hrvati

Imas ih masu u Petrinji, oko Zadra..itd

Reci to njima..nemoj meni

Sve sto sam rekao je istina.
Raikkonen

Post by Raikkonen »

violentjack wrote:
MATE JE REKAO TRAVNIK I KAKANJ SU HRVATSKI..TU CE BITI ''MUSLIMANI PODREDENI''PA STA SE DESILO?
Govorio je i Alija dosta toga, koliko je meni poznato, pa šta je bilo.

Ali za progonstvo Hrvata kriviti Hrvate :shock: :(
margareta

Post by margareta »

SAMO SAM NORMALA ČOVJEK
A SVI DRUGI POŽDERITE FEKALIJE JEDNI DRUGIMA U KRUG SE ČASTITE:
dobar vam je samo grbavičar

POCRKAJTE
violentjack

Post by violentjack »

:D Ma ne ljutim se ja na Margaretu..ako je srecna sto me zove .....nek nastavi, bar je zensko :D
margareta

Post by margareta »

SMRT SVIM FAŠIZMIMA
SMRT SVIM FAŠISOIDNIM IDEOLOGIJAMA I
SLJEDBENICIMA
SVIMA KOJI ŽELE I ČINE ZLA "DRUGIMA"
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Sta kome smeta zastava Hrvatskog naroda, koji je jedan od tri konstitutivna naroda u BIH? U cemu je tu problem?

Kazem "zastava Hrvatskog naroda", namjerno, a ne Hrvatska zastava, kao sto neki to ovdje tumace, pa odmah kazu "nek' ide u lijepu njihovu, pa je tamo kaci!".

Svidjalo se nekome ili ne, sahovnica je stoljecima simbol Hrvata na ovim prostorima i ni u kom slucaju nije samo simbol Republike Hrvatske. Niko je ne treba povezivati sa bilo kakvim fasizmima, jer je to apsurd. Podjednak apsurd bi bilo povezivanje polumjeseca i zvijezde sa El Kaidom, ili grbove Srpskog naroda, vezati iskljucivo za Karadzica i SDS.

Ako je postojanje grbova, zastave, jezika i ostalih obiljezja Hrvatskog naroda u BIH, nekome problem i uvredljivo, tu mu niko ne moze pomoci, jer ima problema sa poimanjem realnosti na ovim prostorima, ili je jednostavno vrlo ogranicenog znanja, pa zbog neobavjestenosti tako reaguje.
margareta

Post by margareta »

margareta wrote:SMRT SVIM FAŠIZMIMA
SMRT SVIM FAŠISOIDNIM IDEOLOGIJAMA I
SLJEDBENICIMA
SVIMA KOJI ŽELE I ČINE ZLA "DRUGIMA"
JBT

Post by JBT »

"Sta kome smeta zastava Hrvatskog naroda, koji je jedan od tri konstitutivna naroda u BIH? U cemu je tu problem? "

-Pa ako tebi ne bi smetala srbijanska zastava u Kninu ili mozda ispred neke skole u Zagrebu, onda nema problema za hrvatski barjak u BiH.
winetou

Post by winetou »

A ne molicu lijepo :D
Hrvatski stijeg niko dirnuti ne smije, a digli su skoro veliku galamu kad je neko oko Knina na neko brdo stavio srpsku zastavu :-)

Eto na njihovo protivljenje zastava biH nije ona sa ljiljanima, ali pazi ti lopovluka, nece oni ni ovu novu. :oops:
Sting

Post by Sting »

Cuj zastava hrvatskog naroda? Zar postoji takva?
margareta

Post by margareta »

IMA KOD MENE U TOALETU ZA GOSTE - ŠAHOVNICA

NABAVILA SAM I TOALET UBRUSE SA SRVENO BIJELIM ŠAH KOCKICAMA

TANGICE MOJE SUSJEDE SU OD ŠAHOVNJAČE
Post Reply