Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post Reply
bvcx

#76 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by bvcx »

Ja sam da sva sjedišta premjestimo na internet.

Ionako ove guzonje ne rade ništa, ovako bi barem morali zaposliti kompjuterski pismene ljude. Pa nek' rade svako od svoje kuće.
Fudo387

#77 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
PM72 wrote:Moj Fudara,

Nemoj više nikog pozivati u šeher- Tita ti.Prije si morao čuvati stoku po selima a sad se čuvamo stoke u gradu.Što se tiče Mostara,ja podržavam svaku ideju koja će iseliti poltrone,čobane,seljake i stoku u kravatama koja se vozi pod rotacijama.Neka idu u vražiju mater i neka glavni grad Federacije bude i Prača.
Ho's ti druze pm da budes multietnicki il' ne's? :lol:
Reče Fudo, direktno iz monoetničke Čemerike ... :D
One nation under one God.
:D
Banksy

#78 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
One nation under one God.
Image
Fudo387

#79 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Fudo387 »

Image
:oops:
:bih:
spreca

#80 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by spreca »

Taj prijedlog nije nista nego Bakir ispunjava zelje Covicu.....nema od toga nista bez referenduma......mi iz TK hocemo da to bude Tuzla......sve je to ogromna glupost..........sva ta ministarstva treba razbacati po cijeloj Federaciji i tako cemo dobiti da je federacija glavni grad federacije
Banksy

#81 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Banksy »

Fudo387 wrote:
Nisam ni sumnjala ...
Fudo387

#82 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Fudo387 »

Banksy wrote:
Fudo387 wrote:
Nisam ni sumnjala ...
A, sta to? :D
madner

#83 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by madner »

Bakir Covic u akciji.
Banksy

#84 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Banksy »

TVSA Prof. Anis Bajraktarević :thumbup:
spreca

#85 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by spreca »

Entitet nije drzava pa da ima glvni grad pisam im se na mozak.
belfy

#86 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by belfy »

spreca wrote:Taj prijedlog nije nista nego Bakir ispunjava zelje Covicu.....nema od toga nista bez referenduma......mi iz TK hocemo da to bude Tuzla......sve je to ogromna glupost..........sva ta ministarstva treba razbacati po cijeloj Federaciji i tako cemo dobiti da je federacija glavni grad federacije
sta ba vi iz TK. mojne nam ruse u TK uvoditi. evo mi iz Zenice cemo samo podrzati ratnu opciju da glavni grad BiH bude Zenica, a onda mostar nek bude sta hoce. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#87 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by _BataZiv_0809 »

Sto da ne?
Banksy

#88 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Banksy »

spreca wrote: Taj prijedlog nije nista nego Bakir ispunjava zelje Covicu..
Banksy wrote:Ne drži niko nikoga ni za šta. Svi imaju istu ''agendu'', tri etnička fildžana s apsolutnom vlašću i kontrolom jedne familije i desetak pobočnih, pa tako zajedno i koračaju ka tom cilju.
To što neko ima dojam da ovaj ''pušta'' ili onaj ''zateže'', samo je do oka posmatrača. Plan je iskreiran davno, a crno na bijelo postavljen davnog marta 1994.
spreca

#89 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by spreca »

belfy wrote:
spreca wrote:Taj prijedlog nije nista nego Bakir ispunjava zelje Covicu.....nema od toga nista bez referenduma......mi iz TK hocemo da to bude Tuzla......sve je to ogromna glupost..........sva ta ministarstva treba razbacati po cijeloj Federaciji i tako cemo dobiti da je federacija glavni grad federacije
sta ba vi iz TK. mojne nam ruse u TK uvoditi. evo mi iz Zenice cemo samo podrzati ratnu opciju da glavni grad BiH bude Zenica, a onda mostar nek bude sta hoce. :D
Samo TZ...ko nece nemora...nek ide u Ze :mrgreen: :lol: .....ma popola cemo pola nama pola vama .....svakako cinimo vise od pola federacije :mrgreen:
PM72

#90 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by PM72 »

belfy wrote:
I ja se slažem uz uslov da vam privalimo i 100 000 istočnjaka i sandžaklija.Može vala i Travnik, duže je bio glavni grad od Sarajeva.
belfy

#91 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by belfy »

Banksy wrote:
Banksy wrote:Ne drži niko nikoga ni za šta. Svi imaju istu ''agendu'', tri etnička fildžana s apsolutnom vlašću i kontrolom jedne familije i desetak pobočnih, pa tako zajedno i koračaju ka tom cilju.
To što neko ima dojam da ovaj ''pušta'' ili onaj ''zateže'', samo je do oka posmatrača. Plan je iskreiran davno, a crno na bijelo postavljen davnog marta 1994.
cek malo, ja upravo predlozih da mi zenicani razbijemo te planove revolucijom. sve i ako zavrsimo u KPD - opet smo kod kuce. :D
PM72 wrote: I ja se slažem uz uslov da vam privalimo i 100 000 istočnjaka i sandžaklija.Može vala i Travnik, duže je bio glavni grad od Sarajeva.
a cuj, jos tokom rata smo imali ljudi iz cijele krajine i srednje bosne. ostali smo isto donji kao i do sada. kada sagledam tesko da nam moze biti tesko ako bi uveli nesto od tog stranacko-politickog turizma. vama svakako uvijek ostaje bascarsija i sebilj. :D
Last edited by belfy on 01/12/2015 20:18, edited 2 times in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#92 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by _BataZiv_0809 »

PM72 wrote: I ja se slažem uz uslov da vam privalimo i 100 000 istočnjaka i sandžaklija.Može vala i Travnik, duže je bio glavni grad od Sarajeva.
Nije da ih i u Zenici nedostaje, ali hajde. Za novac svasta moze :thumbup:
spreca

#93 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by spreca »

Banksy wrote:
Bakir iduce izbore pusi i zauvijek odlazi iz politike......onda cemo opet iz Mostara seliti nekuda na drugo mjesto.....neka rotira malo
PM72

#94 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by PM72 »

a cuj, jos tokom rata smo imali ljudi iz cijele krajine i srednje bosne. ostali smo isto donji kao i do sada. kada sagledam tesko da nam moze biti tesko ako bi uveli nesto od tog stranacko-politickog turizma. vama svakako uvijek ostaje bascarsija i sebilj. :D
Gledam na kablovskoj kako ljudi prenose kuće,zgrade,svjetionike na kamionima po 100 ili 200 km.Prenesite i vi Sebilj i Čaršiju - halal vam bilo.
belfy

#95 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by belfy »

PM72 wrote:
Gledam na kablovskoj kako ljudi prenose kuće,zgrade,svjetionike na kamionima po 100 ili 200 km.Prenesite i vi Sebilj i Čaršiju - halal vam bilo.
nemoj mi animoziteta. to sam dodao samo zbog prenosa "stranacko-politickog turizma" da kazem da vam ostatak prepustamo. naime, nikada niko ne zna unaprijed koliko ce turista doci negdje, ali sa 99% sigurnoscu mozemo reci gdje ce gnijezdo praviti stranacko-politicki kadrovi. valjda onaj zeleni smajli nije rekao dovoljno. :-D
furlan

#96 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by furlan »

Altsa wrote:
cpu_fan wrote:Jedino k'o je najžešći protivnik ove ideje su zaposlenici Vlade FBiH koji su već počeli kukati kako će ići na pos'o !
normalno da je to ljudima najveci problem. bi li ti selio i vukao sa sobom cijelu porodicu. bi al u qurcu.
Nek daju otkaz i nadju novi pos'o, ha ja :D
Ja bih to sve premjestio u Jajce.
tandmand

#97 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by tandmand »

Kada federalne institucije pođu u Mostar, neka povedu sa sobom i Federalnu TV. :oops:
Danguba

#98 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Danguba »

furlan wrote: Nek daju otkaz i nadju novi pos'o, ha ja :D
...ili malo nize. :lol:
furlan

#99 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by furlan »

Danguba wrote:
furlan wrote: Nek daju otkaz i nadju novi pos'o, ha ja :D
...ili malo nize. :lol:
A ne , do tamo ima autoput. :-)
Better Man

#100 Re: Mostar, glavni grad FBiH ?!

Post by Better Man »

Ova incijativa je maslo rstnog profitera, kriminalca i oca mafijaša Čovića i treba je odbaciti,a zagovarače povješati na sred Marijin Dvora. Dosta je ustupaka Čoviću. Ovo je uvod u treću izbornu jedinicu i onemogučavanje biranje hrvata koji nisu iz HDZ i svi Hrvati koji nisu iz Hrvatskih kantona, ne bi mogli biti ni kanidati, ni birani. Ako Čović hoće Mostar kao glavni grad FBiH, onda hoćemo i mi ukidanje svih kantona.
Post Reply