Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trapani trenutno vodi sa 31,6 % glasova, Mostar je drugi sa 31,2 %.
Sutra je veliko finale između prva tri.
Das Voting ist beendet. Das große Finale der Top 3 findet am Mittwoch (11.10.) um 15 Uhr live auf Facebook statt!
The voting has closed. The big final for the top 3 positions will take place live on Facebook, Wednesday (Oct 11th) at 3pm CEST!
Zavrseno, pobijedili (kao da je neko iznenadjenje.. u internet glasanjima smo daleko najbolji)
Pozitiva prica, nadajmo se da ce biti dosta turista na letovima za Mostar sljedece sezone. Jos kad bi vlasti Mostara sredile ulice do tad bilo bi odlicno.
Last edited by Dope_Man on 11/10/2017 16:06, edited 1 time in total.
U komentarima eurowings progladi Mostar pobjednikom ali zadnjih par minuta prekuca ga Shannon za par hiljada glasova a zaostajali su par hiljada..izgleda da su se Irci kasno ukljucili, a moguce da i promijene odluku jer bukvalno su sekunde cini mi sese odlucivale
handžar88 wrote:U komentarima eurowings progladi Mostar pobjednikom ali zadnjih par minuta prekuca ga Shannon za par hiljada glasova a zaostajali su par hiljada..izgleda da su se Irci kasno ukljucili, a moguce da i promijene odluku jer bukvalno su sekunde cini mi sese odlucivale
handžar88 wrote:U komentarima eurowings progladi Mostar pobjednikom ali zadnjih par minuta prekuca ga Shannon za par hiljada glasova a zaostajali su par hiljada..izgleda da su se Irci kasno ukljucili, a moguce da i promijene odluku jer bukvalno su sekunde cini mi sese odlucivale
Pratio sam zadnjih par minuta, u 16h je Mostar ispred bio ali poslije minutu Shannon po sekundi poceo dobivat po 100-200 glasova bukvalno prebacise Mostar ko iz picke za pola minute a tek nakon toga ovi proglasili Mostar pobjednikom. Vjerovatno je to konacna odluka ali eto ne bi me nista iznenadilo
Mostarci nisu glasali vec 10 godina tako da je ovo ubijanje glasovima doslo k'o kec na 10.
Hocemo isto ovakvo glasanje za gradonacelnika i gradsku upravu
karanana wrote:U internet glasanju nam nema ravnih. Ne sumnjam u veliku pobjedu. Da, i ovi lajkovi su vjerovatno greska bosnjana.
E kad bi tako znali podići glas i za rješavanje ostalih hiljadu problema,.. ali taj stepen slobode i demokracije nismo još dosegli.
Navikli da se ništa ne pitamo, da drugi odlučuju o našim životima.