Vjerujem da si ekspert u primanju, iz svih pozicija, nema tu problema. Nego, paraziti se vazda i snadju i uhljebe pa uopste za tebe ne brinem.Alfons Kauders wrote:A to se najbolje vidi na tvom primjeru.ibro dirka wrote: Izgleda da mislis da ces me uvredama na Silajdzicev racun nesto kao zajebati, ali misliti i srati, srecom, ipak nije isto.
Znaci tesko ti je ? Hajde ne kukaj, rekoh ti, uhljebice cika Haro.Mada cini mi se da te kontam, kradu neki drugi a ne ti i tvoji. Ko je navikao zivjeti kao lopov ili bar parazit, mora da je tesko.
Ne bih ti znao reci. Moji su bili pripadnici nesto vise klase, i prije komunjara i poslije komunjara.Ta "srednja klasa" iz onog doba je klasa parazita i skorojevica koja se uglavnom ogrebala od ostalih za prvo stan dzabalesku, pa zatim i "kredite", "regrese" za vikendice.
Mene stranke plaho ne zanimaju, sit se rodio, sit cu crknut, ne sikiraj se. A tebe su haman primili, ili si pak ti njih primio ?Sve dok su drugi radili, a oni im fol stitili socijalne i ine interese. Dakle, potpuno isti paraziti kao ovi iz SBiH, SDA sto ih spominjes a bogami i SDP, samo razlicite partijske zastave. Sta je bilo, nije valjda da te nisu primili pa im se ovako ovuda "svetis"?
Opet smrvi nesto jada, a nista ne rece. Gdje je taj jad od vikendice u Hrvatskoj ili nedajboze pripadas grupi mahalskih budalasa iz mjesne zajednice po kojima se sve ovo svodi na "par metara i decilitara"?
Jesi li bar pokusao razmisliti sta taj most znaci za promet dijela bh, turisticku atraktivnost Neuma (koji je, ovo ce te zaprepastiti, jos uvijek u BiH), ekoloskim posljedicama i tokom a bogami i poslije gradnje? Ili te razmisljanje bas toliko zamara?