Most koji je trebao spojiti Likovnu akademiju i Radićevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Svidja li vam se ideja o okruglom mostu kod Akademije?

Da
29
56%
Ne
12
23%
Ne znam, nisam pitao zenu
11
21%

Total votes: 52

pinkzelena

Post by pinkzelena »

dinchy84 wrote:Ne generalizujem, nego samo predstavljam stanje kakvo jest u vecini zgrade.Koliko sam se samo puta razbolila zimi od onih nezdravih sala za predavanja i slabog grijanja u njima.

da ne ispadne da se zalim, akademija je jedan od boljih fakulteta u Sa, zbog odnosa sa profesorima, zbog mnogobrojnih putovanja i prilika koje ti se tako pruzaju.

Ali neke stvari se hitno moraju mijenjati!

U sustini, malo smo skrenuli s teme, ovo je ipak tema o mostu.

P.S. a gdje je ta fitness sala ako se moze znati, i cemu ona ustvari sluzi na Akademiji likovnih umjetnosti?

EDIT: Znas kako cistacice ciste klase? Brise pod krpom, pa onda tom istom krpom malo sto i monitore kompjutera.Vidjela vlastitim ocima!

draga, pa ne budi bukvalac heboga ti :D ,otkud nam fitnes dvorana..pa znas da smo se i na fizicko jedva kanili ici,a kakve veze ima sto je ALU, sta bi falilo da na svakom faxu ima tako jedna dvorana za relaxaciju?? :roll:
sto se tice cistacica i brisanja..tu si upravu..
malo pod,malo prozor,malo monitore,al jbg..nije ni njima lako, valja onoliku zgradu ocistiti.
Meni je drago,jer nema smeca po hodnicima,uredno je prilicno,a sto se tice cistacica,ne ocekujes valjda da ce zene kupovati u prodavnici cilit bang i slicno i nama ribati monitore,glancati magicnom krpom :-? ?

da ne zachatavamo dalje, mozemo i preko pp-a, most nam treba...ali kad dodje na red.
radijator

Post by radijator »

studenti ALU su naš top priority sto bi reko čika bush, i jednostavno takav jedan most se MORA napraviti kako bi oni uštedili dragocjenih 10tak minuta od buybooka do svojih ateljea
forUMASH

Post by forUMASH »

radijator wrote:studenti ALU su naš top priority sto bi reko čika bush, i jednostavno takav jedan most se MORA napraviti kako bi oni uštedili dragocjenih 10tak minuta od buybooka do svojih ateljea
.....a ti pohadjas muzicku akademiju il' ..... :? :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

radijator wrote:studenti ALU su naš top priority sto bi reko čika bush, i jednostavno takav jedan most se MORA napraviti kako bi oni uštedili dragocjenih 10tak minuta od buybooka do svojih ateljea
vidi se da ti pojma nemaš šta pričaš...:-)
al hvala što toliko brineš o nama studentima :roll:
radijator

Post by radijator »

pinkzelena wrote:
:?
pa zar nije tačno da potrebu za tim mostom imaju samo i isključivo studenti ALU i uposlenici Applea :?
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

a znaci ova pinkzelena je na akademiji...eeee...nista, nisi nimalo fina ko dinchy :D :D naprotiv, jos se ti hljeba moras najesti...
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Svemirski_Jebach wrote:a znaci ova pinkzelena je na akademiji...eeee...nista, nisi nimalo fina ko dinchy :D :D naprotiv, jos se ti hljeba moras najesti...

nastojaću da se najedem hljeba :roll: , mada nisam nikad ni tvrdila da sam super fina.. :D .. ne stoji mi taj imidz,pa se cesto pitam zasto me ono malo jada od ljudi gotivi.. 8-)
pinkzelena

Post by pinkzelena »

radijator wrote:
pinkzelena wrote:
:?
pa zar nije tačno da potrebu za tim mostom imaju samo i isključivo studenti ALU i uposlenici Applea :?

Nije tačno.
Tesssa

Post by Tesssa »

Svemirski_Jebach wrote:a znaci ova pinkzelena je na akademiji...eeee...nista, nisi nimalo fina ko dinchy :D :D naprotiv, jos se ti hljeba moras najesti...
:kiss:
sibelius

Post by sibelius »

taj most bi uništio atmosferu u meni najdražoj ulici u sa. radićevoj...

ma uostalom, svakako su pootvarali one krkanske kafiće pa više i nije važno :(
Post Reply