More CG vs Albanija
- ¤ jelena ¤
#226 Re: More CG vs Albanija
Aj dajte koju sliku s Bokeške od sinoć... 
-
Nadzorna_ploca
#227 Re: More CG vs Albanija
Ovo sa plazama i morem nije tacno pretpostavljam ali meni se strasno svidjela ljubaznost i usluga u Baru. Bukvalno lete oko tebe. Kuhinja im je odlicna bar ovo gdje sam jeo i prihvatljive su cijene.
-
PM72
#228 Re: More CG vs Albanija
gimnazija80 wrote:Crna Gora ima najpitomije more u Evropi. Salinitet ponajbolji, nije previse hladno ni toplo, plaze daleko najbolje, kao i izbor plaza.Narod prijateljski nastrojen, cijene normalne.
Meščini ti nisi bio van Dobrih voda i Ulcinja...
-
gimnazija80
#229 Re: More CG vs Albanija
Nisam bio,osim sto zivim u CG.PM72 wrote:gimnazija80 wrote:Crna Gora ima najpitomije more u Evropi. Salinitet ponajbolji, nije previse hladno ni toplo, plaze daleko najbolje, kao i izbor plaza.Narod prijateljski nastrojen, cijene normalne.
Meščini ti nisi bio van Dobrih voda i Ulcinja...
-
PM72
#230 Re: More CG vs Albanija
Pa izađi malo...i razgledaj.Na jednom Pelješcu imaš deset puta ljepših plaža nego u komplet CG a da ne govorimo o Braču,Lastovu,Hvaru,Korčuli,Visu,Mljetu...
- nagibSA
#231 Re: More CG vs Albanija
Jbt plaze, to je za paprikare i sirotinju koja voli da se valja po pjesku. Pjesak me asocira na prljavstinu. Uredjeni kamen (Boka Kotorska ) je za gospodu, kamen je cist i ne grije kao pjesak. Da ne valja ne bi svi poznati dolazili i kupovali nekretnine. Vidjam svakodnevno masu poznatih od Bobe Zivojinovica, Brene, Samardzica, Bregovica...
Bila mi familija iz Opatije, njima se mnogo vise svidja ovde, pogotovo potez od Orahovca do Kotora, prvi put dolaze.
Narod previse hype-uje i tu HR, misli da je CG samo Budva, paradajz turizam i seljakluk, a isti, isto tako provedu ljetovanje.
Nemam nijedne slike sa Bokeljske, radosni ima sigurno.
Vec sad se osipa polako sezona, tu sam jos 7-10 dana.
Radosni jesi li vidio novi hotle na kavalinu, ispod magistrale gdje se spusta na donji put, odmah kod table Dobrota i malo dalje dva kafica. Jos da nam ukinu Premier necemo imati gdje kafu popiti za neku normalnu cijenu.
Bila mi familija iz Opatije, njima se mnogo vise svidja ovde, pogotovo potez od Orahovca do Kotora, prvi put dolaze.
Narod previse hype-uje i tu HR, misli da je CG samo Budva, paradajz turizam i seljakluk, a isti, isto tako provedu ljetovanje.
Vec sad se osipa polako sezona, tu sam jos 7-10 dana.
Radosni jesi li vidio novi hotle na kavalinu, ispod magistrale gdje se spusta na donji put, odmah kod table Dobrota i malo dalje dva kafica. Jos da nam ukinu Premier necemo imati gdje kafu popiti za neku normalnu cijenu.
- ¤ jelena ¤
#232 Re: More CG vs Albanija
Vala, kad Portobela više nema, sve ostalo se da prežalit....

-
radostan dan
#233 Re: More CG vs Albanija
nema...radosni je na zlatiboru, sad na visinskim pripremama.nagibSA wrote:
- Thorgerson
#234 Re: More CG vs Albanija
Croatia
Share of bathing waters 95 %with good or excellent water quality
Albania
Share of bathing waters 75 %with good or excellent water quality
Za CG nema podataka.
Imate evo dole interaktivnu mapu, pa pogledajte malo Albaniju.
Ako je voda u Kleku OK, onda valjda mora biti i u Neumu. Hocu da kazem, ljudi kod nas popljuvat ce Neum i otice onda da se kupa u boga pitaj cemu u Albaniji.
https://www.eea.europa.eu/themes/water/ ... ing-waters
Share of bathing waters 95 %with good or excellent water quality
Albania
Share of bathing waters 75 %with good or excellent water quality
Za CG nema podataka.
Imate evo dole interaktivnu mapu, pa pogledajte malo Albaniju.
Ako je voda u Kleku OK, onda valjda mora biti i u Neumu. Hocu da kazem, ljudi kod nas popljuvat ce Neum i otice onda da se kupa u boga pitaj cemu u Albaniji.
https://www.eea.europa.eu/themes/water/ ... ing-waters
- CPT
#235 Re: More CG vs Albanija
gimnazija80 wrote:Crna Gora ima najpitomije more u Evropi. Salinitet ponajbolji, nije previse hladno ni toplo, plaze daleko najbolje, kao i izbor plaza.Narod prijateljski nastrojen, cijene normalne.
- CPT
#236 Re: More CG vs Albanija
Dolaze jer jeftino i zbog toga sto je to nekad bila investicija (za neke jos uvijek jeste. Gore pomenuti bas i nemaju puno izbor sto se tice mora, zar ne?nagibSA wrote:Da ne valja ne bi svi poznati dolazili i kupovali nekretnine. Vidjam svakodnevno masu poznatih od Bobe Zivojinovica, Brene, Samardzica, Bregovica...
Obala od kamena ne vrijedi pola k., to ti je onda kao bazen.
- ¤ jelena ¤
#237 Re: More CG vs Albanija
Da, nabrojani su baš sirotinja, nemaju gdje, jadni, pa eto, moraju u CG. 
- holowey
#238 Re: More CG vs Albanija
kazes zakasnio? evo jedne na izlasku iz zaljeva...radostan dan wrote:![]()
Ja sam malo zakasnio, vec je poceo da okrece za kotor.

- Revolucionar ★
#239 Re: More CG vs Albanija
Koji internet u Albaniji? Uzet paket kod nas neki, ili imaju neku jeftinu opciju kupovinom broja tamo?
-
radostan dan
#240 Re: More CG vs Albanija
holowey wrote:
kazes zakasnio? evo jedne na izlasku iz zaljeva...
gdje si bio?
- holowey
#241 Re: More CG vs Albanija
tivat...ovaj kruz me dojmio rasvjetom, las vegas stajlradostan dan wrote:holowey wrote:
kazes zakasnio? evo jedne na izlasku iz zaljeva...
![]()
gdje si bio?
cini mi se da sam ga opet vidio u subotu zorom ali mi zamace prema verigama nisam stigao slikati
- Dozer
#242 Re: More CG vs Albanija
Bas je fuj prljavo na ovom pijeskunagibSA wrote:Jbt plaze, to je za paprikare i sirotinju koja voli da se valja po pjesku. Pjesak me asocira na prljavstinu. Uredjeni kamen (Boka Kotorska ) je za gospodu, kamen je cist i ne grije kao pjesak. Da ne valja ne bi svi poznati dolazili i kupovali nekretnine. Vidjam svakodnevno masu poznatih od Bobe Zivojinovica, Brene, Samardzica, Bregovica...

-
Seawolf
#243 Re: More CG vs Albanija
Jedno brzo pitanje:
Za putovanje automobilom u Ksamil na krajnjem jugu Albanije, kuda je najbolje da vozim kroz Albaniju i na koji granični prelaz da uđem iz Crne Gore?
Hvala
Za putovanje automobilom u Ksamil na krajnjem jugu Albanije, kuda je najbolje da vozim kroz Albaniju i na koji granični prelaz da uđem iz Crne Gore?
Hvala
- van Basten
#244 Re: More CG vs Albanija
Ako ne ides bas iz Ulcinja i okolice onda na Podgoricu pa prijelaz poslije nje, isto na Skadarskom jezeru. Zaboravih kako se zove...
- azurna_obala
#245 Re: More CG vs Albanija
GP Hani i Hotit