Jesu...vidljivo je sta je namjera, i nagib je u pravu - boka ce ici u ekskluzivu, budva za beograd i estradu, sutomore za juznu prugu i radnicku podgoricu za naobdan, te ulcinj za hasisare, golaće i singl iće.Blek Stena wrote:I ja sad platih nik toceno 3.5 eura kod manojlovica.....nije losa marza 700 postoradostan dan wrote:...drugom oko izleti, kad je kelner donio racun.![]()
Osilili se ovi tvoji djetici malkice.
More CG vs Albanija
-
radostan dan
#201 Re: More CG vs Albanija
- Dozer
#202 Re: More CG vs Albanija
@njonjica
Vlore ti bas i nije za odmor ... Vrlo slicna varijanta Dracu, more plitko, zamuti se, a i luka je tu. Ja bih ti sugerisao Orikum, koji je samo 15-ak km iza Vlore, ali ima ljepse plaze, cisce more i smjestaji su super. A ako hoces da cunjas po Vlori, to je 10-ak min. voznje. Vlora je ipak malo veci grad, gungula, krkljanac, buka, a za 2 dana ces traziti bolje plaze i more, i zavrsiti opet u Orikumu.
Mislim da je onda Orikum bolja opcija kao baza, a Vlora da bude za povremene izlete.
Vlore ti bas i nije za odmor ... Vrlo slicna varijanta Dracu, more plitko, zamuti se, a i luka je tu. Ja bih ti sugerisao Orikum, koji je samo 15-ak km iza Vlore, ali ima ljepse plaze, cisce more i smjestaji su super. A ako hoces da cunjas po Vlori, to je 10-ak min. voznje. Vlora je ipak malo veci grad, gungula, krkljanac, buka, a za 2 dana ces traziti bolje plaze i more, i zavrsiti opet u Orikumu.
Mislim da je onda Orikum bolja opcija kao baza, a Vlora da bude za povremene izlete.
Last edited by Dozer on 27/08/2018 10:52, edited 1 time in total.
-
statixx
#203 Re: More CG vs Albanija
U CG moras uzeti lezaljke i suncobran, kojih nema ispod 10 EUR, a plaze krcate sa malo ili nimalo prirodnog hlada.
-
broj dva
#204 Re: More CG vs Albanija
Dva puta bio na moru u CG i nije bi bilo lose ali sam imao osjecaj da mogu zrak bi mi naplatili...
-
statixx
#205 Re: More CG vs Albanija
A najgore su guzve na magistrali, mi smo od Canja, odakle smo isli na Kraljicinu plazu, vozili do Bara 1h, cca 15 km. 
-
Nadzorna_ploca
#206 Re: More CG vs Albanija
Zavisi kad ides. Mi smo sinoc od Bara do Budve za 45min u pola 10 navecer.
U Baru na Susnju 2 lezaljke i suncobran 6 eura.
Sasvim je jasno da su plaze bolje u Hrvatskoj ali uz ovu kombinaciju moze se fino gusterati na suncu. Voda mi je ok bila jucer.
U Baru na Susnju 2 lezaljke i suncobran 6 eura.
Sasvim je jasno da su plaze bolje u Hrvatskoj ali uz ovu kombinaciju moze se fino gusterati na suncu. Voda mi je ok bila jucer.
- Dope_Man
#207 Re: More CG vs Albanija
U Ulcinju su 7 eura (bile 5 ranije) i ne moras ih uzeti, siroka ti plaza da stavis svoj suncobran, lezaljku, peskir itd gdje god hoces.statixx wrote:U CG moras uzeti lezaljke i suncobran, kojih nema ispod 10 EUR, a plaze krcate sa malo ili nimalo prirodnog hlada.
- beni-bu-man
#208 Re: More CG vs Albanija
Buljarica plaza duga 2,5 km, lezaljke/suncobran od 5 do 7 €. A ima garat kilometar i po plaze gdje bukvalno nema nikog.Dope_Man wrote:U Ulcinju su 7 eura (bile 5 ranije) i ne moras ih uzeti, siroka ti plaza da stavis svoj suncobran, lezaljku, peskir itd gdje god hoces.statixx wrote:U CG moras uzeti lezaljke i suncobran, kojih nema ispod 10 EUR, a plaze krcate sa malo ili nimalo prirodnog hlada.
-
statixx
#209 Re: More CG vs Albanija
Dope_Man wrote:U Ulcinju su 7 eura (bile 5 ranije) i ne moras ih uzeti, siroka ti plaza da stavis svoj suncobran, lezaljku, peskir itd gdje god hoces.statixx wrote:U CG moras uzeti lezaljke i suncobran, kojih nema ispod 10 EUR, a plaze krcate sa malo ili nimalo prirodnog hlada.
Jesu na pocetku plaze, ali dole nize gdje je komfornije, veci razmak medju lezaljkama je 10 EUR. A nosanje suncobrana i stavljanje peskira na onaj pjesak je nocna mora...
- Dope_Man
#210 Re: More CG vs Albanija
Vala komforno je sasvim i ovo gdje sam bio a to samo pocetak plaze (Velika plaza). Ima oko dva metra od jednog para do drugog na ovim za obicnu buraniju sto je sasvi dovoljno. Na plazi sam, ne treba mi soba, a vecinu vremena i nisam tu jer tu sam da bi bio u vodi.statixx wrote: Jesu na pocetku plaze, ali dole nize gdje je komfornije, veci razmak medju lezaljkama je 10 EUR. A nosanje suncobrana i stavljanje peskira na onaj pjesak je nocna mora...
Ne lazi raju, znas dobro da su na zadnjih kilometar puzevi golaci (nazalost samo stariji)beni-bu-man wrote: Buljarica plaza duga 2,5 km, lezaljke/suncobran od 5 do 7 €. A ima garat kilometar i po plaze gdje bukvalno nema nikog.
- beni-bu-man
#211 Re: More CG vs Albanija
Odoh sutra provjerit taj zadnji kilometarDope_Man wrote:Vala komforno je sasvim i ovo gdje sam bio a to samo pocetak plaze (Velika plaza). Ima oko dva metra od jednog para do drugog na ovim za obicnu buraniju sto je sasvi dovoljno. Na plazi sam, ne treba mi soba, a vecinu vremena i nisam tu jer tu sam da bi bio u vodi.statixx wrote: Jesu na pocetku plaze, ali dole nize gdje je komfornije, veci razmak medju lezaljkama je 10 EUR. A nosanje suncobrana i stavljanje peskira na onaj pjesak je nocna mora...
Ne lazi raju, znas dobro da su na zadnjih kilometar puzevi golaci (nazalost samo stariji)beni-bu-man wrote: Buljarica plaza duga 2,5 km, lezaljke/suncobran od 5 do 7 €. A ima garat kilometar i po plaze gdje bukvalno nema nikog.
- Dozer
#212 Re: More CG vs Albanija
A gdje su nindze na tim plazama u Ulcinju 
- nagibSA
-
njonjica
#214 Re: More CG vs Albanija
Hvala ti puno za savjetDozer wrote:@njonjica
Vlore ti bas i nije za odmor ... Vrlo slicna varijanta Dracu, more plitko, zamuti se, a o.j luka je tu. Ja biuih ti sugerisao Orikum, koji je samo 15-ak km iza Vlore, ali ima ljepse plaze, cisce more i smjestaji su super. A ako hoces da cunjas po Vlori, to je 10-ak min. voznje. Vlora je ipak malo veci grad, gungula, krkljanac, buka, a za 2 dana ces traziti bolje plaze i more, i zavrsiti opet u Orikumu.
Bio si u Orikumu?
U Dracu nisam bila na plazi i pojma nemam kako izgleda, bili smo samo dva dana (dan u odlasku i dan u povratku), malo prosetali, kupili igricu za PS3
-
PM72
#215 Re: More CG vs Albanija
Ja ne bih više otišao u Albaniju kad bi mi bilo džaba...msili,kao domaćini za poželit,klopa ,ceste i hotel za 10 ali more - niđe veze.Pljavo,plitko,pretoplo,puno smeća,meduza i pijeska.Nigdje hlada ni morske atmosfere - ko da si u Ostrožcu.
-
njonjica
#216 Re: More CG vs Albanija
Zavisi gdje si bio; na krajnjem jugu Jonsko more, cisto, divno. Hlad kupis za 300 leka (i ja im zamjeram sto nema prirodnog hlada).PM72 wrote:Ja ne bih više otišao u Albaniju kad bi mi bilo džaba...msili,kao domaćini za poželit,klopa ,ceste i hotel za 10 ali more - niđe veze.Pljavo,plitko,pretoplo,puno smeća,meduza i pijeska.Nigdje hlada ni morske atmosfere - ko da si u Ostrožcu.
Kako nema morske atmosfere? Pa gdje si to ti ljetovao?
-
radostan dan
#217 Re: More CG vs Albanija
.
Last edited by radostan dan on 16/08/2018 09:01, edited 1 time in total.
-
radostan dan
#218 Re: More CG vs Albanija
Ja sam malo zakasnio, vec je poceo da okrece za kotor.

- helpdesk1
#219 Re: More CG vs Albanija
Evo link na lijep promo video. Bili prije 10-tak dana, sve za 10, ali preporucujem ostanak na Velikoj plazi, nikako ulaziti u Ulcinj. Pozitivno iznenadeni cistocom, hranom, cijenama...sve u svemu bas mjesto za odmor sa djecom, ko voli kupanje, lezanje neka ide tamo. Ekipa iz Mojito bara je nevjerovatna , preporucujem spustanje zastave u 18 sati
. Jedino se spremite za kolonu od Sutomora do Ulcinja. https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1217950611
- Dozer
#220 Re: More CG vs Albanija
O kojem mjestu pricas? Drac? Tamo jeste tako.PM72 wrote:Ja ne bih više otišao u Albaniju kad bi mi bilo džaba...msili,kao domaćini za poželit,klopa ,ceste i hotel za 10 ali more - niđe veze.Pljavo,plitko,pretoplo,puno smeća,meduza i pijeska.Nigdje hlada ni morske atmosfere - ko da si u Ostrožcu.
Juznije - ni priblizno
-
kiligonzales
#221 Re: More CG vs Albanija
To ti je isto da na osnovu Sutomora ili gradske plaze u Baru sudis o cijelom crnogorskom primorju gdje mozes vidjeti tonu smeca i poneko kilometarsko govno na obali.PM72 wrote:Ja ne bih više otišao u Albaniju kad bi mi bilo džaba...msili,kao domaćini za poželit,klopa ,ceste i hotel za 10 ali more - niđe veze.Pljavo,plitko,pretoplo,puno smeća,meduza i pijeska.Nigdje hlada ni morske atmosfere - ko da si u Ostrožcu.
Albanija nema mnogo priobalnih gradova, a ima dugu obalu 450 kilometara , dosta obale im je nerazvijeno, ono sto je na sjeveru ne izgleda sve jednako lose kao Drac, ma da se i on popravio mnogo i poprilicno je cisci grad nego prije, jug im je definitivno dosta bolji, ipak uticaj Grcke je dole mnogo veci tako da je stepen kulture daleko veci nego na sjeveru.
-
kiligonzales
#222 Re: More CG vs Albanija
Ti se ustolicio u Kotorskom zaljevu hahah
- addem
#223 Re: More CG vs Albanija
Jes kad odes u Durres. Da si juznije isao od Vlore ne bi tako pricao.PM72 wrote:Ja ne bih više otišao u Albaniju kad bi mi bilo džaba...msili,kao domaćini za poželit,klopa ,ceste i hotel za 10 ali more - niđe veze.Pljavo,plitko,pretoplo,puno smeća,meduza i pijeska.Nigdje hlada ni morske atmosfere - ko da si u Ostrožcu.
-
gimnazija80
#224 Re: More CG vs Albanija
Crna Gora ima najpitomije more u Evropi. Salinitet ponajbolji, nije previse hladno ni toplo, plaze daleko najbolje, kao i izbor plaza.Narod prijateljski nastrojen, cijene normalne.
- Raigor Stonehoof
#225 Re: More CG vs Albanija
Ma sta kazesgimnazija80 wrote:Crna Gora ima najpitomije more u Evropi. Salinitet ponajbolji, nije previse hladno ni toplo, plaze daleko najbolje, kao i izbor plaza.Narod prijateljski nastrojen, cijene normalne.