More CG vs Albanija

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
radostan dan

#126 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

stakasa wrote:
radostan dan wrote:
nagibSA wrote:Đe si @radostan dan . Ja dole uveliko... :D :zoka:
Evo ručam u Groti...upravo stigao.
Evo i ja, jesi li ti ovaj u kariranoj kosulji?
Ne jebi, rođak... :mrgreen:
Evo ga Bojan iz Lexingtona se bućka, ja cekam ranka krivokapica da jeNu cetveraca bačimo.
axe22

#127 Re: More CG vs Albanija

Post by axe22 »

beni-bu-man wrote: eo pogledaj od 12:20 :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=6Ny4Iv7lFQM&t=768s

Jesu to ove godine malo radili sta na putu ili ne?
prosle godine sam prosao i zagrebo sam sigurno jedno 7-8 puta tako da ove godine idem na Mostar - Trebinje - Herceg Novi - Budva - Bar
Nadzorna_ploca

#128 Re: More CG vs Albanija

Post by Nadzorna_ploca »

axe22 wrote:

prosle godine sam prosao i zagrebo sam sigurno jedno 7-8 puta tako da ove godine idem na Mostar - Trebinje - Herceg Novi - Budva - Bar
Citam to je najfrekventniji granicni prelaz u drzavi. Ivanica cca 2h cekanja.
stakasa

#129 Re: More CG vs Albanija

Post by stakasa »

radostan dan wrote:
Ne jebi, rođak... :mrgreen:
Evo ga Bojan iz Lexingtona se bućka, ja cekam ranka krivokapica da jeNu cetveraca bačimo.
[/quote]
:D
Banksy

#130 Re: More CG vs Albanija

Post by Banksy »

radostan dan wrote: Evo ručam u Groti...upravo stigao.
De, radosni, ako ti nije gužva :) preporuku za Boku, od HN do Kotora, treba mi za neke strance (dijaspora+stranci), restoran, morska hrana, normalne i malo više cijene, prioritet higijena, domaća hrana i mir, daj mi par prijedloga da proslijedim, hvaaaaala, ugodan odmor :)
beni-bu-man

#131 Re: More CG vs Albanija

Post by beni-bu-man »

axe22 wrote:

mensecini da nisu da je sve isto kao prosle godine...
tako je jedna treba u povratku sjebala karter na golfu 4.....opet zavisi kako je auto i kakve su gume.... tako kolega s mercom s320 na niskoprofilnim iso i rece sljedece godine ne na tim gumama :-)
nagibSA

#132 Re: More CG vs Albanija

Post by nagibSA »

Ja sam foca, bileca, trebinje, pa prema niksicu, pa se spustao prema kruznom toku, meljine.

Velika je guzva na svakom prelazu, cekao sam mozda sat i pol vremena.

Radosni, je l' me zayebajes ili... :D
radostan dan

#133 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

Banksy wrote:
De, radosni, ako ti nije gužva :) preporuku za Boku, od HN do Kotora, treba mi za neke strance (dijaspora+stranci), restoran, morska hrana, normalne i malo više cijene, prioritet higijena, domaća hrana i mir, daj mi par prijedloga da proslijedim, hvaaaaala, ugodan odmor :)
Sta je prioritet, kultura,istorija, hrana, setnja...ili kupanje pa onda ostalo?

Nemoj herceg novi, nije to za njih. Nije guzva kao zadnjih sezona, al ipak budva i herceg je uvijek krkljanac.
Nek idu ovamo ka perastu...sta znam, mjesto ljuta je za mene top, al sam jošte -malokrvan -za takvo što. A oni nisu, tako da...ljuta.
Kotor, dobrota, ljuta, perast, sve je to u 10-15 km. U kotoru se nemaju gdje okupati, tako da mislim da je ljuta dobar izbor...vidi na googl-u.
Ti sto trazis za njih su slicni tebi vjerovatno, a opet, citajuci tvoje postove na temu mora, skontao sam da smo ti i ja slicni.

prozvacemo i nagibasa, on zna boku komplet, da vidimo sta ce on reci.
Last edited by radostan dan on 06/08/2018 15:59, edited 2 times in total.
radostan dan

#134 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

nagibSA wrote:
Radosni, je l' me zayebajes ili... :D
Jok...

Image

Jesam ti rekao da cu sestog biti tu...
nagibSA

#135 Re: More CG vs Albanija

Post by nagibSA »

Jeste dobro si, brod je bio danas, sad ga nema. Bas blizu mene se usidrio. Jeste bas slikano iznpozicije Orahovca. Popicemo nesto u Premieru, neki drugovi su mi ovde iz BGa pa sam sa njima, u petak idu. Kol'ko si odje?

Los internet u kuci, debeli kameni zidovi, bas los signal...

Evo jedna sa terase, prema ostrvima (perastu)... :D

https://photos.app.goo.gl/Hwy46cnvnHC5tyVbA

Nisam ja tragao nikad za smjestaje, dje sta kako, jeftino a dobro, imam svoje, nije mi nikad ni trebalo.
radostan dan

#136 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

Znas li ima li sta slobodno u ljutoj, pitam za banksy...al dole, ispod magistrale, one kamene vile sto se bukvalno iz spavaće zatrčiš i skocis u remo?

A evo i rankiše, zabrinuh se, nema ga, rekoh, nije me valjda drug izdO?
Tanak je s milom ovije dana...ipak cu ja malo podalje od njega, da me sta ne zvizne, ko biva slucajno... :mrgreen:

Nece sliku da mi ubaci, strpi se dok ne stignem ćiku.
Banksy

#137 Re: More CG vs Albanija

Post by Banksy »

radostan dan wrote:
Banksy wrote:
Sta je prioritet, kultura,istorija, hrana, setnja...ili kupanje pa onda ostalo?

Nemoj herceg novi, nije to za njih. Nije guzva kao zadnjih sezona, al ipak budva i herceg je uvijek krkljanac.
Nek idu ovamo ka perastu...sta znam, mjesto ljuta je za mene top, al sam jošte -malokrvan -za takvo što. A oni nisu, tako da...ljuta.
Kotor, dobrota, ljuta, perast, sve je to u 10-15 km. U kotoru se nemaju gdje okupati, tako da mislim da je ljuta dobar izbor...vidi na googl-u.
Ti sto trazis za njih su slicni tebi vjerovatno, a opet, citajuci tvoje postove na temu mora, skontao sam da smo ti i ja slicni.

prozvacemo i nagibasa, on zna boku komplet, da vidimo sta ce on reci.
Mlađi su ovi, puno, ali ozbiljniji, imaju sve rezervacije putem, davno je to završeno, ali mi treba samo preporuka za restorane
dakle, restoran, od HN do Kotora, morska hrana, normalne ili više cijene, prioritet higijena, domaća hrana i mir, ništa fensi i turbo, samo klasika, hvala,
i ja sad guglam, naći ću im nešto...
radostan dan

#138 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

a to...pa to ti je lako. prošetaj ih perastom, gospa od škrpjela i te stvari. nakon toga svratite do dobrote, malo rivom, i pravac kotor. u starom gradu ima jako puno restorana u kojima ručavaju ovi sa krstarica, arapi, holandezi i ostala belosvjetski lezilebovići. mada, imam par frendova koji su preko deceniju i pomenutim krstaricama...
i svaki mi isto priča - život na krstarici od par mjeseci, za evropljanina je jefriniji nego da tih par mjeseci sjedi kod kuće.
radostan dan

#139 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

nagibSA wrote:
Evo jedna sa terase, prema ostrvima (perastu)... :D

https://photos.app.goo.gl/Hwy46cnvnHC5tyVbA

Nisam ja tragao nikad za smjestaje, dje sta kako, jeftino a dobro, imam svoje, nije mi nikad ni trebalo.
reče li ti da si tu negdje, oko svetog stasija?
Banksy

#140 Re: More CG vs Albanija

Post by Banksy »

hvala za ništa :D našla sam sama, Stari mlini, Ćatovića mlini, Conte, odlično izgleda, pa nek vide šta im paše, hvala, svakako :D
nagibSA

#141 Re: More CG vs Albanija

Post by nagibSA »

Da kod Svetog Stasija. Odlican je restoran stari mlini, i odlicno mjesto, u onoj kao sumici, uz izvor slatke vode. :D

Radosni u pravo vrijeme si dosao sto se vremena tice.
radostan dan

#142 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

nagibSA wrote:Da kod Svetog Stasija. Odlican je restoran stari mlini, i odlicno mjesto, u onoj kao sumici, uz izvor slatke vode. :D

Radosni u pravo vrijeme si dosao sto se vremena tice.
Poštena čoEka bog pazi, šta ti je... :mrgreen:
radostan dan

#143 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

Banksy wrote:hvala za ništa :D našla sam sama, Stari mlini, Ćatovića mlini, Conte, odlično izgleda, pa nek vide šta im paše, hvala, svakako :D
Znas kako...nisam ti bezveze rekao - trazi po guglu....zajebana si i iskusna, plus zahtjevna.
Zamisli da sam ja predlozio, a tebi i drustvu se ne dopadne....iskreno, bilo bi mi vokri.
Ovako - nesam odgovorna. :)
A mislim da si napravila odlican izbor, i po pitanju kvalitete, i po pitanju ambijenta.
radostan dan

#144 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

nagibSA wrote: Odlican je restoran stari mlini, i odlicno mjesto, u onoj kao sumici, uz izvor slatke vode. :D
Mlini, Ispod magistrale, pred dobrotu...
axe22

#145 Re: More CG vs Albanija

Post by axe22 »

beni-bu-man wrote: mensecini da nisu da je sve isto kao prosle godine...
tako je jedna treba u povratku sjebala karter na golfu 4.....opet zavisi kako je auto i kakve su gume.... tako kolega s mercom s320 na niskoprofilnim iso i rece sljedece godine ne na tim gumama :-)

Ma kod mene alfa 159 na standardnim 225/50/r17 i opet derem zastitnom plastikom konstano, tako da mi se ne isplati ici a u petak krecem za Canj pa Bar.

(preko Herceg Novog - Budva- Bar treba samo na vrijeme proletit kroz Budvu)
Blek Stena

#146 Re: More CG vs Albanija

Post by Blek Stena »

Put od Foce do Scepan polja je gori nego prosle godine. Valjda zbog snjegova i kisa. Trebao mi je citav sat ako ne i vise da dodjem do granice a da ne sjebem auto. Od pivskog manastira prema PG i Budvi je super put pogotovo ako se vozi po noci.
radostan dan

#147 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

nagibSA wrote:Jeste dobro si, brod je bio danas, sad ga nema. Bas blizu mene se usidrio. Jeste bas slikano iznpozicije Orahovca. Popicemo nesto u Premieru...
sinoćke bijo su sa maksumčetom, gledo džokoviča i red star forever.
do mene samardžiču željko, jedva ga poznah, ko neki hibrid profesora baltazara i dina merlina.
Banksy

#148 Re: More CG vs Albanija

Post by Banksy »

radostan dan wrote:
Zamisli da sam ja predlozio, a tebi i drustvu se ne dopadne....iskreno, bilo bi mi vokri.
Samo društvu, ne idem ja tamo... Ništa lično :D
Pryda

#149 Re: More CG vs Albanija

Post by Pryda »

Iskreno Hrvatska je Maldivi za Crnu Goru, da se niko ne ljuti tako je :)

More je prljavo uzasno, vracaju se ljudi sa koznim bolestima.. Usluga tako tako, ima i bolje, jedino sto su cijene niske pa se moze donekle i opravdati. Kad dodjete nema nikako mirisa mora, nema te atmosfere, cak je i boja mora zelena a ne plava :lol: . Jos bonus nisam nikad vidio vise krstova, ljudi se takmice ko ce veci krst na vrat objesit. Evo i da ne bude da samo kudim, nocni zivot je odlican, za omladinu :thumbup:

Hrvatska s druge strane prelijepa s uzasnom uslugom prema Bosnjama (neljubaznoscu, kad se plati dobije se isto sto i svako drugi). Za moje pare cu uvijek izabrati ovu opciju.
radostan dan

#150 Re: More CG vs Albanija

Post by radostan dan »

Banksy wrote:
radostan dan wrote:
Samo društvu, ne idem ja tamo... Ništa lično :D
uhhh, dobro je, zabrinuo sam se...
nadam se da je i njima ovo prvi i poslednji put. :mrgreen:
Post Reply