Moram ovo staviti nakratko

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
buba

#1 Moram ovo staviti nakratko

Post by buba »

Adnan Ćatić Pedijatriji donirao 10.000 marakaDjeci oboljeloj od raka podijelio paketiće - oklonjenim novcem bit će kupljen aparat za mjerenje srčanog ritma
19.12.2007. 08:40
Svjetski prvak u boksu u srednjoj kategoriji Adnan Ćatić, alias Feliks Šturm (Felix Sturm), donirao je 10.000 maraka Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu te pred predstojeće vjerske i novogodišnje blagdane podijelio paketiće mališanima oboljelim od raka koji su smješteni na Hematoonkološkom odjelu ove ustanove.

Ćatić je kazao da je ovo mala donacija te da će u budućnosti, zahvaljujući svojim kontaktima u Njemačkoj, gdje se provode velike humanitarne akcije za pomoć djeci, pokušati osigurati i veće donacije za bh. mališane.

- Čast mi je biti ovdje i pomoći djeci, jer ih veoma volim - istakao je Ćatić, koji je lično podijelio poklone mališanima i tako ih obradovao.

Jedan od onih koje je obradovao je i šestipogodišnji Almir Tatić iz Bihaća, koji je na poklon dobio igru "monopol". Novinarima je stidljivo kazao da je veoma sretan zbog ovog poklona te je dodao da će se igrati sa svojim prijateljima i starijim bratom.

...ima jos kako su mu se zahvalili direktor KCUS i bla,bla..ali te face me ne zanimaju, imam averziju prema njima pa taj dio teksta ''ukidam'' :D

U svakom slucaju divan gest :) :)
bice_bice

Post by bice_bice »

bravo Ado legendo!
Post Reply