I moram zaista..svrbi me jezik
http://www.avaz.ba/clanak/250968/hana-h ... brend-foto
Ako je intervju prenesen objektivno i u cjelosti, onda pojedini segmenti itekako govore mnogo o samoj licnosti i njenim za nase drustvo ''uzornim'' karakteristikama.
''..Svojom pojavom, haljinama i imidžom prevazišla sam naše tepihe i sada se mogu pojaviti jedino u Kanu ili u Holivudu.''
''..Kada sam se pojavila u medijima prije jedanaest-dvanaest godina, niti sam bila pjevačica, ni glumica, ni manekenka. Dakle, bila sam niko. Ali bukvalno. Osim riječi studentica, nisam imala nijednu riječ koja bi išla uz moje ime. Od jedne nepoznate osobe postala sam najpoznatija žena, ne samo u Bosni i Hercegovine. Moje ime znaju u cijelom regionu. Bila sam niko, a sad sam brend. Brend koji sad prodajem ''.
Obzirom da se sama evo eksponirala i deklarirala kao brend, smatram da svako ima pravo i da postavi ovo pitanje.
Koje rijeci sada idu uz ovu mladu damu? Osim rijeci prosjecne tv voditeljice regionalne televizije i nekog tipa starlete ili kako se vec nazivaju osobe koje se pojavljuju na javnim fashion i drugim zabavnim dogadjajima, ja ne znam.