Moralno Ekonomski Koordinatni Sistem
-
2STONED
-
2STONED
#2 Moralno Ekonomski Koordinatni Sistem
Sta da vam kazem postovani citaoci....
Obzirom da nas ima svakakvih, i da se takozvana "kultura" poprilicno pomijesala na nasim prostorima sa takozvanom "nekulturom", mislila sam da bi bilo poprilicno inteligentno sa moje strane da ukazem na tu tematiku.
Istovremeno mogu djelovati na poneku individuu inteligentno, da ne kazem..."prosvijetljavajuce", tako da je ovaj post u bíti nastao podstaknucem licnog profiliranja.
Be Stoned..
Booyakaa
Obzirom da nas ima svakakvih, i da se takozvana "kultura" poprilicno pomijesala na nasim prostorima sa takozvanom "nekulturom", mislila sam da bi bilo poprilicno inteligentno sa moje strane da ukazem na tu tematiku.
Istovremeno mogu djelovati na poneku individuu inteligentno, da ne kazem..."prosvijetljavajuce", tako da je ovaj post u bíti nastao podstaknucem licnog profiliranja.
Be Stoned..
Booyakaa
-
2STONED
stara smotaj jedan i skontacesCiCiban wrote:ova recenica je pravi pravcati makadam za mozak..'' tako da je ovaj post u bíti nastao podstaknucem licnog profiliranja. ''
ili je moj mozak u lickoj cipeli. pa se ne snalazi u salonu![]()
mislim! da je ovo pod 2.
-
LudoALudjiJA
napravio sam malu istragu...otisao na properties slike, nalazi se na ovoj stranici:
http://www.ramboamadeus.cg.yu/meks.html
tu je sve objasnjeno, nikakvo mudro slovo
kao i svaki koordinatni sistem, imas dva parametra koja idu u plus i minus i razlicite moguce kombinacije svih medjusobnih odnosa
http://www.ramboamadeus.cg.yu/meks.html
tu je sve objasnjeno, nikakvo mudro slovo
kao i svaki koordinatni sistem, imas dva parametra koja idu u plus i minus i razlicite moguce kombinacije svih medjusobnih odnosa
- CiCiban
well ..ako obratite paznju na Y osu.. vidjecete da njen pozitivan smjer oznacava DOObRoOO
i interesantno je mjesto na kojem on pocinje
da se pRos(jao)vijetlim
kada u jednom trenu dotaknes dno i vrh.. (X osa
)
vidjeces ili svoju velicinu ..ili bijedu (Y osa)
da se pRos(jao)vijetlim
vidjeces ili svoju velicinu ..ili bijedu (Y osa)