Mora li vam se sviđati?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Modelina
#1 Mora li vam se sviđati?
Mora li vam se osoba sviđati da biste se zaljubili? Ili se možete zaljubiti i u osobu čiji vam se karakter ne sviđa? I možete li ostati zaljubljeni u osobu kada primijetite loš karakter nakon što se bolje upoznate, ako ste se zaljubili na prvi pogled?
- Dori
#2 Re: Mora li vam se sviđati?
Malo ti si ovo pogresno formulisala....Naravno da mi se mora svidjeti neko u koga sam zaljubljena, ali kad bi otkrila neke lose crte karaktera koje ne bi mogla tolerisati, to bi definitivno bio kraj. Ipak ima stvari preko koji ne bi mogla preci....
Nekako sto sam starija, to sam veci ters
Nekako sto sam starija, to sam veci ters
-
Kjajević Majko
#3 Re: Mora li vam se sviđati?
Mora mi se sviđati na prvi pogled, ako mi se ne sviđa (fizički ili bilo kako) a kasnije je bolje upoznam mogu se zaljubiti. Baš je nevjerovatno kako neke divne osobe prolaze pored neprimjetno a stalno su u blizini.
Dakle više šansi imaju ove koje mi se odmah sviđaju.
Mogu li ostati zaljubljen ako primijetim loš karakter? Ne, zato i ljubavi ne traju vječno.
Dakle više šansi imaju ove koje mi se odmah sviđaju.
Mogu li ostati zaljubljen ako primijetim loš karakter? Ne, zato i ljubavi ne traju vječno.
- savrseni krug
#4 Re: Mora li vam se sviđati?
[/quote]Nekako sto sam starija, to sam veci ters
ja mislim da ti je to do kacige
- fishtrija
#5 Re: Mora li vam se sviđati?
Mislim da je ono "na prvi pogled" upravo sviđanje a ne zaljubljenost, i ne vjerujem da se neko može definitivno zaljubiti samo na osnovu jednog pogleda ili slično. Upravo je karakter ono u što se ja zaljubljujem, a ako se pokaže da je ipak naopak nekakav... ništa od te ljubavi.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#6 Re: Mora li vam se sviđati?
I ja sam,itekakavDena wrote: Nekako sto sam starija, to sam veci ters
- Dori
#7 Re: Mora li vam se sviđati?
ja mislim da ti je to do kacigesavrseni krug wrote:Nekako sto sam starija, to sam veci ters
Moze biti
- Prozor
#8 Re: Mora li vam se sviđati?
a sta ti je los karakter? da laze, da nije od rijeci, da je serijski ubica?Modelina wrote:Mora li vam se osoba sviđati da biste se zaljubili? Ili se možete zaljubiti i u osobu čiji vam se karakter ne sviđa? I možete li ostati zaljubljeni u osobu kada primijetite loš karakter nakon što se bolje upoznate, ako ste se zaljubili na prvi pogled?
- milivoje
#9 Re: Mora li vam se sviđati?
Probirač-otirač