Mora li bas ovako

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

bpsang

#1 Mora li bas ovako

Post by bpsang »

Evo sad bas gledam kroz pendjer , dole haos a ovi nasi policajci , ili su kasno dosli ili ih nije briga sto je ovako ovde, da li ima iko savijesti da bi mozda nekome bila neophodna hitna pomoc ili vatrogasci, bitno je otici na Hadz, ali da li je bitno napraviti ovakav haos ???

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
bpsang

Post by bpsang »

Image

bez komentara
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ovo samo kod nas ima.kako bi ovdje pauk radio.kad bi se vratili sa hagza,docekao bih ih hadzijski racun za slepanje.nikad im vise nebi na um palo.
ja hadzija i govana.(nije na vjerskoj osnovi)
Edin H.

Post by Edin H. »

U Londonu u Regent-s Parku za djumu dolaze hadzije - mahom Arapi sa skupocjenim automobilima parkiraju se gje stignu, a misevi samo cekaju i pucaju kazne i klampne

Borimo se da se ovo ne dogodi u BiH i za prava ljudi koji imaju skupa vozila da se parkiraju gdje im padne na pamet :oops:
pirmin

Post by pirmin »

Ovo je ,izgleda, trening za onu frtutmu i stampedo koji ih ocekuju u Meki. :D
lopov_78

Post by lopov_78 »

Mene ovakve stvari nece chuditi sve dok imamo totalno neprofesionalne murijase koji su platili svoje radno mjesto i koji su obicni kokosari na drumovima koje mozes "kupiti" za chevape.
Ne moze se u ovim situacijama puno kriviti ni vlasnike automobila jer ako ovce nemaju psa da ih tjera nazad one rade sta hoce i idu gdje hoce.
Karabaja

Post by Karabaja »

Ovako to izgleda kod mene za vrijeme dzume u dzamiji na Breki:

Image

Image

Image

Image

Jedna od ovih garaza pripada meni

:x :x :x :x :x
Zhaba

Post by Zhaba »

:lol: :lol: :lol: jao haosa :lol: :lol: :D
bpsang

Post by bpsang »

to se jarane nonsalantno otvore vrata i kaze ...
izvini nisam te vidio :shock:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Vidim ja 100_KA da je sreca sto mi brat tu kod tebe nije negdje u prizemlju, jos bi mu se na tersai parkirali...
A cini mi se na slici da je on srecom jedan od onih uredno parkiranih....
Nego, nigdje ne vidim tvog 4tverotockasa?! Ili si ga uvukao za svaki slucaj u podrum?! :razz:
DUREX

Post by DUREX »

Karabaja wrote:Ovako to izgleda kod mene za vrijeme dzume u dzamiji na Breki:

Image

Image

Image

Image

Jedna od ovih garaza pripada meni

:x :x :x :x :x
E stoke, u picku materinu...

DNO.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

I ja sam na Alipasinom, B-faza... Haos je gdje se i kako parkiraju raja... Hajde sto su zauzeli jednu cijelu traku uz cestu, nego se parkiraju i na skolski plato (Fatima Gunic), po trotoarima, na travnatim povrsinama, ma uzas ba. Jos ovi glupani stavili nekakve zabrane, te ovuda smijes uci na parking, ovuda ne smijes...Napravili jednosmjeri tok okolo naselja (osim Fahdovcima, oni mogu kako hoce). Gore kod borsalina dileri i kriminalci redovno parkiraju svoje makine i motore, rijamu se ponekad pojavi, niko nikoga ne jebe ni 5%, jednom rijecju totalno bezvlasce.
Samo da mi je znati...
1. Ko napravi na Alipasinom jednosmjerne od dvosmjernih ulica?
2. Ko rece da se na parking smije ulaziti na samo jednom mjestu, a izlaziti na drugom ( i to jos opostavili kamaru znakova)! Mora da je neko uzeo goleme pare da se to uradi, ja tebi, ti meni shema...
3. Kome se obratiti da se "raschera" bagra koja parkira u skolskim dvoristima, nonsalantno, i na trotoarima.
Gledam neki dan, ne hadzuka ga parkiro na trotoar, ne moze zena sa kolicima da ga obidje, pa mora preko trave, kroz blato, ma uzas!!!
Fakat me nerviraju!
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

sve zapalit.

ja parkiram auto ovdje ispred zgrade i predjem 20 cm preko linije 45$ kazne platio...
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Svemirski_Jebach wrote:sve zapalit.

ja parkiram auto ovdje ispred zgrade i predjem 20 cm preko linije 45$ kazne platio...
ima se para, ima se s cim :D:D
chuchumbamayumbe

Svemirski_Jebach wrote:sve zapalit.

Tanka je linija sto spaaaja, i raaazdvaaaaja.... :D
E da je ovdje bar tako, napunio bi se budzet za sedam dana, oca mi!
bpsang

Post by bpsang »

daduli_sa wrote:Vidim ja 100_KA da je sreca sto mi brat tu kod tebe nije negdje u prizemlju, jos bi mu se na tersai parkirali...
A cini mi se na slici da je on srecom jedan od onih uredno parkiranih....
Nego, nigdje ne vidim tvog 4tverotockasa?! Ili si ga uvukao za svaki slucaj u podrum?! :razz:
preko puta u Saraj Polju u garazi, 4 godine su ga cetnici busili i jahali, DOSTA je vise, valja ga cuvat za crne dane :)
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

nema tu hajra, dok god je sve na divljaka, a ovoliko sklopocija.
a.basko

Post by a.basko »

:( raja ba!!!
pokazite bar malo tolerancije!!! :?
kladim se da je svako od vas barem jednom isto to uradio! :P
bas su ove slike pravo ogledalo cijele zemlje i svih njenih gradjana. :oops:
siguran sam da je i pred ostalim bogomoljama sirom BiH ista situacija. :-
u svakom slucaju... zabavno!!!
ima li jos neko slicnih slika? :D
Shamrock

Post by Shamrock »

ma problem je sto imamo previse auta...samo kad se magla spusti vidi se da se vise nemoze ni disati kako treba, ali koga briga za to ionako imamo vecih problema u drzavi i gradu :D :D

nego 100_KA koji foto aparat u pitanju? :)
dmr

Post by dmr »

Ovdje ima jedan profesor koji svaki dan parkira na prvom mjestu na parkingu do ulaza, koje je rezervisano za invalide. Neki dan se jedan student usudio da ga upita zasto to radi, jer svaki dan vidimo kaznu, $100 na autu. A profa nama lijepo veli : "Ako je cijena parkiranja na onom mjestu $100, ja sam spreman da je platim, svaki dan". I eno ga opet parkira na istom mjestu. Ludnica
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ok ,mogu i shvatiti kad parkiraju na travnjak,ili pjesacku stazu.ali ne mogu nikako skontati kad parkiraju nekom ispred garaze.mom starom se to redovno desava.jos na vratima velikim slovima napisano,da se ne parkiraju pred ulaz.ali djaba,ne mozes ti magarcima dokazati.i jos je dobro ako je neki od tkz.komsija.desi se neko nekom dosao u goste,pa moras na svaka vrata pozvioniti i pitati cije je auto.ma uzas.samo se pocnem nervirati.
ovdje sam ja jednom parkirao na zabranjeno mjesto,nisam vidio zabranu,i poslije tri dana dosao po auto,auta nema.odem u policiju,dda prijavim kradju,oni mi kazu nije ukrade,n odslepan je jer si ga na zabrani parkirao.to me je kostalo 350€.nikad vise.
bpsang

Post by bpsang »

Shamrock wrote:ma problem je sto imamo previse auta...samo kad se magla spusti vidi se da se vise nemoze ni disati kako treba, ali koga briga za to ionako imamo vecih problema u drzavi i gradu :D :D

nego 100_KA koji foto aparat u pitanju? :)
Canon S2 IS
Qwert

Post by Qwert »

Jel' ovo kod buvljaka? :D
chuchumbamayumbe

Alipasino, B-faza, kod Fahdovke....
JD

Post by JD »

nemozes da vjerujes koji papanluk...

najvise crvenih i bijelih auta hehe kad se malo zagledas :D

elem, vama sto se seljaci parkiraju ispred garaze, savjetujem kad vam se to desi, prvi kljuc koji potegnete i par ciza preko vrata ili haube. ;)

tako sam ja neki dan idiotu citavu haubu izgrebao, parkirao fino auto i vracam se kad se iza mene uglavio nekakav dzip a jedva bilo mjesta za nekog malo veceg auta, i skuzim liniju na karambolci kako se ocesao kad se uparkiravao. e da ti yebem sve, zato mu je hauba zaplatila ni lakiranje mu nece pomoci :x
Post Reply