Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Locked
bosan

#1 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by bosan »

Nek on mirno jede govna.
zemo_online

#2 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by zemo_online »

on specijalni izaslanik za bih???? zar nije on bio ambasador u zagrebu?
luckypot

#3 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

a sto mirno ljepote moje sto ne nemirno? ja bas cekam dan disolucije, da se svedu racuni iz rata :D al dzaba ja to cekam, niti referenduma niti otcjepljenja nista :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#4 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by Truba »

i ja čekam :mrgreen:
BSn

#6 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by BSn »

Prodjose nam zivoti u cekanju...
Il' mirno, il' nemirno, il' ujedinjenje, il' otcjepljenje - samo nek vise zavrsi.

IInace, problem bh. naroda je sto se pale na izjave svakojakih susa, kojima je to pos'o - da prodaju maglu po Balkanu.
Last edited by BSn on 30/10/2010 22:18, edited 1 time in total.
luckypot

#7 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

ne bi se zacudio da kad krene mirna disolucija saznamo da je montgomeri u stvari predstavnik najvecih americkih kompanija koje se bave izvozom traktora u srbiju
uroborus

#8 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by uroborus »

Pomenuti tip je prepran u sto voda, gdje je god im'o koristi na ovim ex-Yu prostorima, sa bilo koje strane, on je, naravno za novac, forsir'o određene političke stavove.
Sjetimo ga se samo kao kolumniste Avaza, tad' je mantro sasvim drugu priču... 8-)
luckypot

#9 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

BSn wrote:Prodjose nam zivoti u cekanju...
Il' mirno, il' nemirno, il' ujedinjenje, il' otcjepljenje - samo nek vise zavrsi.

IInace, problem bh. naroda je sto se pale na izjave svakojakih susa, kojima je to pos'o - da prodaju maglu po Balkanu.
ne palimo se uopste, vec smo oguglali a i on je vec dosadan...onako ozbiljno receno, za lobiranje se mora uloziti vise novca, ne moze stalno pricati ista osoba, mora biti siroka lepeza da se stvori utisak da postoji veci konzensus - ali jebiga vec potrosene pare od telekoma, pa se ne moze vise kupiti
Socijalista

#10 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by Socijalista »

Montgomery: Rješenja za propalu i nefunkcionalnu BiH je mirni raspad
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:sax:
slobodni armirach

#11 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by slobodni armirach »

ovo je zajebant, neznam jeli mu jos u zivotu ona njegova firma sto je dilala elektronske uredjaje, nisam siguran jeli vivax ili nesto slicno.
Uglovnom je bio exkluziva i uvozio tu elektroniku i uvaljivo po balkanu, naravno sjediste firme je bilo u Beogradu.

Ima taj da kaze sta god treba samo da mu roba ide
Diogen_iz_Sinope

#12 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by Diogen_iz_Sinope »

Mongomery po 15. put...lijepih sa para nakupio...

A fino covjek kaze da prica kontra zvanicnih stavova USA i MZ...ja bih mu moj Doviče odbio odmah od honorara..:)
luckypot

#13 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

slobodni armirach wrote:ovo je zajebant, neznam jeli mu jos u zivotu ona njegova firma sto je dilala elektronske uredjaje, nisam siguran jeli vivax ili nesto slicno.
Uglovnom je bio exkluziva i uvozio tu elektroniku i uvaljivo po balkanu, naravno sjediste firme je bilo u Beogradu.

Ima taj da kaze sta god treba samo da mu roba ide

a jel valjao traktore i vucna kola? ja razmisljam o novim mogucnostima prosirenja biznisa regionalno, pa kontam mozda on moze i pomoci sta znas
Last edited by luckypot on 30/10/2010 22:38, edited 1 time in total.
Komrad

#14 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by Komrad »

Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
luckypot

#15 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

Komrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ide
dada-bis

#16 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by dada-bis »

Srbi i Hrvati se slažu (to znamo od '93), još trebaju ubjediti Bošnjake i Ostale :bih:
luckypot

#17 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

dada-bis wrote:Srbi i Hrvati se slažu (to znamo od '93), još trebaju ubjediti Bošnjake i Ostale :bih:
pa sad vise ne znam ni koliko se slazu - svi se nesto kao slazu na prici, ali na djelima nista
zemo_online

#18 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by zemo_online »

a ima dobru zenu, sto jes jes. vidio sam je uzivo.
luckypot

#19 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

test01 wrote:a ima dobru zenu, sto jes jes. vidio sam je uzivo.
ima onaj video gdje plese dobar trbusnjak na stolu u nekoj kafani u beogradu...
1gorstak

#20 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by 1gorstak »

bumaje wrote:Nekadašnji specijalni savjetnik američkog predsjednika za BiH William Montgomery izjavio je večeras da je BiH propala država u kojoj ništa ne funkcioniše i da jedno od rješenja može biti mirna disolucija zemlje.
Smijesno. Nisu mi jasni likovi koji misle da bi Bosnjaci trebali prihvatiti to da im Srebrenica postane inostranstvo. Ili ni sam Montgomery ne vjeruje u mogucnost podjele, ali ipak bez ustrucavanja uzima lovu koju je Dodik odvojio za lobiranje, ili je budala.
bosan

#21 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by bosan »

Ja budale ,kod nas se ne moze u miru ni kafa popit a kamo li zemlja dijelit. :-)
Komrad

#22 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by Komrad »

luckypot wrote:
Komrad wrote:Najbolje rijesenje jeste... ali ga je nemoguce provesti jer ce svi biti zakinuti za nesto sto misle da ne trebaju i onda ce doci do novog sukoba itd....
pa kako je onda najbolje rjesenje kad je nemoguce? i za mene je najbolje rjesenje da dobijem milion na lotu ali eto nesto ne ide

Za sad je nemoguce ...a u buducnosti ce biti moguce ako Bog da al za sve treba vrijeme pa tako i da shvatimo da srbi i hrvati nece sa nama ... sto smo vidjeli i devedesetih a i svaki put na izborima
zemo_online

#23 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by zemo_online »

treba samo cekat i oni koji vole bih ce do 2030 biti 70% stanovnistva bih.
kamen spoticanja

#24 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by kamen spoticanja »

Komrad wrote:
luckypot wrote:

Za sad je nemoguce ...a u buducnosti ce biti moguce ako Bog da al za sve treba vrijeme pa tako i da shvatimo da srbi i hrvati nece sa nama ... sto smo vidjeli i devedesetih a i svaki put na izborima
a ko ste vi...liliputanci :lol: :lol:
jarane nakad je slavuj navracao pa je bilo makar malo zanimljivo...ovo sad ulazi u rubriku "ma jel ovo moguce" :-)
luckypot

#25 Re: Montgomery: Rješenje za BiH je mirni raspad

Post by luckypot »

Komrad wrote:
luckypot wrote:

ja eto vidjeli smo sve i opet ne pristajemo - sta ces takav narod... :D

uostalom, gdje ti se zuri ima vremena, dejton i vjecnost su pred nama
Locked