Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
selmad83

#1 Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by selmad83 »

http://tuzlanski.ba/bosanski-lonac/83-b ... booku.html

sad sam ovo procitala i vidjela slike na fb i necu moci spavati.MONSTRUM!Neki ljudi stvarno ne zasluzuju da zive :twisted:
Hemera

#2 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by Hemera »

psihopatluk
gdje se mogu vidjeti malo manje mutne slike ili je ovo sve sto ima
selmad83

#3 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by selmad83 »

Hemera wrote:psihopatluk
gdje se mogu vidjeti malo manje mutne slike ili je ovo sve sto ima
Tu sliku je glupaca stavila na fb.Mislim da je to sve.
RoastedPumpkin

#4 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by RoastedPumpkin »

ali narod ce se kao i uvijek zgrazavati dan, dva i onda ce se zaboraviti. a neki drugi psihopata vec planira kako da je nadmasi da dobije svojih 5 minuta slave.
borbe pasa, bacanje u rijeku, poljevanje kiselinom, odsjecanje sapa, petarde u njusku.. sad ovo. sta je sljedece sto cu vidjeti?
ne razumijem zasto se ne sazna ko je ova (ne mogu ni odabrati pravu rijec za nju) i gdje je, i da mi djelujemo kad nece zakon. pa oci bi joj iskopala da je se docepam :x
MaxPayne

#5 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by MaxPayne »

žalosno je što takve psihopatr bujaju,još žalosnije što se državi ne isplati bakćati sa njima jer mjesta u zatvoru nema a ni budžeta za njihovo procesuiranje i ležanje po ustanovama
zengi

#6 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by zengi »

MaxPayne wrote:žalosno je što takve psihopatr bujaju,još žalosnije što se državi ne isplati bakćati sa njima jer mjesta u zatvoru nema a ni budžeta za njihovo procesuiranje i ležanje po ustanovama
A kad hranis napustene pse, onda policija ima vramena da se bakce sa tobom i da ti dolazi na vrata.
Problem je u tome sto su i policija i sud i vatrogasci i veterinari i inspekcije potpuno isti tipovi kao i ovo govno na slici.
MaxPayne

#7 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by MaxPayne »

zengi wrote:
MaxPayne wrote:žalosno je što takve psihopatr bujaju,još žalosnije što se državi ne isplati bakćati sa njima jer mjesta u zatvoru nema a ni budžeta za njihovo procesuiranje i ležanje po ustanovama
A kad hranis napustene pse, onda policija ima vramena da se bakce sa tobom i da ti dolazi na vrata.
Problem je u tome sto su i policija i sud i vatrogasci i veterinari i inspekcije potpuno isti tipovi kao i ovo govno na slici.
Čuj to? :shock: Šta oni imaju dolaziti ako neko želi nahraniti pse?
zengi

#8 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by zengi »

MaxPayne wrote:
zengi wrote:
Čuj to? :shock: Šta oni imaju dolaziti ako neko želi nahraniti pse?
Pa znas ona nasa stara bijednicka bosanska prica. Hranis pse, psi jedu djecu, roditelji se boje, ti volis pse, ne volis djecu... itd. itd.
Lullaby5

#9 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by Lullaby5 »

zengi, samo im reci da ako nahranis pse, manje su sanse da ce doticni pojesti djecu...trebali bi ti biti zahvalni!

je li iko napokon saznao ime ove mlade psihopatkinje??
alibegoa

#10 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by alibegoa »

Ovo se čini iz Rusije?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by Truba »

prijavim ovo sranje na fejsu
nemojte gledati ako ne želite (pseća glava na panju a tijelo u pozadini)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2135_n.jpg

i face buk mi kaže

Thanks for your report. We reviewed the photo you reported, but found it doesn't violate Facebook's Community Standard on graphic violence, which includes depicting harm to someone or something, threats to the public's safety, or theft and vandalism.

koji debili... a slika u skupini osnovne škole
jabidapitam

#12 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by jabidapitam »

Ko onaj kineski fetish kad ubijaju sitne zivotinje tako sto stanu na njih
febo_acm

#13 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by febo_acm »

Na nekom forumu sam čitao da je ova glupača iz Ukrajine... Ovo je vijest stara par godina, nego sad prenose na tuzlanski.ba....
harač

#14 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by harač »

jabidapitam wrote:Ko onaj kineski fetish kad ubijaju sitne zivotinje tako sto stanu na njih
nisam znao da je i u kini fazon, ali sam čitao o tome u americi. obično napucane žene staju na manje životinje - glodari i sl. - (probadaju ih štiklama), kao fetiš neki, šta li. u večini država je i legalno, što je najgore
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#15 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by Truba »

Zhìxin wrote:Na nekom forumu sam čitao da je ova glupača iz Ukrajine... Ovo je vijest stara par godina, nego sad prenose na tuzlanski.ba....
stari je topik :D

nisam znao gdje ću okačiti ovu svoju sliku što mi je smetala
febo_acm

#16 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by febo_acm »

Aaaaaa, do mene je... :D

Slika... No comment :(
vivace

#17 Re: Monstruozno!Golim rukama ubija psa:(

Post by vivace »

ja ne smem da pogledam. u jednim novinama srpskim izasla je slika kako piton jede macku,malu jednu cica-macu- mace. i dan danas ne mogu da zaspim kad se setim tih slika. zato se ne bih prevarila da opet nesto takvo pogledam. uzas. ti ljudi koji ubijaju zivotinje bi mogli isto tako ubijati i ljude. strasno. :shock:
Post Reply