Ne znam da li je neko već postavio ovu temu. Ako nije evo je:
Have your say in the world’s first global Monopoly!
I’m creating the world’s first global Monopoly so I want to know what your favourite cities are!
I’ve pre-selected 68 great cities for you to choose from but you can nominate any other city you want – these are known as Wildcard cities.
Vote for your top 10 cities… and keep voting every day!
The 20 pre-selected cities with the highest worldwide votes on February 29 2008 will make it onto the board. Plus, you will have from March 1 to March 9 2008 to vote on the most nominated Wildcard cities. Only the top two will make it on the board!
Koliko sam ja shvatio, monopolci su ponudili 68 svjetskih gradova od kojih će 20 na osnovu glasanja biti na monopol tabli. Pored gradova koji su ponuđeni, svako može dati prijedlog na listu neki grad koji nije ponuđen. Opcija nominate your own city. Kada ukucaš svoj grad jedino se valjda radi spriječavanja zloupotrebe mora otvoriti acount kao za forum i aktivirati putem maila.
Znači Sarajevo , (BL, TZ,MO,GŽ, BI itd)bi moglo, ako dobije dovoljno nominacija, biti na posebnoj listi wildcard gradova sa koje će se opet glasanjem izabrati dva dodatna grada..
Jest da nam šanse nisu velike, ali možemo pokušati. Ako neko ima više informacija, ili ja nisam dobro protumačio pravila, molim da me dopuni...
http://www.monopolyworldvote.com/en_US/world