MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE
-
samonikli
#1 MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE
Dali je neko s ERONETA mogao sinoć glasati na EUROSONGU, jer mi se non-stop javljala sekretarica da je nemoguće obavit poziv,mislim da je BH Telecom imao ponovo monopol na glasovanje sinoć,pa ako je neko s ERONETA uspio glasati nek napiše ali ipak mislim da je TELEKOM BH nešto čačko da nemogu korisnici drugih operatera glasati!!!
-
car-x
#2 Re: MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE
mene samo zanima, da li ti eventualni glasaci sa eroneta placaju pretplatu za BH televiziju i kao takvi imaju uopste pravo glasa?samonikli wrote:Dali je neko s ERONETA mogao sinoć glasati na EUROSONGU, jer mi se non-stop javljala sekretarica da je nemoguće obavit poziv,mislim da je BH Telecom imao ponovo monopol na glasovanje sinoć,pa ako je neko s ERONETA uspio glasati nek napiše ali ipak mislim da je TELEKOM BH nešto čačko da nemogu korisnici drugih operatera glasati!!!
-
inspire_me
Pa jasta nego su glasali, otkud onda 12 bodova za Severinu

-
zeljeni_nadimak
Nisam sigurna 100% ali cini mi se da se ti brojevi za glasanje mogu dobiti samo sa fiksnih telefona, kao i brojevi mnogih servisa koje ne mozes dobiti s mobilnih mreza i da je to razog sto nisi mogao uspostaviti poziv a ne bilo kakva mucka bh telecoma.