MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
samonikli

#1 MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE

Post by samonikli »

Dali je neko s ERONETA mogao sinoć glasati na EUROSONGU, jer mi se non-stop javljala sekretarica da je nemoguće obavit poziv,mislim da je BH Telecom imao ponovo monopol na glasovanje sinoć,pa ako je neko s ERONETA uspio glasati nek napiše ali ipak mislim da je TELEKOM BH nešto čačko da nemogu korisnici drugih operatera glasati!!!
car-x

#2 Re: MONOPOL BH TELECOMA NA GLASANJU ZA PJESMU EVROVIZIJE

Post by car-x »

samonikli wrote:Dali je neko s ERONETA mogao sinoć glasati na EUROSONGU, jer mi se non-stop javljala sekretarica da je nemoguće obavit poziv,mislim da je BH Telecom imao ponovo monopol na glasovanje sinoć,pa ako je neko s ERONETA uspio glasati nek napiše ali ipak mislim da je TELEKOM BH nešto čačko da nemogu korisnici drugih operatera glasati!!!
mene samo zanima, da li ti eventualni glasaci sa eroneta placaju pretplatu za BH televiziju i kao takvi imaju uopste pravo glasa?
samonikli

Post by samonikli »

ja sam druže iz mostara i plaćam preplatu
redonvno telekomu i televiziji a mobilna mi je ERONET, jer je BHtelekom katastrofa...
car-x

Post by car-x »

samonikli wrote:ja sam druže iz mostara i plaćam preplatu
redonvno telekomu i televiziji a mobilna mi je ERONET, jer je BHtelekom katastrofa...
jbg onda.. sam si se odlucio za kvalitet..
inspire_me

Post by inspire_me »

Pa jasta nego su glasali, otkud onda 12 bodova za Severinu :D :D
zeljeni_nadimak

Post by zeljeni_nadimak »

Nisam sigurna 100% ali cini mi se da se ti brojevi za glasanje mogu dobiti samo sa fiksnih telefona, kao i brojevi mnogih servisa koje ne mozes dobiti s mobilnih mreza i da je to razog sto nisi mogao uspostaviti poziv a ne bilo kakva mucka bh telecoma.
Post Reply