Monika Beluči u službi velikosrpske politike
-
seldzuk
#1 Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Monika danas u Banjaluci kaže: "Prvi put sam u Srbiji". Kusturica joj kaže: "u Republici Srpskoj." Ona: "To je teško izgovoriti." Bosnu i Hercegovinu, naravno, niko ne spominje.
Baš me interesuje koliko košta Monika Beluči i koliko je para bilo dovoljno da je se dovede i da, koje li slučajnosti, izgovori baš ovu glupost.
http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-herce ... rbiji.html
Baš me interesuje koliko košta Monika Beluči i koliko je para bilo dovoljno da je se dovede i da, koje li slučajnosti, izgovori baš ovu glupost.
Last edited by seldzuk on 19/01/2013 21:29, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#2 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Prestanimo biti paranoični kao naše istočne komšije koje u svemu što hoda vide "uuu belosvetska, ustaško-džihadska zavera". Mi nismo od onih koji izmišljaju da je otac Angeline Jolie bio učenik blaženog Stepinca, i da su pare za film stigle iz Arabije. Gubitak dostojanstva prepustimo onima koji to najbolje znaju.
Monika Beluchi je u službi para.
Monika Beluchi je u službi para.
- Država
#3 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Da su ovi naši na vlasti pametni, Monika (iz inata) bila predsjednica žirija na slijedećem SFF-u. Onda bi je vodali po Sarajevu i ona bi govorila kako joj je divno u Bosni i Hercegovini. Ja sam siguran da ona ne zna na karti pokazati gdje je upravo došla. Dakle, gospodo odgovorni za SFF, hoćemo Moniku na crvenom tepihu (bez Kusrurice naravno)...

- Halcyon
#4 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Već godinama u Aušvicu nema ni traga državi BiH.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Ništa se slučajno ne dešava. Uspjela provokacija, a detalje pogledati na temi o milom nam preCedniku.
http://www.klix.ba/forum/milorad-dodik- ... l#p8164870
- fake believer
#6 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Miro, jes' cuoDržava wrote:Da su ovi naši na vlasti pametni, Monika (iz inata) bila predsjednica žirija na slijedećem SFF-u. Onda bi je vodali po Sarajevu i ona bi govorila kako joj je divno u Bosni i Hercegovini. Ja sam siguran da ona ne zna na karti pokazati gdje je upravo došla. Dakle, gospodo odgovorni za SFF, hoćemo Moniku na crvenom tepihu (bez Kusrurice naravno)...
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#7 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Državo slazem se sa tobomDržava wrote:Da su ovi naši na vlasti pametni, Monika (iz inata) bila predsjednica žirija na slijedećem SFF-u. Onda bi je vodali po Sarajevu i ona bi govorila kako joj je divno u Bosni i Hercegovini. Ja sam siguran da ona ne zna na karti pokazati gdje je upravo došla. Dakle, gospodo odgovorni za SFF, hoćemo Moniku na crvenom tepihu (bez Kusrurice naravno)...
-
FFC
#8 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
haha, niko se na svijetu i ne sjeca da je u bosni bio rat osim nas.seldzuk wrote:Monika danas u Banjaluci kaže: "Prvi put sam u Srbiji". Kusturica joj kaže: "u Republici Srpskoj." Ona: "To je teško izgovoriti." Bosnu i Hercegovinu, naravno, niko ne spominje.
al jebiga, sarajevo je moglo kusti obezbjediti uslove da tu ostane pa bi dolazila u sarajevo. yebote, sta bi slovenci dali i platili da imaju kustu ili francuzi ili bilo ko.
samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#9 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
dje si Kusta hahaha ustaFFC wrote:haha, niko se na svijetu i ne sjeca da je u bosni bio rat osim nas.seldzuk wrote:Monika danas u Banjaluci kaže: "Prvi put sam u Srbiji". Kusturica joj kaže: "u Republici Srpskoj." Ona: "To je teško izgovoriti." Bosnu i Hercegovinu, naravno, niko ne spominje.
al jebiga, sarajevo je moglo kusti obezbjediti uslove da tu ostane pa bi dolazila u sarajevo. yebote, sta bi slovenci dali i platili da imaju kustu ili francuzi ili bilo ko.
- Halcyon
#10 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Od tog ljigavca je definitivno veće.FFC wrote:samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#11 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ma niko u Sarajevu nema ništa lično protiv Kuste,nego smradovi generalno nisu omiljeni.Halcyon wrote:Od tog ljigavca je definitivno veće.FFC wrote:samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
-
FFC
#12 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
1. nije vazno kakav je on. vazno je samo koliko je poznat u svijetu i kakve koristi grad moze da ima od njega. to ne konta samo provincija, sto sarajevo dokazano jeste.Halcyon wrote:Od tog ljigavca je definitivno veće.FFC wrote:samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
2. ima hiljade ljigavaca kojima se daje paznja u sarajevu pa nikakve koristi od njih.
- Nivri
- fatamorgana
#14 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ne bi me iznenadilo da se radi o još jednoj masonskoj zavEri,Nivri wrote:![]()
za temu.
- Nivri
#15 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Nemoj tako, ima nekih jos misle da su u kamenom do..., pardon, 93-ojFFC wrote:haha, niko se na svijetu i ne sjeca da je u bosni bio rat osim nas.seldzuk wrote:Monika danas u Banjaluci kaže: "Prvi put sam u Srbiji". Kusturica joj kaže: "u Republici Srpskoj." Ona: "To je teško izgovoriti." Bosnu i Hercegovinu, naravno, niko ne spominje.
-
cindrlimindrli
#16 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Sarajevo nije provincija, smrad o kojem pises je za taj grad mrtav.FFC wrote:1. nije vazno kakav je on. vazno je samo koliko je poznat u svijetu i kakve koristi grad moze da ima od njega. to ne konta samo provincija, sto sarajevo dokazano jeste.
- fake believer
#17 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ma vazno je ba, jbg. Ko sve nije poznat u svijetu, zvekana na tisuce. Necemo zar od svega pravit pijacu, p. mu m.FFC wrote:1. nije vazno kakav je on. vazno je samo koliko je poznat u svijetu i kakve koristi grad moze da ima od njega. to ne konta samo provincija, sto sarajevo dokazano jeste.Halcyon wrote:Od tog ljigavca je definitivno veće.FFC wrote:samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
2. ima hiljade ljigavaca kojima se daje paznja u sarajevu pa nikakve koristi od njih.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#18 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Što opet dolazi malo poslije od bitke na Kosovu.Nivri wrote: Nemoj tako, ima nekih jos misle da su u kamenom do..., pardon, 93-oj
-
Holms
#19 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
jeste jeste, baš trebamo tog šegrta balkanskog kasapina, koji je iz Beograda navijao za dželate dok su klali, ubijali, silovali i palili po njegovom rodnom graduFFC wrote:1. nije vazno kakav je on. vazno je samo koliko je poznat u svijetu i kakve koristi grad moze da ima od njega. to ne konta samo provincija, sto sarajevo dokazano jeste.Halcyon wrote:Od tog ljigavca je definitivno veće.FFC wrote:samo ga sarajlije tjeraju jer, jelte, sarajevo vece od bilo koga.
koji gad moraš biti pa gledati kako ti neko ruši grad u kojem si odrastao i stavljati se u službu rušitelja?
baš nam on treba da nam digne rejting
- Oi
#20 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
sve nas muči, monika beluči 
-
Krema za salatu
#21 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Ko kaze da nema??prljavi Hare wrote: Ma niko u Sarajevu nema ništa lično protiv Kuste,nego smradovi generalno nisu omiljeni.
- Nivri
#22 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Monika je stub srpstva 
-
esad_plavi
#23 Re: Monika Beluči u službi veslikosrpske politike
Jel te stid vise napuhavati price o jednom ofucanom komadu hladetine kao sto je dodik? Koliko god on sam potpirivao price o referendumima, otcijepljenima, Banja Luka = Srbija i sl., toliko te price podrzavate i takvi kao ti. Da, ti podrzavas dodika prenoseci njegove gluposti i gluposti njegovih poslusnika.PipiDugaDevetka wrote:Ništa se slučajno ne dešava. Uspjela provokacija, a detalje pogledati na temi o milom nam preCedniku.
Sta za mene i za Bosnu i Hercegovinu znaci ova "provokacija". I Lady Gaga je u Zagrebu rekla: dobro vece Slovenijo, vjerovatno je ona u sluzbi velikoslovenskih obavjestajnih sluzbi
- fatamorgana
#24 Re: Monika Beluči u službi velikosrpske politike
Jes' vala, ono pravo multietniĆki,Oi wrote:sve nas muči, monika beluči
-
samoTEgledam