MONAH

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderator: Euridika

Post Reply
User avatar
OneWhoKnows
Posts: 73
Joined: 26/03/2004 11:46

MONAH

Post by OneWhoKnows » 11/09/2006 08:41

Ne znam kako kod vas stoje one stvari, al' MOJ put - od prvog poljupca – koji, uzgred budi rečeno, bio mi je klizak poput aprilskog puža - do zvanja experta za ispredanja svile u orgazmu - bio je više nego dug. Predug, bre, brate! Ne bih, iznova, na isti takav – nema tih orgazama!
Piše: OneWhoKnows

***
Dosadašnjih 86.409 sekundi, provedenih na službenom putu, u hotelskoj sobi, bez svoje, ili - barem - tudje žene u naručju, nisu - priznat ćete - mala stvar!
Nije ni hotel ovaj, u kojem sam. Jednako vel'ke muke su moje, a ona najveća jeste istina da u godinama ovim – trideset i kuku mi je već - slabo pamtim i vrlo brzo zaboravljam.
Bojim se da – do sutra – kad' – daće Bog - odjavit ću se iz manastira ovog - pozaboravljat ću gradivo, sve tajne sex-a u koje uputiše me jednom - pa ću – ne daj Bože - morati učiti sve ispočetka, ženi svojoj, rodjenoj dokazivati da ja sam njen muž, da me nije našla u kupusu, da nisam zatucan, da sam joj dorast'o, da joj djecu nisu donijele rode, da - kad' u pitanju je sex naš nasušni - nisam ni nevin nit' naivan, i da - u mom predmetu - odavno već, dokazalo se suprotno.

Pa, nisam, bre, ja - onaj majmun iz crtića kojem, za sina, uvalili su Zekoslava Mrkvu!

Elem, ne znam kako kod vas stoje one stvari, al' MOJ put - od prvog poljupca – koji, uzgred budi rečeno, bio mi je klisak poput aprilskog puža - do zvanja experta za ispredanja svile u orgazmu - bio je više nego dug. Predug, bre, brate! Ne bih, iznova, na isti takav – nema tih orgazama!

***
Na pute duge, i utjerivanje svekolikog znanja, krenuo sam – sjećam se, k'o da juče je bilo - iz zemlje Srbije, sredinom osamdesetih, baš nekako u vrijeme kad' - fino, lijepo - učili smo o Srbima pod Turcima, u krvi ugušenim bunama protiv dahija, nabijanju na kolac i Kraljeviću Marku koji pio je vino, pola šarcu dav'o, or'o drumove i zajebav'o nesretne Turke, sve tvrdeć' da gaze mu oranje, i sve dok ovima, jednom, nije puk'o film..., da sad' ne ponavljam gradivo i priču, čuli ste i sami kako se cijela priča završila.

Profesore šokirao sam kad' - u svoj toj muci, dok ginulo se i ratovalo protiv Turaka - na ud palo mi je da nekoga volim i ljubim. Moj dodatni grijeh bilo je to što sam svoje prljave nakane ostvario u sred škole, u praznoj fiskulturnoj sali, i dozvolio da me, onako na gomili, zatekne zalutali profesor srpsko-hrvatskog, koji je, bez imalo stida, čitavoj školi obznanio sve pikantne detalje, a jedan običan seksualni odnos - gdje, po meni, sve bilo je na svom mjestu - svojim kolegama i koleginicama opisao kao scenu iz najtvrdjeg porno filma.
Naravno, jasno vam je. Meni jeste. Takvo što mogao je uraditi samo neko ko nikada nije odgledao niti jedan pornić i ko svoju ženu prosi svaki put kad' s njom želi uraditi ono što sam ja uradio na strunjači, i to - tek - nakon što obeća joj kućicu u cvijeću.

Vodali su me, k'o vola, od psihologa do pedagogice, tjerali me da se zakunem da neću više nikad, da se ispovjedim, da im ovo, da im ono, da im sve po spisku... nešto kontam, poslije takvih trauma, nije ni čudo što, danas, ovako sam nastran i izopačen. Iz škole nisam izbačen, samo zahvaljujući zlatnim medaljama osvojenim na takmičenjima iz fizike, biologije i istorije.

Od tada do danas, i ja okitio sam mnoge na putu svom. A, dug put – rekoh već – prevalio sam: vojska (Bačka Topola, V.P. 9218) – sex; pos'o – sex; svadbe – sex; rodjendani – sex; razvod – sex; Bože mi oprosti, sahrane – sex; Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem – sex; TV Bingo bez Hazima Begagića – sex; Nedjeljno popodne sa Farukom Čalukom – sex; Dozvolite da se obratimo – sex; Znanje imanje – sex; Pink – sex; sto godina mature - sex; dobro je, više, One... zaustavi se! Ko o čemu – ti – da izvineš - o njemu!

Pa šta?!!
Punoljetan sam. Već po drugi put. Pred zakonom odgovoran za postupke i riječi svoje. Valjda - sto mu usamljenih hotelskih soba! – imam prava reći da volim sex i da - Silom Zamonašen - Ni Hoćeš Li? Ni Možeš Li? – rado sjećam ga se u manastiru ovom?


rashid
Posts: 932
Joined: 02/12/2005 01:21
Location: Sarajevo-Anarhija

Post by rashid » 11/09/2006 09:31

Jel to tebe neko sexualno zlostavljo u mladim danima?

User avatar
OneWhoKnows
Posts: 73
Joined: 26/03/2004 11:46

Post by OneWhoKnows » 11/09/2006 09:51

rashid wrote:Jel to tebe neko sexualno zlostavljo u mladim danima?


Ja povjerih se. Al', ko da shvati...?

Post Reply