Momci nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gabrielo
#151 Re: Momci nakon 25
Muskarac koji u brak stupi prije 30te je budaletina. Toliko.
-
arslanbey
#152 Re: Momci nakon 25
ne bas,,nakon 27 moze u brak rahat,nekkao mi te godine dodju skroz ozbiljne i ne desava se vise nista novo do 40-ihGabrielo wrote:Muskarac koji u brak stupi prije 30te je budaletina. Toliko.
-
Gabrielo
#153 Re: Momci nakon 25
Moze ako je nasao neku od 20 koja isto zeli.arslanbey wrote:ne bas,,nakon 27 moze u brak rahat,nekkao mi te godine dodju skroz ozbiljne i ne desava se vise nista novo do 40-ihGabrielo wrote:Muskarac koji u brak stupi prije 30te je budaletina. Toliko.
-
arslanbey
#154 Re: Momci nakon 25
ja sam 28 cura mi 25,jel moze toGabrielo wrote:Moze ako je nasao neku od 20 koja isto zeli.arslanbey wrote:ne bas,,nakon 27 moze u brak rahat,nekkao mi te godine dodju skroz ozbiljne i ne desava se vise nista novo do 40-ihGabrielo wrote:Muskarac koji u brak stupi prije 30te je budaletina. Toliko.
-
Gabrielo
#155 Re: Momci nakon 25
5 do 10 je neka ideala, ali moze i to proci.
-
yoyo13
#157 Re: Momci nakon 25
ja 33 cura mi 21.....kaze da sam drugi

- JThomas
#158 Re: Momci nakon 25
realno, ona je cura a ti star klipan 
- jao_situacije
#160 Re: Momci nakon 25
meščini da ne žene ne znaju matematiku, svaki je drugi...

-
Gabrielo
#161 Re: Momci nakon 25
Moze se kod ovih do 20 naci onih kojim ces biti prvi.jao_situacije wrote:meščini da ne žene ne znaju matematiku, svaki je drugi...![]()
-
almir90
#163 Re: Momci nakon 25
Uhh, dobro je, na trenutak sam se zabrinuo.hanamontanaa wrote: Ma tek tad zene u tebi vide potencijal
- KPNCTNJAH
#164 Re: Momci nakon 25
Zar nije cilj da joj budes zadnjiGabrielo wrote:
Moze se kod ovih do 20 naci onih kojim ces biti prvi.
- jao_situacije
#165 Re: Momci nakon 25
ma prvi se pamti, ko kaže da ćeš biti zadnjiKPNCTNJAH wrote:Zar nije cilj da joj budes zadnjiGabrielo wrote:
Moze se kod ovih do 20 naci onih kojim ces biti prvi.
uvijek ima razvod
- KPNCTNJAH
#166 Re: Momci nakon 25
Pa koja ti je bolja opcija...
1. Nadjes neku kojoj si prvi, ali te nakon godinu dana veze prevari... raskines ili halalis.. ako halalis, nastavljate vezu i opet te za godinu prevari... raskines ili oprostis.. ako oprostis nikad vise ne saznas da te prevarila, mozda jeste, a mozda fakat i nije... ali prvi si
2. Nadjes neku kojoj si na nekoj 10+ poziciji... ali et' odluci da si ti taj n'akav kojeg je cekala i nikad te ne prevari ako odlucis biti s njom, veza, brak, sve super bude...
Choose your klix
Mortal Kombat
1. Nadjes neku kojoj si prvi, ali te nakon godinu dana veze prevari... raskines ili halalis.. ako halalis, nastavljate vezu i opet te za godinu prevari... raskines ili oprostis.. ako oprostis nikad vise ne saznas da te prevarila, mozda jeste, a mozda fakat i nije... ali prvi si
2. Nadjes neku kojoj si na nekoj 10+ poziciji... ali et' odluci da si ti taj n'akav kojeg je cekala i nikad te ne prevari ako odlucis biti s njom, veza, brak, sve super bude...
Choose your klix
Mortal Kombat
- sadie_forever
#167 Re: Momci nakon 25
Ili mozda bude ovakoKPNCTNJAH wrote:Pa koja ti je bolja opcija...
1. Nadjes neku kojoj si prvi, ali te nakon godinu dana veze prevari... raskines ili halalis.. ako halalis, nastavljate vezu i opet te za godinu prevari... raskines ili oprostis.. ako oprostis nikad vise ne saznas da te prevarila, mozda jeste, a mozda fakat i nije... ali prvi si![]()
![]()
2. Nadjes neku kojoj si na nekoj 10+ poziciji... ali et' odluci da si ti taj n'akav kojeg je cekala i nikad te ne prevari ako odlucis biti s njom, veza, brak, sve super bude...![]()
Choose your klix![]()
Mortal Kombat
1.Njoj si jedini i ona se samo moze zamislit s tobom ujedno si joj najbolji
2.Naucila je da mjenja,nedostaje joj to,,ujedno sjeca se i boljih od tebe
- KPNCTNJAH
#168 Re: Momci nakon 25
Ne ispunjavamo zelje ba
dvije opcije su tu... sta je bitnije.. biti prvi ili biti 'epi zagarantovano, al' et' mozda nekad naletis na nekog ko ce ti reci da je bio s njom prije tebe... 
- ho oponopono
#169 Re: Momci nakon 25
...jebem i tebe i tvoj bioloski sat... 
-
Gabrielo
#170 Re: Momci nakon 25
Vece su sanse da ce ova druga prevariti. Slabo si ti ovo.KPNCTNJAH wrote:Pa koja ti je bolja opcija...
1. Nadjes neku kojoj si prvi, ali te nakon godinu dana veze prevari... raskines ili halalis.. ako halalis, nastavljate vezu i opet te za godinu prevari... raskines ili oprostis.. ako oprostis nikad vise ne saznas da te prevarila, mozda jeste, a mozda fakat i nije... ali prvi si![]()
![]()
2. Nadjes neku kojoj si na nekoj 10+ poziciji... ali et' odluci da si ti taj n'akav kojeg je cekala i nikad te ne prevari ako odlucis biti s njom, veza, brak, sve super bude...![]()
Choose your klix![]()
Mortal Kombat
- KPNCTNJAH
#171 Re: Momci nakon 25
Kojom logikom, svega ti? Recimo da djevojka/zena ima 30 godina, prvi put spavala s momkom u dvadesetoj, nakon toga imala 10 veza od oko godinu dana, nikad nijednog nije prevarila...
Postavih ti dvije opcije, znaci u tom primjeru MORA biti onako kako sam i napisao, to bi ti se desilo.. sta bi izabrao... posto vidim da opet naginjes prema toj kojoj ces biti prvi, da Umetnem dodatne detalje... ta nevina je visa od tebe za 10cm, a ova iskusna je one visine koju smatras idealnom za zenu po tvom ukusu...
Postavih ti dvije opcije, znaci u tom primjeru MORA biti onako kako sam i napisao, to bi ti se desilo.. sta bi izabrao... posto vidim da opet naginjes prema toj kojoj ces biti prvi, da Umetnem dodatne detalje... ta nevina je visa od tebe za 10cm, a ova iskusna je one visine koju smatras idealnom za zenu po tvom ukusu...
Last edited by KPNCTNJAH on 26/04/2015 13:36, edited 1 time in total.
- JThomas
#172 Re: Momci nakon 25
ne pije tu nikakva logika vode. kako ti grah padne.
-
Gabrielo
#173 Re: Momci nakon 25
Pa mislim da je previse da joj deset frajera nije odgovaralo. Znaci da nesto sa njom nije ok.KPNCTNJAH wrote:Kojom logikom, svega ti? Recimo da djevojka/zena ima 30 godina, prvi put spavala s momkom u dvadesetoj, nakon toga imala 10 veza od oko godinu dana, nikad nijednog nije prevarila...
Jako tesko da cu naletiti na 10cm visu. Cure od skoro 2 metra su rijetkost.
-
zippoo87
#174 Re: Momci nakon 25
da se ne lazemo,svi se zele ozeniti i udati,kad tad i imati djecu
zivot i jesu te stvari...ovo ostalo je sve kratkorajno i nebitno
e sada,kod nas ovdje ima puno negativnih faktora,koji zenidbu ne cine nimalo pozeljnom...pa onda svi odugovlacimo a godine se redaju,djece sve manje ,srece sve manje,graje sve manje i tako to
iskreno mislim da djevojke ispod 25 godina nisu zrele za bilo sta a kamoli za brak,ima i tu izuzetaka ali da generalizujem
isto vazi i sada za ove novije generacije...koje se ne bave nicim i samim tim i nemaju nikakva iskustva i nisu nista prosli
sve u svemu...danas je ustvari najteze naci nekoga ko je iole sperman na bilo kakav kompromis...i svi dizu ruke na prvi problem a tako se ne moze ni zabavljati a kamoli u braku ponasati
onda smijesne su mi djevojke koje traze da prilikom ulaska u brak momak MORA sve obezbjediti...valjda takve kontaju udati se i po cijeli dan i dalje visiti na FB
ne znam...ali znam da vrlo rijetko aletim na ozbiljnu djevojku za koju bi pomislio,ova je ok,..moglo bi se sa njom i nesto ozbiljno
zivot i jesu te stvari...ovo ostalo je sve kratkorajno i nebitno
e sada,kod nas ovdje ima puno negativnih faktora,koji zenidbu ne cine nimalo pozeljnom...pa onda svi odugovlacimo a godine se redaju,djece sve manje ,srece sve manje,graje sve manje i tako to
iskreno mislim da djevojke ispod 25 godina nisu zrele za bilo sta a kamoli za brak,ima i tu izuzetaka ali da generalizujem
isto vazi i sada za ove novije generacije...koje se ne bave nicim i samim tim i nemaju nikakva iskustva i nisu nista prosli
sve u svemu...danas je ustvari najteze naci nekoga ko je iole sperman na bilo kakav kompromis...i svi dizu ruke na prvi problem a tako se ne moze ni zabavljati a kamoli u braku ponasati
onda smijesne su mi djevojke koje traze da prilikom ulaska u brak momak MORA sve obezbjediti...valjda takve kontaju udati se i po cijeli dan i dalje visiti na FB
ne znam...ali znam da vrlo rijetko aletim na ozbiljnu djevojku za koju bi pomislio,ova je ok,..moglo bi se sa njom i nesto ozbiljno
- Matzan
#175 Re: Momci nakon 25
Gabrielo wrote:Pa mislim da je previse da joj deset frajera nije odgovaralo. Znaci da nesto sa njom nije ok.KPNCTNJAH wrote:Kojom logikom, svega ti? Recimo da djevojka/zena ima 30 godina, prvi put spavala s momkom u dvadesetoj, nakon toga imala 10 veza od oko godinu dana, nikad nijednog nije prevarila...
Jako tesko da cu naletiti na 10cm visu. Cure od skoro 2 metra su rijetkost.
Možda joj baš odgovara frajer sa ćunom od tačno 11,8 cm.