ja sam uvijek u toplesu, nekada s namjerom da prkosim najboljoj drugarici, a nekeda da joj barim momkanausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:
Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.
Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?
1. Je li u pravu kad kaze da je to nekultura i tvoj bezobrazluk?
ILI JE
2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?
ILI JE
3. Jednostavno samo uzasno netolerantna???
MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
#76 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
- legionarka
nausnice ako tebi odgovara ti sjedi na plazi i gola...
ha ja....ako gospodin ne moze da se kontrolise to je njegov problem (ako je to slucaj)....a drugarica ako je nesigurna, (opet njen problem)...
I ja idem na plazu topless...nema mi nista mrze nego hiljadu i jedna ciza od kupaces kostima poslije suncanja...
amazonka...zar ja tebi ne dadoh savjet...ako si zaboravila, da te napomenem AUTOBAN...imas jezicinu, dusu dao za potkratit...
off topic: zhaba poselamio te ragib

I ja idem na plazu topless...nema mi nista mrze nego hiljadu i jedna ciza od kupaces kostima poslije suncanja...
amazonka...zar ja tebi ne dadoh savjet...ako si zaboravila, da te napomenem AUTOBAN...imas jezicinu, dusu dao za potkratit...
off topic: zhaba poselamio te ragib
-
Como_Sarajevo
#79 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Ma nisi ti netolerantnanausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:
Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.
Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?
1. Je li u pravu kad kaze da je to nekultura i tvoj bezobrazluk?
ILI JE
2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?
ILI JE
3. Jednostavno samo uzasno netolerantna???
- Amazonka27
meni savjet...autobanlegionarka wrote:nausnice ako tebi odgovara ti sjedi na plazi i gola...ha ja....ako gospodin ne moze da se kontrolise to je njegov problem (ako je to slucaj)....a drugarica ako je nesigurna, (opet njen problem)...
off topic: zhaba poselamio te ragib![]()
![]()
-
Zhaba
legionarka wrote:nausnice ako tebi odgovara ti sjedi na plazi i gola...ha ja....ako gospodin ne moze da se kontrolise to je njegov problem (ako je to slucaj)....a drugarica ako je nesigurna, (opet njen problem)...
![]()
-
Zhaba
zarbosmen wrote:Zhaba wrote:legionarka wrote:nausnice ako tebi odgovara ti sjedi na plazi i gola...ha ja....ako gospodin ne moze da se kontrolise to je njegov problem (ako je to slucaj)....a drugarica ako je nesigurna, (opet njen problem)...
![]()
![]()
![]()
samo vi mene zezajte
![]()
pozz i njemu
![]()
![]()
Ragib je ko machija giza![]()
![]()
-
*mima*
Amazonka27 wrote:ja nikog nisam imenovala...tako da si mogao ovo i da iskuliras...bosmen wrote:Stvarno pretjerujesh, ako sam ti rekao da popustish curu ne znaci da me je ona molila.Niti sam ja tebe molio neshto da se razumijemo.Amazonka27 wrote: opet ti mlada !?! onda cemo opet biti bezobrazne, neodgojene, ljubomorne, zavisne...i opet ces moliti pojedine s foruma da nas mole da te popustimo?
Al jok, valja ispast mangup.
Ispadaj ba, niko ti ne brani al nemoj preko mojih ledja molim te.
Jebite se izmedju sebe.
Jer ako se ja budem ukljucivo nece valjat nikom.
Rekoh ti molim te zaobidji mene u svemu tome.
- cica maca
Duusa mojaaa, bila bih pocastvovana da bacis svoj pogled na meneBHG wrote:jos da se nekim dobrim aj-kjuom mozes pohvalit, mozda bi te i pogledo!cica maca wrote:To nausnica planira, ja vec imam stan i buduceg muza ako te zanima i to, a i dobro telo za pokazat, ko ti je kriv sto neces da gledas, ima ko hoceBHG wrote: ma prava si...jos ako si kupila stan u bosmalu...reci nam da znamo i to
I no sikiriki, samo polako i nadji neku koju zelis da gledas![]()
- mema mo
meni ne smeta kad se neko sunca u toplesu, ali eto ja licno ne bih... nisu mi ni prevelike ni premale niti vise ali ipak ne bih
a bila sam u situaciji da moja prijateljica bude u toplesu pred mojim dragim. to nije nista promjenilo 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
a ti mores samo o jednoj stvari?lolita_xx wrote:nausnice blago tebi kad mozes razmisljati o svemu, o stanu, o botoxu, o toplesu
- lolita_xx
mogu da razmisljam o mnogim stvarima, al ovo su stvarno gluposti..karabaja-x wrote:a ti mores samo o jednoj stvari?lolita_xx wrote:nausnice blago tebi kad mozes razmisljati o svemu, o stanu, o botoxu, o toplesu
a zar nije bolje razmisljati i o toj 'jednoj' stvari nego o tome kako ce se ko suncati
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jasta nego bolje, ja samo o tom razmisljamlolita_xx wrote:mogu da razmisljam o mnogim stvarima, al ovo su stvarno gluposti..karabaja-x wrote:a ti mores samo o jednoj stvari?lolita_xx wrote:nausnice blago tebi kad mozes razmisljati o svemu, o stanu, o botoxu, o toplesu
a zar nije bolje razmisljati i o toj 'jednoj' stvari nego o tome kako ce se ko suncati
- lolita_xx
to znamkarabaja-x wrote:jasta nego bolje, ja samo o tom razmisljamlolita_xx wrote:mogu da razmisljam o mnogim stvarima, al ovo su stvarno gluposti..karabaja-x wrote: a ti mores samo o jednoj stvari?
i ja razmisljam o tome kad imam vremena
- lolita_xx
razumjelirajvosa^ wrote:Ja ne bi imao nista protiv da mi curina jaranica bude topless na plazi. Ako covjek ima cvrst karakter uglavnom ce se suncati potrubuske da ne bi slucajno svojim pogledom nju stavio u nezgodan polozaj. Nadam se da se razumjemo.
samo da kazem da ne bih ni isla na plazu sa jaranicom i njenim deckom...
- karabaja-x
ne bi ni jalolita_xx wrote:razumjelirajvosa^ wrote:Ja ne bi imao nista protiv da mi curina jaranica bude topless na plazi. Ako covjek ima cvrst karakter uglavnom ce se suncati potrubuske da ne bi slucajno svojim pogledom nju stavio u nezgodan polozaj. Nadam se da se razumjemo.
samo da kazem da ne bih ni isla na plazu sa jaranicom i njenim deckom...
- karabaja-x
u stvari ja nemam jaranica