MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pinkzelena

#101 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE

Post by pinkzelena »

nausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:

Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.

Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?

1. Je li u pravu kad kaze da je to nekultura i tvoj bezobrazluk?

ILI JE

2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?

ILI JE

3. Jednostavno samo uzasno netolerantna???

Pa,mislim da bih se mogla suzdržati..čak i rizikovati da mi na grudima ostane ćiza,jer bi mi bilo neprijatno iskreno ostati u toplesu ne samo zbog tog muža/momka moje prijateljice,nego i zbog mog momka,zbog moje prijateljice..jednostavno.. osjećala bih se napeto i smatram da to jeste neka vrsta bezobrazluka iako nenamjernog,ali da se djevojka može vala strpiti i ostati u kupaćem ako je u TAKVOM društvu-smatram da može i da bi svakako trebala.
Ako ti se već sunča u toplesu,odeš fino s dragim na malo intimniji dio plaže..što ti je još bolje.. i to je to.
Eh,sad..ovo je moje mišljenje.. dolazila sam u takve situacije i bez obzira koliko mi dobra raja bili,stvarno se nikad ne bih skinula u toples pred prijateljima mog momka,ili pred njima kad su im žene,ili djevojke tu.

I donekle jeste u pravu ovo pod 1.
Ovo pod 2.hmmm...ovo čisto sumnjam da bi jedna djevojka (još pogotovo ako ti je jaranica) mogla pomisliti
Pod 3.nije netolerantna ona,nego si onda ti daleko od dobre prijateljice.. ako sise razbacuješ pred njenim mužem jbg.. jer volim i ja sunce,more,toples.. al ono.. sve ima svoje mjesto
sofist

Post by sofist »

pa gdje si pikzelena, skinuli su ti mrak sa ociju..... :D
Bumbar

#103 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE

Post by Bumbar »

pinkzelena wrote:[

Eh,sad..ovo je moje mišljenje.. dolazila sam u takve situacije i bez obzira koliko mi dobra raja bili,stvarno se nikad ne bih skinula u toples pred prijateljima mog momka,ili pred njima kad su im žene,ili djevojke tu.
nisam mogla izdrzati :lol:...a ako im zene/cure nisu tu???
pinkzelena

#104 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE

Post by pinkzelena »

Bumbar wrote:
pinkzelena wrote:[

nisam mogla izdrzati :lol:...a ako im zene/cure nisu tu???

Shvatila si ti uglavnom na šta ja mislim :oops: :D
Last edited by pinkzelena on 07/10/2007 22:01, edited 1 time in total.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

sofist wrote:pa gdje si pikzelena, skinuli su ti mrak sa ociju..... :D

Jarane,pun mi PP.. :D ...
sofist

Post by sofist »

nema potrebe da pises obadvije recenice. jer ova druga ponistava prvu. :D

ako kazes NIKAD se ne bih skinula u toples pred prijateljima mog momka kad su im žene,ili djevojke tu. to moze da znaci da bi se skinula kad im zene ili djevojke nisu tu :-) :lol:
Last edited by sofist on 07/10/2007 18:30, edited 2 times in total.
sofist

Post by sofist »

pinkzelena wrote:
sofist wrote:pa gdje si pikzelena, skinuli su ti mrak sa ociju..... :D

Jarane,pun mi PP.. :D ...
pa kad si popularna, jarane. :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

sofist wrote:nema potrebe da pises obadvije recenice. jer ova druga ponistava prvu. :D

ako kazes NIKAD se ne bih skinula u toples pred prijateljima mog momka kad su im žene,ili djevojke tu. to moze da znaci da bi se skinula kad im zene ili djevojke nisu tu :-) :lol:

Eh to objasni Bumbaru :D

Sve u svemu..ono..istina je da bi oni voljeli vidjet moje meme :oops: :D .. al jbg..ja sam fina..toples samo daleko od očiju osim onih,koje trebaju da gledaju :D
sofist

Post by sofist »

pinkzelena wrote:
sofist wrote:nema potrebe da pises obadvije recenice. jer ova druga ponistava prvu. :D

Sve u svemu..ono..istina je da bi oni voljeli vidjet moje meme :oops: :D .. al jbg..ja sam fina..toples samo daleko od očiju osim onih,koje trebaju da gledaju :D
to su pravi drugovi. a to da si fina se nekako vidi na prvi pogled. :D

p.s. posalji mi onda meme na pp :D
bubavi

#110 Stvarno

Post by bubavi »

Je neshvatljivo to.
Sramoti se ona koja nije nikad isla na more!
Kad malo cesce odes na more onda je svejedno kako je ko obucen, sa ili bez grudnjaka, topless monokini ili bikini .
Ako smeta nek se odmakne, a da tebi ne sprecaje slobodu i namjeru koju imas da se totalno opustis bez brihe i ono nase primitivno" sta ce ona pomislit, sta ce narod govoriti itd"
A da se plasi da ces njoj muskarca ukrast, onda je skroz bez karaktera, jer propustit svog drugoj, vjerovatno da nema oruzija scim se branit te situacije.
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

I šta sada? Normalno je da odem sa devojkom na more, a da se pored nas švrćka njena drugarica sa sisićima na gotovs. Pa čekajte malo, nije to normalno. Izgleda da je mene vreme pregazilo. Ah vi mladi, čuda pravite.
Bumbar

Post by Bumbar »

pinkzelena wrote:

:lol: ...sto meni da objasnjava...sa prvom si to sve obuhvatila...dodavanje druge vec moze svasta da znaci...kao sto sofist kaze...
Bumbar

Post by Bumbar »

bosmen wrote:
Bumbar wrote:
pinkzelena wrote:

:lol: ...sto meni da objasnjava...sa prvom si to sve obuhvatila...dodavanje druge vec moze svasta da znaci...kao sto sofist kaze...
Ja mislim da ces ti to njoj morati malo podrobnije objasniti ipak :D
nope...poslati je sa onim mojim trofejom na plazu :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

bosmen wrote:
Bumbar wrote:
pinkzelena wrote:

Ja mislim da ces ti to njoj morati malo podrobnije objasniti ipak :D
nope...poslati je sa onim mojim trofejom na plazu :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosmen wrote: Ja mislim da ces ti to njoj morati malo podrobnije objasniti ipak :D

A i ti direktore svakom loncu poklopac.. :-) :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosmen wrote:
pinkzelena wrote:
bosmen wrote: Ja mislim da ces ti to njoj morati malo podrobnije objasniti ipak :D

A i ti direktore svakom loncu poklopac.. :-) :D
Jesam ako si ti lonac :D

Ja mislim da ti misliš da si poklopac.. al jedno je mislit',drugo je.... :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosmen wrote:
pinkzelena wrote:
bosmen wrote: Jesam ako si ti lonac :D

Ja mislim da ti misliš da si poklopac.. al jedno je mislit',drugo je.... :D
...a drugo je poklopit :D Tacno.
A ja mislim da ti mislis da ja mislim da sam ja poklopac a ustvari po srijedi je to da ja mislim da ti mislis da ja mislim da sam to sto ti mislis da nisam a u stvari ja mislim da ti mislis to na osnovu pogresnog razmisljanja.
Rekoh, ako si ti lonac rado cu biti poklopac :D :D :D
Nećemo sad o suđu.. :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosmen wrote: O tome si trebala vodit prije rachuna :D

Prvi si počeo nja nja :oops: :D :D
Felicita

Post by Felicita »

Ma ne znam, neumjesno to skidanje meni..nije to normalno i gotovo, to je meni za nudisticke vala ...ha ja
drmadzija

Post by drmadzija »

Nausnice, evo ti moj odgovor. Ako su (.)(.) mlohave, nije uredu da se skida u topless. Ako nisu mlohave, uredu je. Nadam se da sam ti pomogao.

Sretno
buba

#121 re

Post by buba »

hahahaa... :D :D
Pa ljudi, ova mindja je prava poshast. Gdje god okrenes po forumu, nabasas na neku novu nebulozu :)
Daj bolan, nek admin otvori podforum ''Mindjini Monolozi'', pa cemo svracati tamo kad nam bude do lahke zabave. Mala je nabeshala komentara u mjesec dana, ko da joj je posao ovde..upss..sorry, nije mala, nego starka..pokazala je vec zavidan nivo zrelosti i intelekta. :)
Imam jedan dobar savjet za tebe mindji..Prni bona, opusti se..sve ce ti se samo kazati!

Jedan P.S. obuci i Amazonki
Daj ba cure, pa vi mi izgledate normalne, ne uzimajte malu za ozbiljno, ovo su neke intermezzo trehe..:)
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

drmadzija wrote:Nausnice, evo ti moj odgovor. Ako su (.)(.) mlohave, nije uredu da se skida u topless. Ako nisu mlohave, uredu je. Nadam se da sam ti pomogao.

Sretno
Evo čojek reko u dvije rečenice što vi laprdate na šest strana :-)
obuca

#123 Re: re

Post by obuca »

buba wrote:hahahaa... :D :D
Pa ljudi, ova mindja je prava poshast. Gdje god okrenes po forumu, nabasas na neku novu nebulozu :)
Daj bolan, nek admin otvori podforum ''Mindjini Monolozi'', pa cemo svracati tamo kad nam bude do lahke zabave. Mala je nabeshala komentara u mjesec dana, ko da joj je posao ovde..upss..sorry, nije mala, nego starka..pokazala je vec zavidan nivo zrelosti i intelekta. :)
Imam jedan dobar savjet za tebe mindji..Prni bona, opusti se..sve ce ti se samo kazati!

Jedan P.S. obuci i Amazonki
Daj ba cure, pa vi mi izgledate normalne, ne uzimajte malu za ozbiljno, ovo su neke intermezzo trehe..:)

:lol: :lol: :lol: pa zar ne vidis da se mi zezamo. kakvo ba uzimanje za ozbiljno :lol: :lol: :lol: pozdrav
becu

Post by becu »

Pa nije nesto ni pretjerano erotican taj toples. Uvijek se skine neka stara koka ceske proizvodnje, a na plazi uvijek ima predobrih mladih zena sto ceskih sto domacih koje su u ''gacicama i grudnjaku''. A i povecan je rizik za rak dojke, pa ko ih leprsa na suncu visokog UV indexa, moze uskoro ostati i bez nje.
JEDRILICA

Post by JEDRILICA »

Zanima me sta bi ti nausnice kada bi sjedila na plazi sa momkom a onda dodje njegov prijatelj i hladno skine gace i pocne da se maze kremom za suncanje?

Je li to normalno? :D
Post Reply