nausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:
Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.
Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?
1. Je li u pravu kad kaze da je to nekultura i tvoj bezobrazluk?
ILI JE
2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?
ILI JE
3. Jednostavno samo uzasno netolerantna???
Pa,mislim da bih se mogla suzdržati..čak i rizikovati da mi na grudima ostane ćiza,jer bi mi bilo neprijatno iskreno ostati u toplesu ne samo zbog tog muža/momka moje prijateljice,nego i zbog mog momka,zbog moje prijateljice..jednostavno.. osjećala bih se napeto i smatram da to jeste neka vrsta bezobrazluka iako nenamjernog,ali da se djevojka može vala strpiti i ostati u kupaćem ako je u TAKVOM društvu-smatram da može i da bi svakako trebala.
Ako ti se već sunča u toplesu,odeš fino s dragim na malo intimniji dio plaže..što ti je još bolje.. i to je to.
Eh,sad..ovo je moje mišljenje.. dolazila sam u takve situacije i bez obzira koliko mi dobra raja bili,stvarno se nikad ne bih skinula u toples pred prijateljima mog momka,ili pred njima kad su im žene,ili djevojke tu.
I donekle jeste u pravu ovo pod 1.
Ovo pod 2.hmmm...ovo čisto sumnjam da bi jedna djevojka (još pogotovo ako ti je jaranica) mogla pomisliti
Pod 3.nije netolerantna ona,nego si onda ti daleko od dobre prijateljice.. ako sise razbacuješ pred njenim mužem jbg.. jer volim i ja sunce,more,toples.. al ono.. sve ima svoje mjesto