MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
nausnica
#1 MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
Zelim cuti vasa misljenja:
Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.
Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?
1. Je li u pravu kad kaze da je to nekultura i tvoj bezobrazluk?
ILI JE
2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?
ILI JE
3. Jednostavno samo uzasno netolerantna???
Ukoliko volite biti u toplesu na moru jer obozavate sunce i suncanje, a nadjete se u drustvu najbolje drugarice i njenog momka ili muza, da li se i dalje skinete u toples ili ostanete u oba dijela kupaceg? Napominjem - da odmah usutkam one koji ce pomisliti - ne muntate ga i ne prkosite njoj, fakat samo volite toples, ne skacete okolo, vec samo lezite bez gornjeg dijela.
Sta uradite ukoliko niste samo vas troje, vec i vi budete sa svojim momkom/muzem ili vise ljudi koji nemaju nista protiv vas u toplesu, ali njoj smeta a nece da prizna?
ILI JE
2. Ljubomorna i strah je da joj ne otmes momka/muza STO NEMA VEZE SA ZIVOTOM jer zna da nisi takva ali uvijek je imala strah od preotimanja frajera jer zna ljude kojima se to desilo, dok si ti totalno operisana od toga?
ILI JE
-
kozmopolitanac
#2 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
jednostavno je samo uzasno primitivna.nausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:
ILI JE
ILI JE
-
nausnica
Samo da se zna, sisice su u pitanju, ne sisurine, tako da pri svjedocenju toplesa nemas onaj osjecaj "vidi, ova je gola", nekako je sve to blizu tijela i ne izgleda prosto.
Dakle, nisu to neke grudi od kojih ces pasti na dupe jer je u toplesu, niti ces ih dozivjeti ko prehrambeni proizvod, ono, skladna dvojka je u pitanju.
Moja ili tudja, nisam rekla jer nije ni bitno
Dakle, nisu to neke grudi od kojih ces pasti na dupe jer je u toplesu, niti ces ih dozivjeti ko prehrambeni proizvod, ono, skladna dvojka je u pitanju.
-
obuca
joj ti otvoris temu i kazes nam o svom mat. stanju i o tome kako imas love. sad nam pricas o tijelu
imas brate mili nudisticke plaze pa se skidaj. meni licno je odvratno kad vidim na plazi onako raskreveljenje sise i jos ih namasti a one se razlete lijevo i desno.
imas brate mili nudisticke plaze pa se skidaj. meni licno je odvratno kad vidim na plazi onako raskreveljenje sise i jos ih namasti a one se razlete lijevo i desno.
- Amazonka27
Ja da imam para ko ti...ja bi od sisica napravila sisurine...pa makar morala uzeti stan cija je vrijednost 1m2 manja od 2.500 eURACA
btw sisa je sisa:D
btw sisa je sisa:D
-
kozmopolitanac
ja bas volim male sisice. jos kad izadjes iz vode a bradavice kao metak, mmmmmm....nausnica wrote:Samo da se zna, sisice su u pitanju, ne sisurine, tako da pri svjedocenju toplesa nemas onaj osjecaj "vidi, ova je gola", nekako je sve to blizu tijela i ne izgleda prosto.
-
nausnica
Zamolila bih te, ako je to u tvojim mogucnostima naravno, da manje ismijavas moju situaciju koje nisi svjesna, te zbog toga ispadas i vise nego ohola i bezobrazna. Mozda smo morali prodati kucu, bastu i zemlju u kojoj smo zivjeli cijeli zivot u gradu Sarajevu, jer je Zavod za Urbanistiku nase drage i mile drzave odlucio da tu treba proci dobar dio autoputa (najvise kroz dnevni boravak, moju sobu i spavacu sobu mojih roditelja, od kojih je samo slabiji pol jos uvijek ziv), tako da ono sto su moji preci stoljecima, a do nedavno i moji gradili, mjesto gdje sam rasla, ucila, skakutala, i bila voljena, sad je samo dio proslosti...Amazonka27 wrote:Ja da imam para ko ti...ja bi od sisica napravila sisurine...pa makar morala uzeti stan cija je vrijednost 1m2 manja od 2.500 eURACA![]()
Upravo smo bez krova nad glavom i zivimo ko podstanari (da li si uopce svjesna koji je to sok nakon svoje kuce, baste i zemljista?!), a umjesto da prihvatimo stanove koje nam oni ponudise u razmjenu (ne zelis da cujes gdje, vjeruj mi
Nadam se da si sad mirna i zadovoljna, te da nemas vise potrebu da me cimas kako ti se digne.
- Amazonka27
jah... 
odgovorih ti na sve ovo jer si mi poslala ovakav pp.
odgovorih ti na sve ovo jer si mi poslala ovakav pp.
- Amazonka27
pa kontam kolik je curi tesko...kupuje stan u bosmalu...i planira jos ulziti u nekretnine koje bi rentala...i kako skakuce u toplesu pred momkom svoje haverice ...
jeben je ovaj zivot...
jeben je ovaj zivot...
-
nausnica
Obuco, molim te vodi racuna gdje smo i sta smo i dokle smo, i sta uopste napisem. Opet poletis na prvu da osudjujes bez razloga, umjesto da procitas sve sto napisem bas da ne bi doslo takvih opaski
De malo... i ja sam od krvi i mesa.
De malo... i ja sam od krvi i mesa.
-
Leonid Breznjev
ovdje dolazi do opasnog takarenja........ uocljivo je.....
-
nausnica
Evo primjera ucenika koji trci pred rudu i koji si daje za pravo da zlocesto komentarise, a ne uradi zadacu koja se sastojala od jedne jedine recenice koju treba procitati pazljivo, jer je receno da sebi kupujem "sladak jednosoban stancic" a ostalo ulazem u stan (JEDAN, dakle) koji hocu da rentam, a kasnije i da prodam (Bosmal ili vidjecemo vec gdje). To su sve pare. Bez kinte sam ko i ti. Ali bar imam izbor da ulozim u sto bolju investiciju, a to je svakako stan (JEDAN) koji cu nadam se moci obrtati.Amazonka27 wrote:pa kontam kolik je curi tesko...kupuje stan u bosmalu...i planira jos ulziti u nekretnine koje bi rentala...
-
nausnica
zena21 wrote:nausnice... ja ti predlazem da kad budes kupovala stan... izaberes onaj na vrhu... s bazenom... pa onda nemoj ni gace oblaciti... suncaj se do mile volje... a prijateljicu i momka joj u nje ne pustaj u kucu
(nisam nikad rekla o kome se radi, i nije ni bitno jesi li ti, ja ili neko treci u pitanju)
A ne bi bilo lose suncati se na vrhu zgrade s bazenom...uh draga....
-
obuca
minnela slazemo se za toples
to sam ja nausnice i rekla. ne osudujem ali nek ide na nudisticku.
nausnice zasto se ti ovdje pravdas sta si htjela, kontala, uradila, bila itd.
uzmi lovu i radi sta hoces. raja je pocela okretat na zezu a ti shvatas ozbiljno. sretno ti sta god odlucila i kupila.
to sam ja nausnice i rekla. ne osudujem ali nek ide na nudisticku.
nausnice zasto se ti ovdje pravdas sta si htjela, kontala, uradila, bila itd.
uzmi lovu i radi sta hoces. raja je pocela okretat na zezu a ti shvatas ozbiljno. sretno ti sta god odlucila i kupila.
- floki
#24 Re: MOMAK/MUZ NAJBOLJE DRUGARICE
kozmopolitanac wrote:jednostavno je samo uzasno primitivna.nausnica wrote:Zelim cuti vasa misljenja:
ILI JE
ILI JE
po čemu je to primitivnost
Mislim da ako već ima neki kodeks oblačenja u javnosti , a odnosi se na suknje ,majice , hlače , košulje, odijela i srodno, ponajmanje želim da hodam u toplesu pred svijetom koji je obučen u sve dijelove kupaćeg kostima.
Isto tako bi mi smetalo da neko u mom društvu izofira svoje atribute pa bila ona ili on moj rod rođeni, ne iz razloga da mi/njoj ili njemu otimam i i preotimam deča/muža/ ili djevojku/suprugu.
Ako želim tako nešto uraditi , otići ću brate mili na mjesto gdje je predviđeno za to.
Pritom ne mislim da sam ograničena i da radim samo onako kako mi je propisano, ali je to stvar do rezona osobe.
- Dori
Iskreno, ako smo momak i ja na plazi, a ti kao "moja jaranica" tu u toplesu, to bi ti bio zadnji put da si s nama na plazi....Bez ikakve "ljubomore" i "straha"....Jednostavno to je za mene nekultura, jer prva ja ne zelim gledati svoje jaranice polugole....Nemam nista protiv toplesa i nudizma (imam par dobrih prijatelja koji su nudisti), ali imaju mjesta za to....I onda su svi gologuzi ili niko. Ovako bi te zamolila da navuces taj grudnjak (bez obzira kolike su), jer neke stvari su ipak privatne i trebale bi ostati unutar kuce....
Evo kontra pitanje, sta bi ti u takvoj situaciji?
Evo kontra pitanje, sta bi ti u takvoj situaciji?