Malo sam skepticna po pitanju slavlja momacke veceri u Bosni.
Nekako mi je pravo truba se zapit do besvijesti, otic u krevet sa nekom kuravom od koje samo bolest mozes pokupit i to ti je pocetak bracnog zivota.. Ma nema sta.. za 'pozelit'....
ja kazem isto. najbolje je na kuglanjemojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
Nekako mi je pravo truba se zapit do besvijesti, otic u krevet sa nekom kuravom od koje samo bolest mozes pokupit i to ti je pocetak bracnog zivota.. Ma nema sta.. za 'pozelit'....![]()
![]()
Oprosti ali sad cu ispasti pravo bezobrazna i krajnje sa predrasudama ali ja takvim zenama a ni muskarcima ne vjerujem da li je bas zdrav/a..kinte_kunte wrote:*********************************************mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
Nekako mi je pravo truba se zapit do besvijesti, otic u krevet sa nekom kuravom od koje samo bolest mozes pokupit i to ti je pocetak bracnog zivota.. Ma nema sta.. za 'pozelit'....![]()
![]()
no kiss
no touch
wear rubber
ove su ciste namirisane, pa nebi mu valjda doveli onu iz rajlovca
mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
![]()
Eh ja sam cula,veze su znale pucati radi toga, zato kazem pamet u glavu, nek taj koji organizuje momacko vece dobro skonta sta ce i kako ce organizovati, jer ako se mladozenja izjasnio da ne zeli striptiz i kurve onda neka postuje njegovu zelju, medjutim ako on zeli takvo momacko vece ja bih se zapitala da sam na njegovom mjestu da li je brak za mene..amalia wrote:mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
![]()
, u krevet? Kakve su kod vas momacke veceri? Ja koliko znam, sve se zavrsava na striptizu, jos nikad nisam cula da je neko nakon svoje momacke veceri zavrsio u krevetu s nekom prostitutkom
![]()
Muskarci koji su uopste u stanju spavati s prostitutkom su mi : smajlikojipovraca:
Otiđite na cajke s nekim sisatim curicama i napijte se ko svinje.goropadnik wrote:ajd pomozite malo, veceras u jednom malom kaficu ce se skupiti manja grupa ljudi ( 10-ak) i imamo zelju da iznenadimo buduceg mladozenju, al smo malo kratki s idejama oko iznenadjenja (bez kurvi i striptizeta, molim), pa bih vas zamolio ako imate kakvih ideja da kazete, jer ja sam jutros stvarno zablokiran i nemam inspiracije![]()
Hvala
incognito071 wrote:odoh s ove teme...
ovdje se spava s prostitutkama![]()
Sto bjezisincognito071 wrote:odoh s ove teme...
ovdje se spava s prostitutkama![]()
pa nemora bas momacko vece zavrsiti u striptizu ili kod kurve, ... ako se do braka nije dosta izkurvo ili slicno, onda je premlad za brak !!!mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
![]()
Eh tako razmisljaju zreli ljudi, ali posto se kod nas svi zene sa 20 i kusur a obicno ne izivljeni ne znam.. Ne poznajem momka ali kazem vecina ih poleti u brak a ne znaju ni sta to znaciEme wrote:pa nemora bas momacko vece zavrsiti u striptizu ili kod kurve, ... ako se do braka nije dosta izkurvo ili slicno, onda je premlad za brak !!!mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
![]()
meni je momacko vece vise u simbolu, ulazis u novu etapu zivota, koja nemora biti losija od dosadasnje !i to cemo da nazdravimo, bez kurve i bez striptiza !!!
vjesticanametli wrote:ma jok on ne spava on je vazda budan![]()
![]()
![]()
![]()
zumke ce nas streljat
![]()
mojgrad wrote:Eh tako razmisljaju zreli ljudi, ali posto se kod nas svi zene sa 20 i kusur a obicno ne izivljeni ne znam.. Ne poznajem momka ali kazem vecina ih poleti u brak a ne znaju ni sta to znaciEme wrote:pa nemora bas momacko vece zavrsiti u striptizu ili kod kurve, ... ako se do braka nije dosta izkurvo ili slicno, onda je premlad za brak !!!mojgrad wrote:E da u Bosni postoje klubovi (legalni) i profesionalni koji daju entertainment u stilu striptiza ja bi to vec i mogla predloziti, ali posto je kod nas sve (te vrste) ilegala i Bog zna na sta se mozes navuci bolje biti bilo da se klonis kurvi.. Posebno pod dejstvom alkohola.
![]()
meni je momacko vece vise u simbolu, ulazis u novu etapu zivota, koja nemora biti losija od dosadasnje !i to cemo da nazdravimo, bez kurve i bez striptiza !!!
vjesticanametli wrote:a on nek peva ich bin bereit es ist zeit .....pa onda nek preĐŽe na onu od ramstajna bück dich
a na kraju oboje pjevaju:madner wrote:vjesticanametli wrote:a on nek peva ich bin bereit es ist zeit .....pa onda nek preĐŽe na onu od ramstajna bück dich![]()
Ima i ona
Lass uns Leiden