Hvala
momacko vece
-
goropadnik
#1 momacko vece
ajd pomozite malo, veceras u jednom malom kaficu ce se skupiti manja grupa ljudi ( 10-ak) i imamo zelju da iznenadimo buduceg mladozenju, al smo malo kratki s idejama oko iznenadjenja (bez kurvi i striptizeta, molim), pa bih vas zamolio ako imate kakvih ideja da kazete, jer ja sam jutros stvarno zablokiran i nemam inspiracije
Hvala
Hvala
- semmy
#2 Re: momacko vece
dobro ti covjek rece, to onda nije momacko nego obican izlazak 
- jazzer
#4 Re: momacko vece
A da vam bude bar malo zanimljivije mozete pogledati neku utakmicu ili odigrati partiju remija.. 
- vjesticanametli
#5 Re: momacko vece
a najvam je bolje igrat clovek ne jezi se jer ce se mladi igrat otog s mladom poslje 
-
amalia
#6 Re: momacko vece
E, ove danasnje omladine. Kad se samo sjetim djevojackih veceri iz mog vremena (a kazu da ni momacke nisu bile nista bolje)....
Ja mislim da vam je najbolje otici na koncert sarajevske filharmonije
Ja mislim da vam je najbolje otici na koncert sarajevske filharmonije
- vjesticanametli
#7 Re: momacko vece
nego autore teme bjez ti ovdale mi cemo tebe samo pokvarit

- madner
#8 Re: momacko vece
Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu. 
-
amalia
#9 Re: momacko vece
Fakat. Stvarno dajemo dobar primjer ovim omladincimavjesticanametli wrote:nego autore teme bjez ti ovdale mi cemo tebe samo pokvarit![]()
- vjesticanametli
#10 Re: momacko vece
ma nije amalia tako
pa gori su od nas
ovo on glumata lafo bez koka da festaju ma daaaaaaaaaaaaj 
garant mlada foruma pa mu saljite prijedloge na pipi
-
amalia
#11 Re: momacko vece
Dobra tema za zachatravanje!vjesticanametli wrote:ma nije amalia takopa gori su od nas
Nego, gdje nestade onaj s taksijem? Ne mogu da nadjem temu, a bila je pravo pogodna za prepucavanje tipa mi-vi-oni. Odnosno novo poluvrijeme utakmice Dijaspora - Domaci.
- vjesticanametli
#12 Re: momacko vece
to pitaj anam njiha
i ja posla napisat da je mozda taxi driver trebo da se naguzi al nema teme 
- madner
#13 Re: momacko vece
Ma covjek organizovao glavno i sad pita ima li jos kakvih prijedloga.vjesticanametli wrote:ma nije amalia takopa gori su od nas
-
amalia
#14 Re: momacko vece
Ovo nistu cista posla, sad bi na podforumu Muzika rekli da je tu Rizzo Ruza upetljao prstevjesticanametli wrote:to pitaj anam njihai ja posla napisat da je mozda taxi driver trebo da se naguzi al nema teme
- vjesticanametli
#15 Re: momacko vece
ovo je postena kutja i sve su haman cista posla
sve fini insani 
-
Eme
#16 Re: momacko vece
e ovako je moje momacko vece prosla, ... po svajcarskom sistemu, ...madner wrote:Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu.
nasli smo se u nekom kaficu, nas je isto bilo 10-ak momaka.
kao prvo su napunili sank sa razlicitim rakijama, jägermeisterima, i jos cudnim stvarima, ...
uz to je pocela prva igrica, ... kum vadi papir sa nekoliko pitanja, koje je moja cura, danas zena, odgovorila, na svako pitanje imas 3 odgovora njena, ... multiple choice, ... za svaki pogresni odgovor, moras popiti nesto sa sanka, ... vjeruj mi, poslje ove igrice bio sam jako opusten, ... a i sank je bio prazan, ...
onda su me natjerali da obucem neki plavi overall (radni kombinizon), na kojem je bilo oko 10 mojih slika naljepljeni. uz to su mi jos stavili neki konopac oko vrata na kojem je bilo 10 razlicitih keksova, sada sam morao po gradu traziti cure, koje hoce da kupe jednu sliku od mene za marku ili dvije, ... i svaka koja se odluci da kupi sliku, dobije makaze i mora izrezati sliku, a slike su pretezno u doljnem djelu tjela bile naljepljene, poslje toga mora staviti ruke na leda, i pokusati usnama skinuti keks sa konopca, ... a tu ga slikajte kad skidaju keks usnama, i pokazite slike poslje curi !!! ... to je show !!! osim ako je jako ljubomorna, nemojte pokazivati slike !!!
to je sve odvijalo do ponoci, i poslje toga smo nastavili slaviti u razlicitim klubovima, ... aaaaaaooooooooouuuuuuuuuuuuuuuu do 6 sati, ...
-
incognito071
#17 Re: momacko vece
Evo ideje: nazovete mu svi Basum sagosum i razgulite kuci;)
vjestice hau du ju du:)
vjestice hau du ju du:)
- vjesticanametli
#18 Re: momacko vece
oooooooooo ko doso ko doso fajn tenkiju
ti bio u sa
ili ces 
ti bio u sa
- madner
#19 Re: momacko vece
Vidim male razlike, ali sistem je definitivno isti. *izostavi se tacan odgovor sa spiska*Eme wrote:e ovako je moje momacko vece prosla, ... po svajcarskom sistemu, ...madner wrote:Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu.
kao prvo su napunili sank sa razlicitim rakijama, jägermeisterima, i jos cudnim stvarima, ...
uz to je pocela prva igrica, ... kum vadi papir sa nekoliko pitanja, koje je moja cura, danas zena, odgovorila, na svako pitanje imas 3 odgovora njena, ... multiple choice, ... za svaki pogresni odgovor, moras popiti nesto sa sanka, ... vjeruj mi, poslje ove igrice bio sam jako opusten, ... a i sank je bio prazan, ...![]()
onda su me natjerali da obucem neki plavi overall (radni kombinizon), na kojem je bilo oko 10 mojih slika naljepljeni. uz to su mi jos stavili neki konopac oko vrata na kojem je bilo 10 razlicitih keksova, sada sam morao po gradu traziti cure, koje hoce da kupe jednu sliku od mene za marku ili dvije, ... i svaka koja se odluci da kupi sliku, dobije makaze i mora izrezati sliku, a slike su pretezno u doljnem djelu tjela bile naljepljene, poslje toga mora staviti ruke na leda, i pokusati usnama skinuti keks sa konopca, ... a tu ga slikajte kad skidaju keks usnama, i pokazite slike poslje curi !!! ... to je show !!! osim ako je jako ljubomorna, nemojte pokazivati slike !!!
to je sve odvijalo do ponoci, i poslje toga smo nastavili slaviti u razlicitim klubovima, ... aaaaaaooooooooouuuuuuuuuuuuuuuu do 6 sati, ...
Samo ko je rekao da se smije desifrovat
-
incognito071
#20 Re: momacko vece
krajem mjeseca cu, poslovno..
-
mamica papucarka
#21 Re: momacko vece
hahah, odlicnoEme wrote:e ovako je moje momacko vece prosla, ... po svajcarskom sistemu, ...madner wrote:Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu.
uz to je pocela prva igrica, ... kum vadi papir sa nekoliko pitanja, koje je moja cura, danas zena, odgovorila, na svako pitanje imas 3 odgovora njena, ... multiple choice, ... za svaki pogresni odgovor, moras popiti nesto sa sanka, ... vjeruj mi, poslje ove igrice bio sam jako opusten, ... a i sank je bio prazan, ...![]()
mog muza su vodili na kuglanje. Tako su barem meni rekli
- madner
#22 Re: momacko vece
Garantmamica papucarka wrote:hahah, odlicno![]()
![]()
![]()
mog muza su vodili na kuglanje. Tako su barem meni rekli![]()
![]()
-
GianFranco
#23 Re: momacko vece
Ja mislim da tvoj prijatelj treba provesti momačko veče sa nama koji smo u braku 7 do 10 godina.
Otkrićemo mu taaajnuuuu......... Neće se ni oženiti.
Otkrićemo mu taaajnuuuu......... Neće se ni oženiti.
- vjesticanametli
#24 Re: momacko vece
tajnu o zeljaniku jel

-
amalia
#25 Re: momacko vece
Ti stvarno rjesila momka da pokvaris? Ccccccvjesticanametli wrote:tajnu o zeljaniku jel![]()
![]()