momacko vece

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

goropadnik

#1 momacko vece

Post by goropadnik »

ajd pomozite malo, veceras u jednom malom kaficu ce se skupiti manja grupa ljudi ( 10-ak) i imamo zelju da iznenadimo buduceg mladozenju, al smo malo kratki s idejama oko iznenadjenja (bez kurvi i striptizeta, molim), pa bih vas zamolio ako imate kakvih ideja da kazete, jer ja sam jutros stvarno zablokiran i nemam inspiracije :sad:
Hvala
semmy

#2 Re: momacko vece

Post by semmy »

dobro ti covjek rece, to onda nije momacko nego obican izlazak :D
goropadnik

#3 Re: momacko vece

Post by goropadnik »

hvala ti :D
jazzer

#4 Re: momacko vece

Post by jazzer »

A da vam bude bar malo zanimljivije mozete pogledati neku utakmicu ili odigrati partiju remija.. :D
vjesticanametli

#5 Re: momacko vece

Post by vjesticanametli »

a najvam je bolje igrat clovek ne jezi se jer ce se mladi igrat otog s mladom poslje :D
amalia

#6 Re: momacko vece

Post by amalia »

E, ove danasnje omladine. Kad se samo sjetim djevojackih veceri iz mog vremena (a kazu da ni momacke nisu bile nista bolje).... :D :D :D

Ja mislim da vam je najbolje otici na koncert sarajevske filharmonije :D
vjesticanametli

#7 Re: momacko vece

nego autore teme bjez ti ovdale mi cemo tebe samo pokvarit :lol: :lol:
madner

#8 Re: momacko vece

Post by madner »

Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu. :D
amalia

#9 Re: momacko vece

Post by amalia »

vjesticanametli wrote:nego autore teme bjez ti ovdale mi cemo tebe samo pokvarit :lol: :lol:
Fakat. Stvarno dajemo dobar primjer ovim omladincima :lol:
vjesticanametli

#10 Re: momacko vece

ma nije amalia tako :D pa gori su od nas :lol: ovo on glumata lafo bez koka da festaju ma daaaaaaaaaaaaj :D

garant mlada foruma pa mu saljite prijedloge na pipi :lol:
amalia

#11 Re: momacko vece

Post by amalia »

vjesticanametli wrote:ma nije amalia tako :D pa gori su od nas :lol: ovo on glumata lafo bez koka da festaju ma daaaaaaaaaaaaj :D

Dobra tema za zachatravanje!

Nego, gdje nestade onaj s taksijem? Ne mogu da nadjem temu, a bila je pravo pogodna za prepucavanje tipa mi-vi-oni. Odnosno novo poluvrijeme utakmice Dijaspora - Domaci.
vjesticanametli

#12 Re: momacko vece

to pitaj anam njiha :lol: i ja posla napisat da je mozda taxi driver trebo da se naguzi al nema teme :sad:
madner

#13 Re: momacko vece

Post by madner »

vjesticanametli wrote:ma nije amalia tako :D pa gori su od nas :lol: ovo on glumata lafo bez koka da festaju ma daaaaaaaaaaaaj :D

Ma covjek organizovao glavno i sad pita ima li jos kakvih prijedloga. :D
amalia

#14 Re: momacko vece

Post by amalia »

vjesticanametli wrote:to pitaj anam njiha :lol: i ja posla napisat da je mozda taxi driver trebo da se naguzi al nema teme :sad:
Ovo nistu cista posla, sad bi na podforumu Muzika rekli da je tu Rizzo Ruza upetljao prste :D
vjesticanametli

#15 Re: momacko vece

ovo je postena kutja i sve su haman cista posla :D sve fini insani :D
Eme

#16 Re: momacko vece

Post by Eme »

madner wrote:Odigrajte turnir saha, po svajcarskom sistemu. :D
e ovako je moje momacko vece prosla, ... po svajcarskom sistemu, ...

nasli smo se u nekom kaficu, nas je isto bilo 10-ak momaka.
kao prvo su napunili sank sa razlicitim rakijama, jägermeisterima, i jos cudnim stvarima, ...
uz to je pocela prva igrica, ... kum vadi papir sa nekoliko pitanja, koje je moja cura, danas zena, odgovorila, na svako pitanje imas 3 odgovora njena, ... multiple choice, ... za svaki pogresni odgovor, moras popiti nesto sa sanka, ... vjeruj mi, poslje ove igrice bio sam jako opusten, ... a i sank je bio prazan, ... :-)
onda su me natjerali da obucem neki plavi overall (radni kombinizon), na kojem je bilo oko 10 mojih slika naljepljeni. uz to su mi jos stavili neki konopac oko vrata na kojem je bilo 10 razlicitih keksova, sada sam morao po gradu traziti cure, koje hoce da kupe jednu sliku od mene za marku ili dvije, ... i svaka koja se odluci da kupi sliku, dobije makaze i mora izrezati sliku, a slike su pretezno u doljnem djelu tjela bile naljepljene, poslje toga mora staviti ruke na leda, i pokusati usnama skinuti keks sa konopca, ... a tu ga slikajte kad skidaju keks usnama, i pokazite slike poslje curi !!! ... to je show !!! osim ako je jako ljubomorna, nemojte pokazivati slike !!!

to je sve odvijalo do ponoci, i poslje toga smo nastavili slaviti u razlicitim klubovima, ... aaaaaaooooooooouuuuuuuuuuuuuuuu do 6 sati, ... :zzzz:
incognito071

#17 Re: momacko vece

Post by incognito071 »

Evo ideje: nazovete mu svi Basum sagosum i razgulite kuci;)

vjestice hau du ju du:)
vjesticanametli

#18 Re: momacko vece

oooooooooo ko doso ko doso fajn tenkiju :)

ti bio u sa :D ili ces :)
madner

#19 Re: momacko vece

Post by madner »

Eme wrote:

kao prvo su napunili sank sa razlicitim rakijama, jägermeisterima, i jos cudnim stvarima, ...
uz to je pocela prva igrica, ... kum vadi papir sa nekoliko pitanja, koje je moja cura, danas zena, odgovorila, na svako pitanje imas 3 odgovora njena, ... multiple choice, ... za svaki pogresni odgovor, moras popiti nesto sa sanka, ... vjeruj mi, poslje ove igrice bio sam jako opusten, ... a i sank je bio prazan, ... :-)
onda su me natjerali da obucem neki plavi overall (radni kombinizon), na kojem je bilo oko 10 mojih slika naljepljeni. uz to su mi jos stavili neki konopac oko vrata na kojem je bilo 10 razlicitih keksova, sada sam morao po gradu traziti cure, koje hoce da kupe jednu sliku od mene za marku ili dvije, ... i svaka koja se odluci da kupi sliku, dobije makaze i mora izrezati sliku, a slike su pretezno u doljnem djelu tjela bile naljepljene, poslje toga mora staviti ruke na leda, i pokusati usnama skinuti keks sa konopca, ... a tu ga slikajte kad skidaju keks usnama, i pokazite slike poslje curi !!! ... to je show !!! osim ako je jako ljubomorna, nemojte pokazivati slike !!!

to je sve odvijalo do ponoci, i poslje toga smo nastavili slaviti u razlicitim klubovima, ... aaaaaaooooooooouuuuuuuuuuuuuuuu do 6 sati, ... :zzzz:
Vidim male razlike, ali sistem je definitivno isti. *izostavi se tacan odgovor sa spiska*
Samo ko je rekao da se smije desifrovat :D
incognito071

#20 Re: momacko vece

Post by incognito071 »

krajem mjeseca cu, poslovno..
mamica papucarka

#21 Re: momacko vece

Post by mamica papucarka »

Eme wrote:

hahah, odlicno :lol: :lol: :lol:
mog muza su vodili na kuglanje. Tako su barem meni rekli :lol: :lol: :lol:
madner

#22 Re: momacko vece

Post by madner »

mamica papucarka wrote:hahah, odlicno :lol: :lol: :lol:
mog muza su vodili na kuglanje. Tako su barem meni rekli :lol: :lol: :lol:
Garant :D
GianFranco

#23 Re: momacko vece

Post by GianFranco »

Ja mislim da tvoj prijatelj treba provesti momačko veče sa nama koji smo u braku 7 do 10 godina.
Otkrićemo mu taaajnuuuu......... Neće se ni oženiti.
vjesticanametli

#24 Re: momacko vece

tajnu o zeljaniku jel :lol: :lol: :lol:
amalia

#25 Re: momacko vece

Post by amalia »

vjesticanametli wrote:tajnu o zeljaniku jel :lol: :lol: :lol:
Ti stvarno rjesila momka da pokvaris? Cccccc :D :D
Post Reply