Od novih auta sam vidio onog clia grandtour koji mi se svidja dizajnom, ali ne kupujem novo auto, vec neki karavan 2006-u, dizel do 15tak milja.
Hvala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Qler wrote:mercedes C klasa. Meni je prelijepa.

jel to cemu valja? podsjeca me na sibere na starijim autima.HAVANA wrote:Da
tripioce wrote:da, alfa je bas lijepa. ali za talijana dati 15k? hm... (bez uvrede fiatistima)
pogledat cu ove druge koje ste spomenuli
Alfa 156 SW facelift,prelijep auto,mozda i naljepsi karavan u klasi,u kombinaciji sa jtd motorom nema fule,pusti te suplje price za italijana da das 15 000Km ili eura ,ako tako razmisljas onda kupi golfa IV karavan,on ti je onako prelijep auto,momacki pravo,u skladu sa tvojim godinama......HAVANA wrote:tripioce wrote:da, alfa je bas lijepa. ali za talijana dati 15k? hm... (bez uvrede fiatistima)
Prijatelju moj,alfa 156 jtd 85 kw ako nadješ za te pare a da je 2004,2005g to je fantastičan auto.
Za te pare nemaš šta bolje kupiti a da je ljepše,bolje za voziti a momačko.
POTPIS!!! Ne kontam nikako ove price "dati 15 000km za italijana"! Kupis onda Golfa i jos ako je tdi,a ne daj moze DI crveno,bices glavni u mahali! Bez uvrede vw fanovima! P.S. alfa je ova prelijepa i kao karavan,ali tesko da se moze naci za te pare! Pozzz...citroen wrote:Alfa 156 SW facelift,prelijep auto,mozda i naljepsi karavan u klasi,u kombinaciji sa jtd motorom nema fule,pusti te suplje price za italijana da das 15 000Km ili eura ,ako tako razmisljas onda kupi golfa IV karavan,on ti je onako prelijep auto,momacki pravo,u skladu sa tvojim godinama......HAVANA wrote:tripioce wrote:da, alfa je bas lijepa. ali za talijana dati 15k? hm... (bez uvrede fiatistima)
Prijatelju moj,alfa 156 jtd 85 kw ako nadješ za te pare a da je 2004,2005g to je fantastičan auto.
Za te pare nemaš šta bolje kupiti a da je ljepše,bolje za voziti a momačko.![]()
![]()

Ti ko Alisa u zemlji cuda. Subaru je mrak ali covjek trazi dizlu koji nece kostat vise od 15 000 do 2006godista.Macak U Cizmama wrote:SUBARU !!!
Ubilo se za Bosne ! Pogon na 4 tocka , 4WD, bas momacki, bokser disel motor ( ako ces disel) , nema mu premca , auto koje se na zna pokvariti. Cjena pristojana, mozda cak malo podcjenjen, Potrazite Subaru na Google pa pogledajte. Moj favorit za sljedece auto ( sad vozim Toyotu).

Super vozilica , samo jesi li provjerio koliko taj Subaru trosi . Potrosnja ima je mana i ovaj brand se smatra "rastrosnim" cak i za Sjeverno Americke standarde . Ona Mazda na vrhu je takoder stari model , nova mazda jeMacak U Cizmama wrote:SUBARU !!!
Ubilo se za Bosne ! Pogon na 4 tocka , 4WD, bas momacki, bokser disel motor ( ako ces disel) , nema mu premca , auto koje se na zna pokvariti. Cjena pristojana, mozda cak malo podcjenjen, Potrazite Subaru na Google pa pogledajte. Moj favorit za sljedece auto ( sad vozim Toyotu).
Jaro ja ne znam sta svi spominju Alfu 156, ali ocito niko nikad nije vidio koliki je gjepek u toj Ali.tripioce wrote:Uzimam novo auto, a godine pritisle () pa razmisljam o karavanu. Kako sam uvijek bio ljubitelj auta s 3 vrata (momacka auta
), zanima me postoji li ijedan karavan da je lijep? Zar svi moraju izgledati kao moskvici iz '65e
.
Od novih auta sam vidio onog clia grandtour koji mi se svidja dizajnom, ali ne kupujem novo auto, vec neki karavan 2006-u, dizel do 15tak milja.
Hvala