Doktori su uradili sve sto su mogli, sada je sve u Bozijim rukama. Pomolimo se za Aminino zdravlje!
http://minka.blogger.ba/
Molitva za Aminu
- Bljuzgo
Zapis Moj o Meni
"Ja nisam žrtva. Ja sam borac.
Ja ne odustajem.
Ukoliko postoji i najmanja sansa ja cu pokusati.."
Amina, 2004. god
-----------
22 decembra navrsila su se 7 mjeseca od smrti nase Amine. ***
22. Decembra, datum koji znači da su 7 mjeseca prošla kako je preselila na ahiret naša draga Amina.
Prije 3 mjeseca je prosao i posljednji sastanak na projektu PROMISE i s tugom smo se sjećale Amine.
Bolna je spoznaja da je zaista nema, a divne uspomene nas vezuju za Aminu. Njena radost zbog dolazaka u Sarajevo na naše sastanke, radost zbog putovanja u Berlin, sva naša druženja i razumijevanja su se osjećala i danas.
Želimo je vječno zadržati u takvoj uspomeni i želimo joj uz naše molitve, kako svaka od nas moli dragog Boga, da joj podari lijepi džennet.

Al Fatiha ..

"Ja nisam žrtva. Ja sam borac.
Ja ne odustajem.
Ukoliko postoji i najmanja sansa ja cu pokusati.."
Amina, 2004. god
-----------
22 decembra navrsila su se 7 mjeseca od smrti nase Amine. ***
22. Decembra, datum koji znači da su 7 mjeseca prošla kako je preselila na ahiret naša draga Amina.
Prije 3 mjeseca je prosao i posljednji sastanak na projektu PROMISE i s tugom smo se sjećale Amine.
Bolna je spoznaja da je zaista nema, a divne uspomene nas vezuju za Aminu. Njena radost zbog dolazaka u Sarajevo na naše sastanke, radost zbog putovanja u Berlin, sva naša druženja i razumijevanja su se osjećala i danas.
Želimo je vječno zadržati u takvoj uspomeni i želimo joj uz naše molitve, kako svaka od nas moli dragog Boga, da joj podari lijepi džennet.

Al Fatiha ..