ma sad cu vam ja nesto reci (tajna)...sesalmir wrote:Studiram farmaciju pa znam da su ovakve stvari uglavnom neciji magistarski, doktorski ili sta li vec, rad koji se radi na ingebu, sto izgleda kod tebe nije slucaj, a nemam namjeru ucestvovati jer mi se ne svidja koncept u kojem se jos vise produbljuje sveprisutna izdjeljenost medju nama. Pa ce biti vidi ti glave prava bosnjacka, vidi ti prstiju ko kod hrvata, ili ti imas prava pravoslavna stopala i sl. gluposti. I umjesto da radimo sve sa ciljem da budemo sto jednistveniji i da svi budemo Bosanci uvijek se nadje neko sa ovakvim idejama, pa ce se izraditi slike kako izgleda klasicni bosnjak, hrvat, srbin odnosno musliman, katolik, pravoslavac. Tako da se nemam namjeru javljati na pp, ali eto kad ti se vec dalo ovako javno pokretati ovakvu temu i traziti zrtve tvoje, moram reci, glupe ideje i teme, mozes nam onda javno i reci sta je cilj ovoga, osim ovih stvari koje sam vec naveo, tj. ima li ista pozitivno sto se moze izvuci iz ovakve jedne studije? I na kojem fakultetu se ovo uopste radi i ko je uopste odobrio rad jedne ovakve gluposti?zumija wrote:Radi se peko pp-a.sesalmir wrote:Ovo je nesta sto se radi u ingebu ili negdje drugo?:):)
ovako,na tim slikama je jedan momak,koji je vec slao svoje slike raji na sa-x da pita je li fin
jesi-lijep si-k'o slika!
e-ja mislim da je on uzeo par slicica svoje raje-fol neko testiranje,a u stvari ga zanima samo jedna slika-njegova
a nema tu stopala-sve su lica i ti trebas napisati jesu li lijepi,onako,moze proci,ruzni...a svi su ono-ispod 20 god.
on samo hoce da mu neko kaze da je lijep
pozitivno je -sto je pametno smislio