Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad)
-
uciteljica007
#1 Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad)
...
Last edited by uciteljica007 on 06/10/2012 20:43, edited 1 time in total.
-
uciteljica007
#2 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Posto mi je netko napisao komentar "Pitanja nisu "skolska", ovo je nesto drugo, perfidnije... " zelim dodati da sam sve "izreke" koje su koristene u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika koje su koristene zadnjih godina u skolama sirom bih ...
napisite mi vase misljenje o pisanju udzbenika na taj nacim/ po tri programa, bas bi me zanimalo...
hvala
napisite mi vase misljenje o pisanju udzbenika na taj nacim/ po tri programa, bas bi me zanimalo...
hvala
- ekrem jevrić
#3 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Uciteljice, uciteljice imate sastavljeno NE ZNAM u anketi

-
SundanceKid
#4 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Uhhh daj pod hitno promijeni taj nick, "uciteljica" ti nikako ne pristaje...uciteljica007 wrote:Posto mi je netko napisao komentar "Pitanja nisu "skolska", ovo je nesto drugo, perfidnije... " zelim dodati da sam sve "izreke" koje su koristene u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika koje su koristene zadnjih godina u skolama sirom bih ...
hvala
-
uciteljica007
#5 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
.
Last edited by uciteljica007 on 06/10/2012 23:16, edited 1 time in total.
-
Pripovjedac
#6 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
...
Last edited by Pripovjedac on 10/07/2021 16:42, edited 1 time in total.
-
blue033
#7 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Učiteljice kakav ti znanstveni rad pišeš, bolje vrati se u osnovnu školuuciteljica007 wrote:Posto mi je netko napisao komentar "Pitanja nisu "skolska", ovo je nesto drugo, perfidnije... " zelim dodati da sam sve "izreke" koje su koristene u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika koje su koristene zadnjih godina u skolama sirom bih ...
hvala
-
Mr.Penguin
#8 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Anketa = pisi propalo.
Zasto ne uzmes za znanstveni rad neku temu koju bolje znas?
- Chisum
#9 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Jebes mi mater ako ti, sa takvom raskosnom pismenoscu, nekoga nesto naucis.
-
uciteljica007
#10 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
.
Last edited by uciteljica007 on 06/10/2012 23:16, edited 1 time in total.
-
MajcinaDusica
#11 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Praviti anketu na internetu i pozivati preko foruma da se ispuni, a očekivati da neće radoznali/zlonamjerni ispunjavati je pomalo naivno.
-
uciteljica007
#12 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
u bosni je naivno, u drugim zemljama se take stvari shvacaju ozbiljnije, ali ucim iz svojih gresaka
HVALA SVIMA 
- HardCore
#13 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Ma pusti ti njih, ja volim uciteljice...de mi reci sta ces me veceras naucit ?? ocel bit lizanjaa 
- holowey
#14 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
a osim gore navedenih cinjenica, anketa ogranicena na djecu koja pripadaju iskljucivo etnicitetima fasistickog daytonskog ustava...
-
uciteljica007
-
Mr.Penguin
#16 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Moze se to i tako gledati kad ti ne odgovara, ali si iste nas (naivne) pitala da ti pomognemo, ali valjda je to tako u ozbiljnim zemljama.uciteljica007 wrote:upravu si! morat cu napravit novu anketu, meni se cini da ovdje ljudi idu u osnovnu sa 30, 40 godina....Mr.Penguin wrote:Anketa = pisi propalo.
- ekrem jevrić
#17 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Koji supljak. Da li ste vi svjesni kakve ste greske pravili u onoj anketi. Vi da radite naucni rad !? Sad cu vas najozbiljnije zamoliti da se malo edukujete (ono da fakultet prodje kroz vas a ne samo vi kroz fakultet) a ne tako bahato odgovarati i lopticu (krivicu) prebacivati na druge. Ljudi imaju pravo kad vas ovdje prozivaju, vi hocete da radite neki naucni rad a elementarne stvari ne poznajete. Zalosnouciteljica007 wrote:u bosni je naivno, u drugim zemljama se take stvari shvacaju ozbiljnije, ali ucim iz svojih gresakaHVALA SVIMA
Ugodnu vecer vam zelim.
- Pooll
#18 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
h!uciteljica007 wrote:izreke" koje su koristene u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika koje su koristene zadnjih godina u skolama sirom bih ...
Chisum wrote:Jebes mi mater ako ti, sa takvom raskosnom pismenoscu, nekoga nesto naucis.
- O'zone
- Globalni moderator
#19 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Nedao dragi Bog da si stvarno prosvjetni radnik.uciteljica007 wrote:u bosni je naivno, u drugim zemljama se take stvari shvacaju ozbiljnije, ali ucim iz svojih gresakaHVALA SVIMA
-
MEMRISTOR
#20 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Dok sam isao u srednju skolu, moja profesorica bosanskog jezika je stalno govorila kako su se nekada za profesore, nastavnike i ucitelje skolovali samo najbolji ucenici, i kako su se poslije rata za navedene poslove odlucivali samo najslabiji ucenici.
Iz moje generacije najbolji su studenti upisali elektrotehniku, medicinu, arhitekturu i sl, dok su oni najlosiji upisali filozofski fakultet, najcesce psihologiju,engleski i bosanski jezik, a najslabija ucenica iz mog razreda upisala je razrednu nastavu..
MIslim da je ova djevojka iz grupe jako slabih srednjoskolaca odlucila upisati neki lagan fakulteta, na stetu onih koje ce poducavati kad ga zavrsi..
Ipak nije ona kriva, kriv je sistem, ovoga na zapadu, vjerujem, nema.
Iz moje generacije najbolji su studenti upisali elektrotehniku, medicinu, arhitekturu i sl, dok su oni najlosiji upisali filozofski fakultet, najcesce psihologiju,engleski i bosanski jezik, a najslabija ucenica iz mog razreda upisala je razrednu nastavu..
MIslim da je ova djevojka iz grupe jako slabih srednjoskolaca odlucila upisati neki lagan fakulteta, na stetu onih koje ce poducavati kad ga zavrsi..
Ipak nije ona kriva, kriv je sistem, ovoga na zapadu, vjerujem, nema.
- valter.ba
#21 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Pa ti si elementarno nepismena! Smjesno je da pises naucni rad pogotovo iz ove oblasti. Vrati se u prvi razred pa kreni od bukvara. Ovo je eklatantan primjer da je drzava otisla u mp3. Tesko nama i nasoj djeci.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- swarley_s
#22 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
Aauuu sta uciniste uciteljici...
(mislim, nije da nije zasluzila, jel
)
(mislim, nije da nije zasluzila, jel
- Ductus Holedocus
#23 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
auuuuu uciteljice

"-- u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika.."
oprosti,ali stvarno ne znam,bi li covjek trebao plakati ili smijati se...
zapitam se cesto,ko ce sutra moju djecu uciti,ko?
Najgore je kad nenaucen covjek, bude ucitelj drugome-to je neko pametniji od mene davno rekao.
I sto rece neko u prethodnom postu,najlosiji djaci su upisali te pedagoske akademije.Samo nek' se nesto studira.
Da si jedina,bogdo..
"-- u anketi citirala iz bosnjacki, hrvatski i srpski udzbenika.."
oprosti,ali stvarno ne znam,bi li covjek trebao plakati ili smijati se...
zapitam se cesto,ko ce sutra moju djecu uciti,ko?
Najgore je kad nenaucen covjek, bude ucitelj drugome-to je neko pametniji od mene davno rekao.
I sto rece neko u prethodnom postu,najlosiji djaci su upisali te pedagoske akademije.Samo nek' se nesto studira.
Da si jedina,bogdo..
-
quarterback
#24 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
na zalost to je realnost, i meni se dize kosa na glavi o toga
- Ductus Holedocus
#25 Re: Molim vas za sudjelovanje u mojoj anketi (znanstveni rad
koliko ih samo licno poznajem,koji su zavrsili taj fakultet,za uciteljicu..a jos uvijek nisu naucili da se ne uz glagol pise odvojeno,da se ne kaze svjeCki..quarterback wrote:na zalost to je realnost, i meni se dize kosa na glavi o toga
To je najvise sto mi je paralo oci i usi,godiama vec...
A oni su svi do jednog posatli kvazi magistri i sta ti ja znam..a dobri djaci jos uvijek deru guzove..